WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy pod oczy

Eveline Cosmetics Laser Precision Super Lifting, Przeciwzmarszczkowy krem-koncentrat pod oczy (nowa wersja)

• 10 kwietnia 2019 o 11:43
    Za tę cenę może być
    Trochę nawilża i chroni skórę. Długotrwałych efektów nie daje. Opakowanie w standardowej tubce, która, za tę cenę, jest praktyczna i zapobiega niszczeniu składników kremu.
    Zalety:
    • starcza na długo (używałam tylko rano bo na wieczór nie mam potrzeby by obciążać skórę filtrem przeciwsłonecznym).
    • zawiera filtr przeciwsłoneczny na dzień
    • nie roluje się pod korektorem
    • uczciwa cena i dostępność w Biedronce
    • nie uczula
    • bezzapachowy
    Wady:
    • nie daje długotrwałych efektów w sensie że po zaprzestaniu stosowania zmarszczki mimiczne wracają.
    ketii
    21 lutego 2019 o 19:55
    fajna konsystencja i działanie
    Krem jest dość gesty ale lubię takie mimo to jednak bardzo szybko się wchłania. Nie podrażnia moich oczu rozjaśnia cienie pod oczami i ładnie napina skórę. Regularnie stosowany zapewnia ujędrnienie i nawilżanie skóry. Jestem bardzo zadowolona z tego kremu i na pewno zakupię go ponownie.
    Zalety:
    • nawilża
    • rozjaśnia cienie pod oczami
    • ujędrnia
    • lekko napina skórę
    • nie podrażnia
    • wydajny
  • 18 grudnia 2018 o 12:21
    Pozytywnie mnie zaskoczył
    Używam go już przeszło trzy miesiące, jednak przez pierwszy miesiąc używałam rano i wieczorem, a później jedynie na dzień po niego sięgałam, a na noc wybierałam inny, bardziej treściwy krem pod oczy. Zatem szacuję że ta tubka przy stosowaniu dwa razy dziennie powinna mi wystarczyć na ok. 2,5 miesiąca. Wcześniej miałam inny krem z Eveline, który mnie deczko rozczarował i przez to byłam z początku sceptycznie nastawiona, jednak już po kilku dniach używania, wiedziałam że Laser Precision jest świetnym kremem pod oczy. Opakowanie to ofoliowany kartonik w którym znajdziemy małą, zgrabną tubkę. Plastik z którego jest ona wykonana należy do tych plastycznych i giętkich, dzięki czemu można wycisnąć praktycznie wszystko, niewiele pewnie tam na koniec mi zostanie (zawsze dodatkowo rozcinam opakowanie, bo nie cierpię czegokolwiek marnować). Wąski dziubek pozwala na precyzyjną aplikację i kontrolę nad wyciskaną ilością. Zapach jest delikatny i przyjemny. Produkt ma kremową konsystencję, ale jest jednocześnie dość lekki. Szybko się wchłania, nawet gdy zaaplikuję go "na bogato", to wystarczy lekko wklepać opuszkiem i dać mi kilka minut na wchłonięcie. Z początku zostawia na skórze białą poświatę - zawiera drobinki rozpraszające światło. Jest to doskonała opcja pod makijaż, nigdy nie miałam przy stosowaniu tego kremu problemu z jakimkolwiek produktem do makijażu, puder, podkład czy korektor wyglądały zawsze bez zarzutu i trzymały się nienagannie. Jednocześnie skora wokół oczu była odpowiednio nawilżona i odczuwałam komfort, żadnego efektu ściągnięcia czy suchości. Podsumowując te trzy miesiące regularnego stosowania uważam że krem ten jest bardzo dobry na dzień, pod makijaż. Bezpośrednio po aplikacji skóra wokół oczu jest rozświetlona, porządnie nawilżona, wygląda bardzo ładnie, widoczność zmarszczek jest też jakby zniwelowana. Trwałej redukcji zmarszczek mimicznych pod okiem nie zauważyłam, ale powiedzmy sobie szczerze że to raczej nierealne :-) Ja jestem zadowolona z tego kremu. Planuję kupić go ponownie. Myślę że w tej cenie warto. Moja cera 30+, pod okiem zmarszczki mimiczne i dość wymagająca, sucha skóra.