Kremy pod oczy

Iwostin Re - Actin, Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy

Iwostin Re-Actin Krem przeciw zmarszczkowy pod oczy 15ml

• 19 marca 2021 o 22:33
    Krem pod oczy
    Jeden z moich ulubionych kremów pod oczy. Sprawdza się zarówno na dzień jak i na noc. Mam bardzo wiotką i wymagającą skórę, a on idealnie ją otula, nawilża i wzmacnia. Nie pozostawia tłustej warstwy. Zużyłam już kilka opakowań i z chęcią jeszcze wrócę.
    Zalety:
    • odżywia
    • nawilża
    • wygodne opakowanie
    • nie pozostawia tłustej warstwy
  • 5 czerwca 2020 o 12:56
    Trudno powiedzieć
    Ten krem chyba nigdy się nie kończy! Mam go już tak długo a sądzę, że jeszcze mi posłuży. To co w nim lubię, to fakt, że ma fajne opakowanie i konsystencję. Jak osoba, która stosowała go na długo przed 30-stką, ciężko mi powiedzieć czy działa. Ja nie widziałam jakiegoś wielkiego wygładzenia, ale też nie borykam się ze zmarszczkami w tamtych okolicach (może właśnie dzięki temu kremowi?). Sądzę, że jest wart przetestowania na własnej skórze.
    Zalety:
    • nie szkodzi (ale też nie pomaga)
    Wady:
    • brak zauważalnych efektów
    marys09
    27 czerwca 2018 o 15:24
    Bardzo dobry
    Ciężko jest ocenić skuteczność kremu pod oczy. Dla mnie, czyli kobiety przed 30 bez wyraźnych zmarszczek najważniejsze jest, żeby krem dobrze nawilżał i odżywiał skórę pod okiem, sprawiał, że skóra jest miękka i elastyczna i nie warzył korektorów, bo stosuję ten sam krem pod oczy na noc i na dzień.
    Zalety:
    • rzeczywiście uelastycznia skórę, nadaje jej miękkość
    • bardzo dobrze nawilża i odżywia
    • sprawdza się pod makijaż, nie wpływa negatywnie na utrzymywanie się korektorów pod oczami, wręcz przeciwnie, makijaż wygląda lepiej, bo skóra jest bardzo dobrze nawilżona
    • gęsta odżywcza formuła, która łatwo się rozprowadza
    • jest wydajny, potrzeba niewielką ilość kremu, żeby dostatecznie nawilżyć i odżywić skórę
    • wygodna tubka
    • dość łatwo dostępny w super-pharmach lub aptekach, często też w promocji
    Wady:
    • Nie ma efektu wow po stosowaniu tego kremu, ale nie ma też do czego się doczepić, bo jego działanie nawilżające i odżywcze jest zauważalne. Być może jeszcze do niego wrócę, jeśli nie będę miała pomysłu na nowy krem pod oczy.
  • 11 maja 2018 o 13:57
    Bardzo dobry produkt
    Wprawdzie nie należę jeszcze do grupy 30 ani plus, ale jest już bliżej niż dalej, w związku z czym postanowiłam zaopatrzyć się w dobrą pielęgnację przeciwzmarszczkową. O kremie iwostin mogę powiedzieć tyle, że bardzo dobrze nawilża, nie uczula i nie podrażnia okolicy oka, ma przyjemną konsystencję i delikatny, przyjemny zapach, idealnie sprawdza się pod makijaż. Skład wydaje się być bardzo dobry, ale o właściwościach przeciwzmarszczkowych wypowiem się za kilka lat- mam nadzieję że również pochlebnie ;)
    Zalety:
    • Uczucie nawilżenia, lekka konsystencja, delikatny zapach, sprawdza się pod makijaż
    Wady:
    • Na ten moment nie dostrzegam
    Natya84
    2 października 2017 o 15:16
    Bardzo dobry
    Szukałam dla siebie kremu, który będzie ładnie nawilżał i niwelował pierwsze zmarszczki mimiczne pod oczami. Ten produkt poleciła mi konsultantka w drogerii i muszę kiedyś wrócić i jej podziękować, bo krem jest naprawdę bardzo dobry. W przeciwieństwie do licznych, drogich bubli, ten krem jest dostępny w niezłej cenie i DZIAŁA. Krem, ma fajną, delikatną kremową konsystencję, która szybko się wchłania. Nawilża i wygładza skórę pod oczami. Wygładza drobne linie. Nadaje się zarówno na noc jak i na dzień - co ważne, można go stosować pod makijaż, bo nie powoduje rolowania się podkładu ani korektora. Mnie nie podrażnił.
    Zalety:
    • działa, nadaje się pod makijaż, niewygórowana cena
    Wady:
    • nie stwierdzam