Isana Young, Egg White, Reinigungsschaum Pianka oczyszczająca

Hayumi
    15 stycznia 2021 o 5:21
    Bardzo nieudany produkt
    Kupiłam tą piankę, gdy była jeszcze dostępna w rossmannie i był na nią internetowy hype. Niestety bardzo mnie zawiodła. Jestem posiadaczką cery mieszanej, lubię mocniej ją oczyścić, ale ta pianka niosła ze sobą jedynie ogromne przesuszenie i podrażnienie. Oczyszczać, oczyszczała dobrze, ale nie ma to żadnego znaczenia bo nie byłam w stanie zużyć jej do końca przez wyżej wymienione mankamenty. Nadawała się jedynie do mycia rąk. Dodatkowo zapach nie ma nic wspólnego z opakowaniem, pachniała intensywnie i cytrynowo, to również odstraszało. Nie polecam, a wręcz odradzam.
    Zalety:
    Wady:
    • Efektem użytkowania było okropne przesuszenie i podrażnienie skóry
    • Intensywny, nieładny zapach
    • Beznadziejny stosunek ceny do jakości
  • 13 czerwca 2020 o 15:38
    Bardzo fajnie u mnie się sprawdziła.
    Kupiłam ją z polecenia pewnej pięknej blogerki. Zachwaliła skład tej serii,a konkretnie tej pianki i peelingu. Zakupiłam te dwa produkty. Faktycznie składy mają fajne. Isana plusuje. Pianka bardzo ładnie pachnie, owocowo i świeżo, a za to peeling pachnie surowym ciastem\koglem-moglem. :) Pompka bardzo dobra, nie zacina się i aplikuje bardzo gęstą, przyjemną piankę. Bardzo łatwo, szybko i dobrze myje się nią twarz. Nie wysusza ona skory, nie ściąga, dobrze myje i domywa i bardzo fajnie odświeża. Robi wszystko co powinna i jest przy tym bardzo delikatna. Nie uczula nie podrażnia, a same opakowanie i wydajność są jak najbardziej w porządku. Jeszcze jest w swietnej cenie. Warto!
  • 25 maja 2020 o 19:03
    Najlepsza pianka w najlepszej cenie!
    Do dziś pamiętam pierwszy raz, jak kupiłam produkty z serii jajecznej marki Isana w Rossmanie. Wszystko zaczęło się oczywiście od wielu pozytywnych opinii w internecie więc mówię 'czemu by nie spróbować'. Na pierwszy ogień poszła pianka do twarzy. I to był strzał w 10. Przede wszystkim świetne opakowanie z pompką (pomka do produktu w tak niskiej cenie!! Woow!) i mega urocze jajeczko na opakowaniu. Spora pojemność i co za tym idzie - wydajność! Zapach również był świetny, przyjemna formuła pianki, która delikatnie otulała skórę twarzy nie pozostawiając uczucia ściągnięcia. Bardzo fajnie radziła sobie z pozostałościami makijażu. Moja skóra po jej użyciu była miła w dotyku i nawilżona. Dlatego też wielka szkoda, że już nie można znaleźć tego produktu w Rossmanie. Mam nadzieję, że producent przywróci go kiedyś z powrotem do drogerii. Tym bardziej, że jak dla mnie wygrywa ona z pianką z serii Soraya Plante, o piance oczyszczającej z Nivea nie wspominając.
    • pompka
    • logo (jestem fanką jajek, cóż mogę dodać ????)
    • działanie
  • 7 maja 2020 o 14:40
    fajna konsystencja
    Kupiłam ten produkt ze względu na formę pianki. Poradziła sobie z makijażem, nie podrażniając przy tym oczu. Zapach jest bardzo ładny. Wystarcza na dość długo bo wystarczy niewiele produktu aby zaaplikować go na całej twarzy. Nie wiem jak teraz jest z dostępnością bo kupowałam ją jakiś czas temu ale trudno było ją dorwać w jakimkolwiek rossmanie.
  • 22 kwietnia 2020 o 12:18
    Isana, Young, Egg Pianka oczyszczająca
    Jeśli szukasz czegoś taniego i dobrego to z całego serca polecam ten produkt. Zawarty jest w plastikowej buteleczce z pompką dozująca, która idealnie dawkuje ilość pianki. Konsystencja jest zbita i łatwo rozprowadza się po twarzy. Ma delikatny i przyjemny zapach. Produkt jest bardzo wydajny, ponieważ niewielka ilość starcza na umycie i oczyszczenie całej twarzy. Produkt nie wysusza i nie powoduje ściągnięcia skóry, co w przypadku mojej suchej skóry często się pojawia. Nie podrażnia i nie powoduje zaczerwienienia. Bardzo dobrze oczyszcza skórę, nawet z makijażu. Na pewno będę poszukiwać podobnego produktu bo ten mnie zachwycił.
    • działanie
    • brak podrażnień