Kremy i maski do rąk

La-Le Premium, Krem do rąk `Piwonia`

• 3 grudnia 2022 o 22:01
    Nie zachwycił
    Kupiłam sugerując się bardzo pozytywnymi opiniami na wizazu, niestety na skorze moich dloni-przesuszonej ze względu na bardzo częste mycie rak przy niemowlaku, nie zadziałał jak powinien. Od kremu za około 30 zł oczekiwałam, że nawilży i zregeneruje skórę rąk zgodnie z obietnicami producenta. Natomiast nie zauważyłam mocnych efektów poza natluszczeniem skóry. Skład, szklane opakowanie, zapach na plus, ale co do działania to się zawiodłam.
  • 10 marca 2022 o 9:40
    Przyjemności
    Bardzo fajny krem, ślicznie pachnie dobrze się wchłania i jest bardzo wydajny. Stosuję również na nadgarstki i łokcie ponieważ są to moje mega suche miejsca i krem sprawdza się naprawdę dobrze. Polecam !
    kabusia
    30 marca 2020 o 13:57
    Doskonały krem nawilżająco naprawczy
    Wydaje mi się, że konsystencja kremu może różnić się w zależności od partii którą akurat mamy (zauważyłam to przy masełku mango), tutaj nie zgodzę się z wcześniejszą receznją że konsystencja kremu jest tepa. Krem jest jak mięciutki mus, jakby miał w sobie mnóstwo malutkich drobinek powietrza zatopionych w formule. Nie zachwyca mnie jego zapach, chyba nie przepadam za piwonią, ale to co teraz zrobił z moimi dłońmi przy wzmożonym myciu wg. zaleceń WHO (silnym detergentem, minimum 30 sekund) to jest cud na 5+ gwiazdki. Dłonie nie pieką, znikają przesuszone placki między palcami i na kostkach. Jest idelany do nałożenia grubszą warstwą na noc z bawełnianą rękawicą. Polecam bardzo jako kurację dla mocno wysuszonych dłoni i krem zimowy. Nie nada się na lato.
    Zalety:
    • Doskonałe działanie nawilżające,
    • Naturalny skład,
    • Szklane opakowanie, które po zwrocie do LaLe daje 5zl rabatu na kolejny zakup,
    Wady:
    • 4 miesiące na zużycie produktu
  • 21 marca 2020 o 19:37
    Regeneracja i nawilżenie skóry dłoni.
    Moje dłonie przeważnie są przesuszone (szczególnie między palcami i przy skórkach) W ciągu dynia stosuje kremy, które szybko się wchłaniają i nie pozostawiając tłustej warstwy Natomiast na wieczór lubię coś bardziej treściwego... co odżywia moją skórę podczas snu. W przypadku tego kremu mamy do czynienia z produktem głęboko nawilżającym, nadającym miękkość i gładkość skórze dłoni. Krem dość szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu. Krem ma dość zbitą konsystencję, która pod wpływem ciepła dłoni fajnie się rozpuszcza Zapach jest dość mocny, kwiatowy. Zaraz po aplikacji kremu czuć nawilżenie, a suche skórki przestają być całkowicie widoczne. W tym momencie zużyłam całe opakowanie i kupiłam kolejne, bo bardzo mi odpowiada. Polecam wszystkim osobom zmagający się z przesuszonymi dłońmi.
  • 16 września 2019 o 23:14
    Przecudowny zapach
    Doskonały produkt! Mam bardzo suchą skórę na dłoniach, ale od kiedy stosuję kremy naturalne, problem zniknął! Szukałam kremu, który będzie kremem a nie tłustą maścią z samego masła Shea. Krem piwoniowy pachnie przepięknie, jest mega wydajny, doskonale nawilża, ma świetny skład i w dodatku ma szklane opakowanie. Polecam każdemu :)
    Zalety:
    • zapach, zapach, zapach!
    • dobrze nawilża
    • skład
    • szklane opakowanie