Spraye do włosów

Goldwell Stylesign, Ultra Volume Double Boost Intense Root Lift Spray Spray dodający objętości włosom

• 1 lipca 2022 o 7:43
    Strata pieniędzy
    Mam rzadkie i cieńkie włosy.Kupiłam po przeczytaniu pozytywnych recenzji. Sprej strasznie skleja włosy. Robi się z nich siano. Dodatkowo gdy sobie włosy wyprostuje i użyje tego produktu zaczynają się kręcić.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    Wady:
    • Skleja włosy
    • Nie zauważyłam podniesienia włosów
    • Zostawia biały osad
  • 27 października 2019 o 15:21
    Wybawienie dla włosów bez objętości
    Spray faktycznie robi to co obiecuje producent. Używam go na suche włosy, spryskując je u ich nasady, następnie stylizuje włosy szczotką. Efekty widać praktycznie od razu, przy czym efekt utrzymuje się na moich włosach do następnego mycia. Warto dodać, że moje włosy są długie i cienkie, ale przy tym podatne na stylizację. Rezultaty mogą być inne przy cięższych i bardziej opornych włosach. Spray nie obciąża włosów, ładnie pachnie i jest wydajny.
    Zalety:
    • skutecznie unosi włosy u ich nasady i optycznie zwiększa ich objętość
    • ładny zapach
    neqlly
    23 października 2019 o 20:34
    Nie wyobrażałam sobie moich włosów bez niej, jednak przestałam jej używać
    Używałam tej pianki przez dobre kilka lat, moja mama ją kupowała, a ja używałam jej razem z nią. Takie przyzwyczajenie, po prostu używałam jej po każdym myciu. Byłam święcie przekonana, że moje włosy bez tej pianki nie będą miały objętości. Sporo osób się ze mnie śmiało, że bez niej moje włosy mają pewnie taką samą objętość, a ja tłumaczyłam, że moje włosy bez niej są oklapnięte. Jakie było moje zdziwienie, kiedy pewnego dnia nie użyłam jej myjąc włosy (skończyła się), a moje włosy wyglądały tak jak zawsze! Pianka zwyczajnie nie dodawała moim włosom objętości, prawdopodobnie dodawał ją szampon. Z plusów - nie skleja włosów i ładnie pachnie. Jest wydajna, jednak nie działa.
    • Nie skleja włosów
    Wady:
    • Brak efektu po długim czasie użytkowania
  • 5 grudnia 2018 o 14:13
    Uniesienie
    Jest to super produkt w "dni beznadziejnych włosów". Moje włosy są gęste i o dość dużej objętości, jednak często zdarza się, że są oklapnięte i bez szału - zwłaszcza przy brzydkiej pogodzie. Ten kosmetyk jest zamknięty w wygodnym i higienicznym opakowaniu z pompką i ma formę pianki, którą należy rozprowadzić u nasady włosów. Tuż po aplikacji włosy są uniesione, a ich objętość wygląda na naturalnie większą. Nie są posklejane, nie sterczą nienaturalnie. Cała fryzura jest pełniejsza, bardziej bujna i z polotem. Sprawdza się bardzo dobrze, nigdy nie myślałam, że będę zadowolona z kosmetyku do dodawania objętości, cieszę się, że na niego trafiłam.
  • 29 września 2018 o 20:38
    Dodaje objętości i unosi od nasady
    Moje włosy są w słabej kondycji, cienkie, jest ich mało i staram się dodawać im objętości jak tylko mogę. Kupiłam więc Goldwell spray na objętość i jest to mój pierwszy kosmetyk tej marki. Kosztował ponad 30 zł za 200 ml pojemności. Szare, metalowe opakowanie z dużą, białą zakrętką. Produkt moczy włosy, dlatego należy go stosować na umyte i osuszone ręcznikiem włosy. Ja pierwszy raz psiknęłm na suche :-) i niestety tylko je zmoczyłam. Produkt faktycznie zwiększa objętość włosów, są puszyste i fajnie uniesione. Spray nie pozostawia śladów na włosach i nie skleja ich.