Wody perfumowane damskie

Narciso Rodriguez Essence EDP

Narciso Rodriguez Essence Woda Perfumowana 50 ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 czerwca 2015 o 23:29
    zapach eleganckiej czystości
    Zapach ten posiadam od dłuższego czasu i rozumiem powody, dla których jest on często przyrównywany do mydła lub proszku do prania - faktycznie nuta mydlana wybija się na pierwszy plan. Jednak istotne jest odpowiedzieć sobie na pytania: "Jak chcę pachnieć?", "Czego oczekuję od zapachu?", "Czy szukam zapachu na co dzień, czy na wielkie wyjścia?" - zwolenniczkom krzykliwych zapachów robiących piorunujące wrażenie Essence raczej nie przypadnie do gustu. Nie jest to zapach przeznaczony na wyjście do filharmonii czy na całonocną imprezę w klubie. Zdecydowanie jest to zapach, który mimo swej intensywności nie powinien dusić ani przeszkadzać otoczeniu. Nadaje się na dzień, jest nieoficjalny ale bardzo elegancki. Mówi o swojej właścicielce: "Ta kobieta ma klasę, nie używa byle jakich perfum, ale też nie chce zwracać na siebie uwagi, krzyczeć w tłumie i wzbudzać kontrowersji. Ona pragnie po prostu pachnieć czystością, schludnością, naturalną elegancją, bez nadmiernego manifestowania swego indywidualizmu i siły charakteru". Essence to zapach umiarkowanie trwały, niezwykle taktowny, utrzymujący się przez pierwszą godzinę dość intensywnie po to by przez kolejne kilka godzin stać się zapachem otulającym i wyczuwalnym blisko skóry. Po 10 godzinach zapach nadal delikatnie wyczuwalny na skórze. Na ubraniach trwa natomiast w nieskończoność. Ja go pokochałam, polecam zwolenniczkom nut mydlanych, kwiatowych i pudrowych. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 flakon 100 ml
  • 30 grudnia 2014 o 13:20
    mydełko Bambino w postaci perfum
    to będzie bardzo krótka i konkretna recenzja : perfumy te pachną jak mydełko BAMBINO. świeże, białe mydełko, które każda z nas powinna znać z lat dziecinnych. mydełko z czasem nabiera coraz większej mocy, staje się dosłownie mydełkowe. niestety, ale nie mogę nic więcej napisać na ten temat, ponieważ nie lubię lać wody i koloryzować. w perfumach można wyczuć delikatną różę, ale naprawdę bardzo delikatną. powiedziałabym - róża w mleku. trwałość - w porządku. po użyciu tych perfum przez około 4 godziny pachnie się jak po wyjściu spod prysznica. nie kupię tych perfum, ponieważ są zbyt zwykłe dla mnie. nijakie. Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: 10 ml odlewka, zużyłam może połowę
    sublime
    19 kwietnia 2013 o 0:47
    Czy róża może być niepospolita?
    Lubię ekskluzywne produkty, ale to chyba najdroższy zapach jaki do tej pory kupiłam. Czy był tego wart? I tak i nie. Wyczuwam w nim róże i irysy podbite piżmem. Nie jest to Kwiatowy podlotek. Raczej dojrzały, kobiecy, ale nie przytłaczający zapach. Zdecydowanie oryginalny, choć myślałam, że już nigdy nie zostanę zaskoczona przez różę jako motyw przewodni. Flakon jest piękny, ale korek trochę jak kurek od kranu. Trwałość wysoka. Używając z żelem pod prysznic (24 funty za 200 ml) potrafi przetrwać cały dzień od rana! Na ubraniach wyczuwalny przez 2-3 dni. Raczej nie kupię już, bo nie jest to mój typ. Na pewno na moją decyzję będzie miała wpływ cena. Zdecydowanie wygórowana. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: setunia, pięćdziesiątka i zaszalałam z żelem
  • 29 marca 2013 o 14:40
    dla miłośniczek róż
    Zapach absolutnie nie w moim stylu - króluje w nim bardzo słodka, intensywna i kremowa róża przez duże R. Ta przesadna dominacja czyni z zapachu propozycję dla wąskiego grona użytkowniczek może np. m.in. mojej babci? Nie można odmówić mu jednak pewnej elegancji, bo w momencie jak różna schodzi na drugi plan, zapach robi się dystyngoway, dość słodki i taki "dorosły". Trwały i intensywny. Używam tego produktu od: tygodni Ilość zużytych opakowań: próbeczka
  • 12 kwietnia 2012 o 19:54
    Cos odmiennego...
    Jest to moj pierwszy flakonik. Zapach czulam dawno. W 2009 roku dostalam probke.. W polsce go nigdy na polkach nie widzialam... Dzis poniesiona "na fali" zlych emocji wstapilam do Bazylejskiego Douglasa. Zamysl pierwszy? Cos lzejszego, bo cala moja toaletka to zapachy slodkie jak Idole Armaniego czy Addict Diora. Pamietam jak majac te 18 lat ciezko bylo mi namowic mame na essence... Potem gdy juz bylam sobie w stanie kupic sama to nigdzie ich nie widzialam... Dzis krazac miedzy play od givenchy, a chanel mademoiselle natknelam sie po latach na nie. Cena 105 szwajcarskich frankow, nawet nie wachalam, wzielam jak staly i poszlam do kasy. Spryskalam sie po powrocie. Na pewno gust perfumiarski mi ewoluowal, ale perfumy sa dla mnie symbolem czystej kobiety, charakteryzuja sie dla mnie czystoscia, ale nie taka jak pisza wizazanki, dla mnie to czystosc duchowo/fizyczna. Ja tu proszku ani mydla nie dostrzegam - ja czuje niewinnosc. Używam tego produktu od: Dzien Ilość zużytych opakowań: Pierwsze

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie