Kremy na noc

Eveline Cosmetics Botanic Expert, Głęboko nawilżający krem na dzień i na noc do każdego rodzaju cery `Olejek kokosowy i olejek makadamia`

• 29 kwietnia 2021 o 14:07
    Okropny!
    Zamawiałam przez internet kremy do twarzy i wzięłam między innymi ten krem oraz jego "brata bliźniaka" czyli przeciwzmarszczkowy krem z tej serii. Krem przeciwzmarszczkowy okazał się słaby, ale i tak trochę lepszy od "tego czegoś" niby dogłębnie nawilżające. Ten krem nie robił nic oprócz podrażniania mojej cery. Nawilżenie zerowe i skóra sucha jak wiór. Nie polecam. Może do cery tłustej... Nie wiem.
  • 11 grudnia 2020 o 14:09
    Hmm
    Opakowanie bardzo uciążliwe przy małej ilości produktu , do tego mało higieniczne . Sam krem w sobie słabo nawilża . Gdy jestem w domu cały dzień nakladalam go kilka razy dziennie skóra jest po nim miękka ale nie ma widocznego uczucia nawilżenia. Po dłuższym używaniu mam wrażenie że nie zrobił nic dobrego ani nic złego mojej skórze . Kupiłam go za około 10 zł więc nie ma wielkiej tragedii
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Miękką skóra
    • Mało higieniczne
    • Brak nawilżenia
  • 6 kwietnia 2020 o 17:35
    Nawilżenie? Ten krem tego nie potrafi
    Krem został kupiony w sieci biedronka za około 10 (?) zł. Nie pamiętam dobrze. Skusiłam się na niego, ponieważ moja cera po wykonanym demakijażu potrzebuje nawilżenia. Szukałam jednego produktu, który będę mogła używać zarówno na dzień jak i na noc. Liczyłam, że jeden produkt zastąpi mi 2. Opakowanie: Krem jest w niewielkim pojemniczku z zakrętka. Jest on raczej wyższy niż szerzy, co moim zdaniem wpływa negatywnie na moją ocenę. Już wyjaśniam dlaczego. W momencie rozpoczęcia użytkowania go, nie ma problemu z jego nabieraniem. W momencie kiedy zużycie jest coraz większe, pojawiają się kłopoty z jego wydobyciem. Palcem nie jest to łatwe. Trzeba użyć jakiejś szpatułki czy patyczka. Szata graficzna jest ładna, schludna i czytelna. Dzialanie: No cóż. Trudno doszukać się wielu zalet. Zapach produktu jest delikatny, dość neutralny. Nawilżenie, które deklaruje producent w mojej ocenie nie ma miejsca. Ani w momencie nałożenia go na twarz ani później. Nawet wklepywanie nie wspomaga tego efektu. Zaraz po nałożeniu nie mam odczucia, że użyłam w ogóle jakiegokolwiek kremu. Skóra nie jest delikatna w dotyku ani miękka. Jedyna zaletą jest to, że mnie nie uczulił. Nie wyskoczyły mi na twarzy żadne "efekty uboczne" co czasami się zdarza przy niektórych produktach, przez co muszę je odstawiać.
    • nie uczulił mnie
    • neutralny zapach
    Wady:
    • brak nawilżenia
    • problematyczne użytkowanie
    • brak uczucia miękkości skóry
  • 3 kwietnia 2020 o 8:06
    Bubel
    Bardzo lubię firmę eveline, ale ten krem jest totalnym niewypałem. Ma dużą pojemność, bo az 100 ml czyli dwa razy tyle, ile przecietny krem. Dla mnie mega tendetnie pachnie - ale to kwestia gustu. Jego największą wadą jest brak działania, ani nie nawilża, ani nie odżywia. Nie robi nic. Mam cere normalną, więc od kremu nawilżającego nienwymagam wiele, a ten nie dość, że nie spełnia swojego zdania to jeszcze powoduje powstawanie zaskórników. Nawet jako krem do rąk mi sie nie sprawdził.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak nawilżenia
    • Powodowal zatykanie porów
    Edytaj7
    23 marca 2020 o 22:20
    Słaby efekt nawilżenia
    Zadowolona po romansach z innymi kremami z serii Botanic zdecydowałam się na zakup kremu z olejkiem kokosowym. Zwłaszcza, że producent obiecywał głębokie nawilżenie. Krem ma bardzo przyjemny zapach i fajną, lekką konsystencję. Dobre sie go rozprowadza a do tego szybko sie wchłania. Chyba nawet za szybko. jeśli chodzi o nawilżenie, to nie powiem jest. Ale gdzieś po pół godzinie miałam wrażenie przesuszonej skóry. A nie o to mi chodziło. Na plus to, ze nie uczula. Samo opakowanie również mi sie podoba i to z dwóch powodów. Po pierwsze podoba mi sie grafika a po drugie forma słoiczka sprawia, że nie ma problemu z wykorzystaniem kremu do końca.
    • nie uczula
    Wady:
    • krótki efekt nawilżenia