Kremy na noc

Floslek stopNaczynka, Krem-maska regenerujący z hesperydyną na noc

Flos-Lek FLOSLEK Stop Naczynka Krem-maska regenerujący z hesperydyną na noc 50ml
Pachnidelko

• 2 sierpnia 2024 o 19:50
    Pomoc w walce z naczynkami
    Od wielu lat zmagam się z pękającymi naczynkami oraz zaczerwienieniem skóry twarzy i równie długo stosuje wiele preparatów oraz suplementów w walce z tym problemem lecz bezskutecznie ,ale odkąd zagościł u mnie ten krem marki Floslek to problem został w dużym stopniu zwalczony.Kupiłam go w drogerii Rossmann i był on w dość korzystnej cenie za słoiczek o pojemności 50 ml więc standardową objętość w przypadku kremów i skuszona obietnicami jakoby ma on wspomagać i niwelować mój uciążliwy problem to wrzuciłam go do swojego wirtualnego koszyka i jestem już po przetestowaniu,a wniosek jest taki że działa i pomaga.Zawartość kremu to kompleks substancji aktywnych głównie cenionej w kosmetyce hesperydyny oraz wielu olejów naturalnych które mają za zadanie niwelować spękane naczynia krwionośne i je wzmacniać od wewnątrz oraz hamować występowanie czerwonych plam na skórze i na te problemy działa bezbłędnie bo jeszcze nigdy moja skóra nie była tak jasna i promienna,krem wyraźnie dodał mojej cerze innej, lepszej jakości oraz nawilżył ją i wyraźnie wygładził bo ma on również działanie delikatnie liftingujące, skóra dzięki niemu jest wzbogacona o cenne substancje i tylko ta marka potrafiła je umiejętnie zamknąć w tym lekkim i szybko wchłaniającym się produkcie.Jestem bardzo zadowolona z rezultatów stosowania i z pewnością zakupię ponownie ten krem bo działa wiele dobrego, polecam bo nie bez powodu został okrzyknięty mianem kosmetyku wszech czasów.
    Zalety:
    • Bardzo korzystnie działający na problem naczynek krem o bogatym składzie i przyjemnym delikatnym zapachu.
    Wady:
    • Nie wymienię bo jestem zadowolona
  • 1 czerwca 2024 o 21:29
    Idealny wybór
    Jeśli szukasz skutecznego rozwiązania na problem z naczynkami, to Floslek StopNaczynka Krem-Maska Regenerujący z Hesperydyną na Noc może być idealnym wyborem. Produkt ten oferuje intensywną pielęgnację i regenerację skóry, pomagając zredukować widoczność naczynek oraz poprawić ogólny stan cery. #### Konsystencja i Aplikacja Krem-maska ma przyjemną, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Po aplikacji skóra staje się natychmiast bardziej nawilżona i miękka, bez uczucia tłustości. Stosowanie go na noc pozwala składnikom aktywnym działać podczas snu, co maksymalizuje efekty regeneracyjne. #### Składniki Aktywne Głównym składnikiem produktu jest hesperydyna, która jest znana ze swoich właściwości wzmacniających naczynia krwionośne i redukujących zaczerwienienia. Dodatkowo, krem-maska zawiera kompleks innych składników, takich jak witamina E, które wspomagają regenerację skóry, łagodzą podrażnienia i działają przeciwzapalnie. #### Efekty Stosowania Regularne stosowanie Floslek StopNaczynka Krem-Maski na noc przynosi zauważalne efekty: - Zmniejszenie widoczności naczynek i zaczerwienień - Poprawa nawilżenia i elastyczności skóry - Wzmocnienie naczyń krwionośnych - Ogólna poprawa kondycji i wyglądu cery #### Dla Kogo? Ten produkt jest idealny dla osób z cerą naczynkową, skłonną do zaczerwienień i podrażnień. Jest również odpowiedni dla wszystkich typów skóry, w tym wrażliwej, dzięki swojej delikatnej, lecz skutecznej formule. #### Podsumowanie Floslek StopNaczynka Krem-Maska Regenerujący z Hesperydyną na Noc to doskonały wybór dla osób borykających się z problemami naczynkowymi. Dzięki regularnemu stosowaniu można zauważyć znaczną poprawę wyglądu skóry, redukcję zaczerwienień i ogólną regenerację. To produkt, który warto mieć w swojej rutynie pielęgnacyjnej, aby cieszyć się zdrową i piękną cerą.
  • 8 października 2023 o 22:26
    Przeciętny
    Z plusów jeśli chodzi o mnie to tylko ładne szklane opakowanie. Po otrwarciu kremu i powąchaniu go odrzuciło mnie od niego. Długo nie mogłam skojarzyć jego zapachu ale po zastanowieniu się najbardziej przypomina mi zapach nafty. Bardzo śmierdzący i nieprzyjemny. Po nałożeniu na twarz cały czas czułam ten okropny zapach. Krzywdy mi nie zrobił nawilżył, odżywił i trochę zniwelował zaczerwienienia, ale ze względu na odrzucający zapach niestety go nie kupię.
  • 25 maja 2023 o 12:20
    Maska otulająca skórę twarzy
    Krem, a właściwie maska bardzo dobrze się rozprowadza na skórze twarzy. Kilka chwil po nałożeniu produktu czuć, że skóra jest odpowiednio zaopiekowana. Produkt idealny dla mojej suchej cery. Rano buzia wygląda na odżywiona, jest promienna i wypoczęta.
  • 19 maja 2023 o 0:05
    Ma potencjał, daję mu szansę
    Koncentrat otrzymałam z Klubu Recenzentki do testów w komplecie innymi produktami z linii stopNaczynka: kremem CC SPF 20 na dzień nawilżająco-wzmacniającym oraz koncentratem z hesperydyną redukującym zaczerwienienia na dzień i na noc. Krem zapakowany jest w szklanym słoiczku o pojemności 50 ml, z nakrętką oraz dodatkowo zapakowany w kartonik. Krem jest w leciutko beżowawym kolorze, w sumie takie bardziej ecru. Według deklaracji producenta krem natłuszcza i odżywia, a w efekcie jego stosowania możemy zaobserwować zmniejszenie zaczerwienienia skóry i widoczności rozszerzonych naczynek. Szczerze mówiąc, po blisko czterotygodniowym stosowaniu 1 raz dziennie nie zauważyłam odżywienia i natłuszczenia. Moja cera to skóra dojrzała, 40+, przesuszona, ze skłonnością do przetłuszczania w strefie T. Na noc lubię stosować bogate kremy nawilżające, odżywcze, a także kremy - maski, które dają mojej skórze zastrzyk porządnej regeneracji. Ten krem niestety do takich nie należy. Nawilża, ale delikatnie, zdecydowanie nie nazwałabym go kremem - maską, nie ma żadnych cech ciężkiego odżywczego kremu. Jest lekki, szybko się wchłania, choć przez pewien czas pozostawia delikatną, tłustawą warstewkę. Po mniej więcej dwóch tygodniach stosowania zaczęłam przeplatać jego używanie z innym cięższym, odżywczym kosmetykiem na noc. Pomimo słabych właściwości odżywczych widzę w tym kremie potencjał w zakresie wzmacniania naczynek. Zresztą takie w końcu jest zadanie zawartej w kremie hesperydyny. Mam wrażenie, że długotrwałe stosowanie kremu wpłynie na wzmocnienie szczelności i elastyczności naczyń krwionośnych, bo rano skóra po jego stosowaniu wyglądała na wyciszoną, zmniejszyły się zaczerwienienia. Nie zaobserwowałam żadnych nowych pękniętych naczynek. Daję mu szansę i wierzę, że po zużyciu całego opakowania będę widziała różnicę. A pewnie zużycie tego słoiczka zajmie jeszcze chwilę, bo jak na razie zużyłam zaledwie około 1/3 opakowania. Nie wiem czy go kupię. Jeśli po zużyciu całego opakowania zaobserwuję wzmocnienie naczynek i stwierdzę, że nie powstały nowe, popękane naczynka, to z pewnością włączę go na stałe do wieczornej pielęgnacji. Jedynie będę musiała stosować go naprzemiennie z jakimś bogatym, odżywczym kremem, żeby nie utracić nawilżenia skóry.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na noc