Kremy na noc

Eveline Cosmetics Rich Coconut, Ultra-odżywczy kokosowy krem do twarzy

Eveline
Ultra-odżywczy kokosowy krem do twarzy
notino.pl
Eveline Ultra Odżywczy Kokosowy Krem Do Twarzy
Eveline Rich Coconut Ultra-Odżywczy Krem do Twarzy 50ml
Eveline Rich Coconut Krem ultra-odżywczy na dzień i na noc 50 ml

crayola
    25 lutego 2025 o 15:47
    Nie jest aż tak odżywczy, jak liczyłam
    Krem kupiłam na wyprzedaży w jednej z drogerii. Nie jest aż tak odżywczy, jak zakładałam, ale to fajny, poprawny krem na dzień. Przede wszystkim krem pięknie pachnie kokosem. Delikatnie, subtelnie, ale wyczuwalny jest kokos. Kremu używam na dzień. Jest dość gęsty i kremowy, jednak nie jest jakoś super odżywczy. Ładnie się wchłania, dobrze nawilża. Nie zostawia tłustej warstwy. Dobrze sprawdza się pod makijażem jako baza. Dla mnie jest dobrą opcją na dzień, na noc jest za mało odżywczy i za delikatny w swoim nawilżeniu. Dla niewymagających sprawdzi się świetnie. Moja skóra w okresie grzewczym potrzebuje czegoś silniejszego, ale latem wrócę do niego ponownie ze względu na zapach i konsystencję, które uprzyjemniają mi aplikację.
    • nawilża, odżywia, wygładza
    • idealny na dzień pod makijaż
    • na noc dla niewymagających skór
    Wady:
    • nie jest to intensywne odżywienie, na jakie liczyłam
    • mało wydajny
  • 5 lutego 2025 o 10:33
    Mam nieszane uczucia
    Krem tani i kupiłam go w Biedronce. Konsystencja taka tlustawa i taka właśnie jest. Rozprowadza się ladnie na twarzy ale nie wchłania szybko i pozostaje taka tłusta warstwa. Zauważyłam że zatyka mi pory dlatego nie jestem z niego za bardzo zadowolona. ogólne bardzo ładnie pachnie i ma bardzo ladne opakowanie. Niestety nie jest on stworzony dla mojej skóry.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie, ladny zapach, dobra konsystencja,
    Wady:
    • Nie wchłania się, zatyka pory, tłusty
    DomFra
    3 czerwca 2024 o 22:19
    Nie taki znowu odżywczy, ale jak na katogorię "tanich kremów" nie jest zły
    Krem kupiłam wcześniej na stronie producenta na dużej promocji,a otworzyłam go wczesną wiosną oczekując obiecanego nawilżenia i odżywienia mojej wrażliwej i trądzikowej cery. Trochę się przeliczyłam z tymi efektami, ale generalnie nie był to zły produkt. Krem zaczęłam używać najpierw przed snem, ale przy niskich temperaturach okazał się niewystarczający. Nawilżał i odżywiał delikatnie, ale nie intensywnie, a akurat tego wymagała moja skóra. Próbowałam podrasować go serum, ale nie dawał pożądanych efektów. Po kilku dniach przestawiłam go do porannej pielęgnacji i tu sprawował się dużo lepiej. Szybko się wchłaniał i dobrze współpracował z kremem SPF i podkładem. Dawał takie nawilżenie, które było optymalne na dzień. 50 ml kremu zamknięto w szklanym słoiczku. Kosmetyk miał białą, lekką konsystencję o intensywnie kokosowym zapachu, która w dotyku dawała wilgotne odczucie. Bez problemu mogłam nałożyć go na twarz, szybko się wchłaniał, nie zostawiał tłustej warstwy i współpracował z pozostałymi etapami pielęgnacji. Przyznaję, iż jakiś czas temu używałam siostrzanego kremu z tej serii i oba są bardzo zbliżone do siebie. Dodam jeszcze, iż marka Eveline posiada certyfikaty Cruelty Free. Krem dawał mojej skórze delikatne nawilżenie, wygładzenie i łagodzenie. Jednakże było to zbyt delikatne, aby zadowolić moją cerę w sezonie grzewczym. Lepiej nada się w ciepłych miesiącach. Polecam go młodym lub niewymagającym skórą. Ja sama mogłabym kupić go ponownie, zwłaszcza, że można go dorwać na naprawdę dużej promocji, ale moja skóra potrzebuje już bardziej treściwych formuł.
    Zalety:
    • cena,
    • dostępność,
    • zapach (jeżeli ktoś lubi intensywny zapach kokosu),
    • delikatnie nawilża i odżywia cerę,
    Wady:
    • nie jest taki ultraodżywczy jak obiecuje to producent,
    • nie sprawdził się wczesną wiosną, jednak będzie to kosmetyk na ciepłe miesiące.
  • 23 maja 2024 o 8:51
    Krem Rich Coconut
    Mam mieszane uczucia co do tego kremu. Z jednej strony faktycznie fajnie nawilża, a z drugiej mam wrażenie że zapycha i po nim pojawiają się na mojej skórze drobne wypryski. Jest zbyt tłusty. Krem ma ładny zapach, ale jak na krem do twarzy moim zdaniem za mocny. Konsystencja tego kremu też mi nie do końca odpowiada jest zbyt zbity. Opakowanie ładne, a krem jest wydajny. Może po prostu nie odpowiada mojemu typowi cery i dlatego nie przypadł mi do gustu.
    • nawilżenie
    Wady:
    • zapycha
  • 15 marca 2024 o 9:09
    Fajny, bogaty krem
    Przyjemny, lekki krem. Idealny na dzień, na noc jednak potrzebuje zdecydowanie większego nawilżenia. Nadaje się pod makijaż, ładnie wygładza skórę. Cudownie pachnie i jest bardzo wydajny bo wystarczy niewielka ilość. Opakowanie szklane, bardzo trwałe.
    • Nawilżenie