Maseczki w płachcie

Mediheal Proatin P:EP maska ujędrniająco-liftingująca 25ml 25 ml

• 30 września 2024 o 23:01
    Mleczna kąpiel dla twarzy
    Używa od:próbka
    Jestem pod wrażeniem działania tej maski bo jest tak jak na opakowaniu - cera ujedrniona, wygładzone zmarszczki, dodatkowo delikatnie wybielona i zmatowiona. Na pewno do niej wrócę!
  • 5 maja 2024 o 15:32
    super
    maska ma fajną, emulsyjną konsystencję co sprawia że super nawilża i uelastycznie skórę.Dobrze nawilżona, świetnie przylega do skóry. Po użyciu skóra jest fajnie wyciszona, nawilżona i elastyczna. Jakość płachty jak zwykle w mediheal on top :)
    Aga_MAJ
    29 marca 2024 o 13:42
    Hit
    Maska ujędrniająco-liftingująca to prawdziwy lifting dla skóry! Jej intensywne działanie ujędrniające redukuje widoczność zmarszczek i poprawia elastyczność skóry. Po zastosowaniu cera staje się jędrniejsza i bardziej napięta, przywracając młodzieńczy wygląd. Doskonała opcja dla osób z dojrzałą skórą, zapewniająca szybkie i efektywne rezultaty
  • 17 lutego 2022 o 13:58
    Lepiej niż sądziłam
    Muszę przyznać, że jest to jedna z lepszych maseczek jakie mogłam przetestować. Tkanina jest bardzo mocno nasączona białą esencją, która jest dość gęsta. Posiada bardzo przyjemny i łagodny zapach. Po nałożeniu dobrze utrzymuje się na twarzy i nie jest odczuwalny żaden dyskomfort np. w postaci swędzenia. Po zdjęciu skóra wygląda na prawdę rewelacyjnie. Jest wygładzona, nawilżona, i ujędrniona. Zauważyłam również, że zniknęło parę widocznych bruzd na czole. Cały efekt utrzymywał się przez cały dzień. Ponadto nie pojawiło się żadne zaczerwienienie czy podrażnienie, które można czasem zauważyć podczas stosowania innych maseczek. Polecam
  • 4 października 2021 o 11:10
    Tylko na wieczór
    Płachta maseczki jest mocno nasączona mleczną esencją która ma delikatnie pudrowy zapach. Materiał płachty jest cienki i dobrze przylega do twarzy. Dla mojej twarzy płachta była troszkę mała, pozostawiła odsłonięte połowę czoła. Po ok 15 minutach noszenia cera nadal jest pokryta esencją która nie wchłania się całkowicie i pozostawia dosyć tłusty film na twarzy, dlatego też nie polecam używać jej bezpośrednio pod makijaż. Sprawdzi się jako pielęgnacja wieczorna. Cera jest fantastycznie wygładzona i aksamitna w dotyku. Nie zauważyłam efektu ujędrnienia lub liftingu.

Zobacz także inne Maseczki w płachcie