Kremy i maski do rąk

Avon Care, Regenerating Hand Cream with Argan Oil Dry to Extra Dry Skin Wygładzająco - regenerujący krem do rąk z olejkiem arganowym

ma9ini
    24 października 2021 o 16:49
    Fajny krem za 3 zł
    Krem daje bardzo przyjemny efekt nawilżonej i odżywionej skóry dłoni. Zapach jest delikatny i przyjemny. Skład średni, choć nie tragiczny - olejek arganowy dopiero po silikonie. Ale szczerze mówiąc działa lepiej niż moje inne kremy z lepszymi składami. Krem ładnie się wchłania pozostawiając przyjemną, nietłustą warstwę, która wytrzymuje nawet mycie rąk. Tubka jest lekka i ergonomiczna, z zatrzaskiem, wygodna w użyciu i idealna do torebki.
  • 26 lutego 2019 o 22:50
    Przyjemny
    Na krem skusiłam się ze względu na zapach i promocję w katalogu. Nie ma on jakiś szczególnych właściwości odżywczych - delikatnie nawilża i zmiękcza skore, ale nie jest to efekt długotrwały, więc krem należałoby często używać. Krem jest tani i przyjemnie pachnie, więc chętnie do niego wrócę. Moje dłonie nie wymagają dużo, tylko codziennej delikatnej pielęgnacji, więc mi pasuje :) jednak nie jest to krem do super suchej skóry.
  • 18 lutego 2019 o 6:18
    Świetny krem
    Jestem bardzo zaskoczona jakością tego produktu. Nauczona złym doświadczeniem nie przepadałam nigdy za kremami do rąk tej marki, były dla mnie maziowate i przepełnione wałkującym się silikonem. Ale jak widzę to już przeszłość, Avon odrobił lekcje i wypuścił produkt który w pełni odpowiada moim oczekiwaniom. Po pierwsze krem ma bardzo lekką konsystencję, ładnie się rozsmarowuje, świetnie nawilża i pielęgnuje. Zapach jest bardzo przyjemny ale nie dominujący, co bardzo mi odpowiada. Co najważniejsze - pomimo nałożenia nawet grubej warstwy tego produktu - świetnie się on wchłania i nie zostawia na skórze tłustej warstwy, dla mnie to bardzo istotne z uwagi że stosuję krem najczęściej w pracy. Czuć na dłoniach dodatkową warstwę ochronną, dłonie są gładkie i nawilżone, ale nie tłuste. Efekt utrzymuje się dość długo pomimo mycia rąk w ciągu dnia. Jestem pod wrażeniem. Świetny, prosty produkt, który robi robotę.
    U konsultantki
  • 1 lutego 2019 o 1:14
    Lubię
    Kremy do rąk z tej firmy są niezwykle dobre. Szkoda, że ich opakowanie się pomniejszyło. Krem po 1 ma piękny zapach, który jest wyczuwalny dość długo. Po 2 idealnie nawilża dłonie. Super sprawdza się zimą na wysuszone i popękane dłonie. Idealnie nawilża, regeneruje oraz odżywia .
  • 27 stycznia 2019 o 1:53
    Krem świetnie nawilżający dłonie
    Krem dostałam w gratisie przy zamówieniu i jestem bardzo zadowolona. Dobrze nawilża, a co najważniejsze to świetnie się wchłania i nie pozostawia nieprzyjemnego uczucia lepkości. Zapach przy tym też jest świetny.
    Zalety:
    • świetne nawilżenie