Kredki do oczu

PAESE Soft Eye Pencil Kredka do Oczu 04 Blue Jeans
Paese Soft Eye Pencil Kredka do oczu, 02 Cool Grey Cool Grey 1.5 g

• 1 sierpnia 2024 o 17:51
    Cielista kredka do oczu Paese
    Kupiłam już jakiś czas temu Kredkę do oczu marki Paese w odcieniu 06 Golden Ecru , ponieważ widziałam ją u przyjaciółki , dobrze o niej mówiła więc i ja postanowiłam jej wypróbować . Serio , jest to prawdziwa perełka w mojej kosmetyczce. Jej lekko żółty kolor subtelnie rozświetla okolice oczu, co sprawia, że spojrzenie staje się bardziej otwarte i świeże. Kredka ma kremową konsystencję, dzięki czemu łatwo się aplikuje i nie rozmazuje w ciągu dnia. Jest trwała i dobrze utrzymuje się na linii wodnej, co jest dużym plusem, ponieważ miałam niedawno cielistą kredkę innej marki i nie była tak trwała jak ta . Noszę ją w swojej małej kosmetyczce w torebce, ponieważ często pozwala mi odświeżyć spojrzenie kiedy jestem bardziej zmęczona po nocce z maluchem . Polecam ją każdej mamie i każdemu, kto szuka delikatnego, ale skutecznego sposobu na podkreślenie oczu w rozsądnej cenie
    Zalety:
    • Trwała , miękka formuła
    • Nie kruszy się
    • Długo utrzymuje na linii wodnej
    • Śliczny kolor i super pigmentacja
    • Atrakcyjna cena
    • Wydajna
  • 10 kwietnia 2024 o 20:09
    Cudeńko
    Kredkę Paese poleciła mi moja przyjaciółka. Zdecydowałam się na odcień Blue Jeans, który jak sama nazwa wskazuje jest pięknym odcieniem granatu. Kredka jest bardzo kremowa i trwała. Nie rozmazuje się i miękko się nią maluje. Używam jej zarówno na linię wodną, jak również na górną powiekę. Nie podrażnia i nie znika w ciągu dnia. Polecam :)
    • pigment
    • trwałość
    • wybór kolorów
    • miękka
    Drogeria Cocolita.pl
  • 15 sierpnia 2023 o 16:56
    Oceniam odcień Golden Ecru
    Golden Ecru czyli jasny beż. Kupiłam na linię wodną. Kredka jest mocno napigmentowana. Dobrze kryje, nie robi prześwitów, nie rozmazuje się, jest długotrwała. Oczy mi po niej nie łzawią. Nie podrażnia. Super wygląda na linii wodnej. Znakomicie ukrywa jakiekolwiek oznaki zmęczenia, rozświetla spojrzenie. Fajnie się trzyma. Dobrze się ją struga, nie łamie się. Jest średnio miękka. Wygodnie i szybko się ją aplikuje. Dobry kosmetyk w fajnej cenie.
  • 31 grudnia 2020 o 13:16
    na linię wodną
    Mam bardzo jasną, której używam na linię wodną oka. Wiem, wiem - wiele osób uznaje to za jeden z grzechów makijażu. Ale nie ma uniwersalnego makijażu, w którym każdy się dobrze czuje. Dla mnie jasna kredka na linii wodnej jest konieczna kiedy moje oczy są czerwone - czerwień prawie znika. Poza tym moje oczy są pomniejszone przez szkła okularów i z jasną kreską wyglądają dobrze. Kredka Paese rzeczywiście jest miękka. Bardzo delikatna dla linii wodnej.Nigdy mnie nie podrażniła. Niestety kolor na skórze jest znacznie bielszy na skórze niż w kredce. Liczyłam na odcień cieplejszy, bardziej żółtawy. Ta jest zbyt biała dla mojej jasnej, ciepłej skóry. Trwałość jest OK. Linia wodna to generalnie nie miejsce gdzie cokolwiek się utrzymuje bardzo długo.
    Zalety:
    • miękka
    • nie podrażnia
    Wady:
    • zbyt biała
    peema
    12 listopada 2020 o 21:39
    super kredki
    Kredki soft eye z Paese są świetne w użytkowaniu, bardzo mięciutkie, świetnie się rozcierają, nadają się zarówno na linie wodną jak i pod smokey eye. Są różne kolory do wyboru. Bardzo przyjemnie się nimi pracuje :)