Kredki do oczu

Estee Lauder Double Wear, Stay-in-Place Eye Pencil Kredka do powiek

Estee Lauder Double Wear kredka do oczu Black Stay in Place Eye Pencil

Nasi użytkownicy zostawili 44 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 grudnia 2024 o 16:42
    Naprawdę fajne te kredki
    Mam dwa odcienie, czarny i granatowy. Jestem bardzo zadowolona. Trwałe i intensywne kolory sprawiają, że mój makijaż jest efektowny i przepiękny. Lubię trwałe kosmetyki. Ta kredka jest bardzo łatwa w obsłudze, jest miękka i łatwo się nią pracuje. Gąbeczka po drugiej stronie też jest pomocna i fajna, ale tylko przy szybkim makijażu. Jeżeli potrzebuję lepszy makijaż, to wolę wspomóc się pędzelkiem. Ogólnie jestem zadowolona, dla mnie świetna jakość. Na pewno zainwestuję jeszcze w kilka innych odcieni.
    Zalety:
    • intensywny kolor
    • trwałość
    • łatwo się pracuje kredką
  • 18 lipca 2022 o 7:50
    Zbędny wydatek
    Nie wiem czemu przy zakupie myślałam ze to będzie produkt petarda. Rzeczywistość okazała się inna, jakość kredki nie jest inna niż najtańszej kredki z Natury czy rossmana, generalnie dobrze się rozprowadza jak każda inna kredka, kolory są ok, trwałość jest dobra o ile użyje się porządnej bazy na powieki a nie zwykły korektor. Trochę czuje się rozczarowana i uważam ze cena podyktowana jest jedynie marka.
    Zalety:
    • Kolor
    Wady:
  • 31 sierpnia 2021 o 14:02
    Kredka jest idealnym rozwiązaniem do ekspresowego makijażu dziennego, nakłada się ją szybko i bezproblemowo....
    Każda kredka wyposażona jest w ulepszoną silikonową końcówkę do rozcierania i w temperówkę.Dzięki swojemu ściętemu kształtowi końcówka współgra z szybko rozprowadzającą się formułą. Posiadam ją w dwóch kolorach - złotym kolorze nr 08 Pearl i 01 Kohl Noir w pięknym kolorze głębokiej czerni. Specjalnie wprowadzone do formuły pigmenty charakteryzują się najczystszym kolorem i intensywnością, a zawarte w nich błyszczące, luksusowe perełki zapewniają nasycony kolor i wyjątkowy blask. Kredki wzbogacone zostały w witamina E, olejek jojoba i pigmenty Color Brilliance z błyszczącymi perełkami gwarantują efekt wyjątkowego blasku. Dzięki nowej konsystencji i wodoodporności kredka bardzo łatwo się rozciera, gładko sunie po powiece, wystarczy jeden ruch i otrzymujemy idealnie równomierną, intensywną barwę. Nie podrażnia oczu, jest wyjątkowo delikatna i komfortowa a jednocześnie pozwala na stopniowanie efektu makijażu, od precyzyjnej średniej grubości kreski aż do uzyskania grubszej linii, którą można też rozetrzeć.Kolor nie blaknie w ciągu dnia a makijaż utrzymuje się w dobrym stanie przez długie godziny. Na pewno zdecyduje się na inny kolor.
    ehawee
    18 maja 2019 o 18:58
    Najlepsza!
    Najlepsza z kredek jakie dane było mi stosować. Nie ściera się, idealnie rozprowadza. Kolor 01 Kohl Noir rewelacja - prawdziwa, głęboka czerń. Do tego wodoodporna. Wszystko w jednym!
    Zalety:
    • kolor
    • wodoodporność
  • 27 lutego 2018 o 12:47
    Dosc dobra
    Dostalam kredke w postaci pakietu jakiego kupilam z saszetka. Kolor 01 onyx, dosc mieciutka, przez co nie ciagnie powieki tylko przejezdzajac lekko rysuja ladna linie, a dodam ze nie mam w tym wprawy. Bardzo ladna.
    Zalety:
    • Dobrze rysuje, mieciutka, nie zmywa sie szybko.
    Wady:
    • Droga :-(