Płyny do kąpieli

Nivea Creme Soft, Cremebad Kremowy płyn do kąpieli

• 25 marca 2025 o 10:02
    Mój ulubiony
    Linię kosmetyków Nivea stosuje od kilku lat i cały czas jestem nimi zachwycona ????płyny do kąpieli oraz pod prysznic są cudowne....delikatny zapach i aksamitna skóra to jest coś co kochamy.
    Zalety:
    • Zapach wydajność miękka skóra
  • 14 stycznia 2025 o 20:17
    Mój ulubiony żel pod prysznic
    Nie tylko myje, pięknie pachnie, ale zostawia delikatny filtr jakbyś posmarowała się kremem. Efekt utrzymuje się chwilę, ale takiego efektu świeżości nie dał mi do tej pory żaden inny żel. Jest wydajny. Jedyny minus za nowe opakowania, które są cieńsze i się odgniatają.
    Zalety:
    • efekt świeżości, konsystencja, zapach
    Wady:
    • nowe opakowania
  • 2 stycznia 2024 o 19:44
    Średnia półka
    Od płynu pod prysznic oczekuję, że: - pozbędzie się brudu i zapachu, - będzie się pienił, - będzie dość wydajny, i to wszystko spełnia ten płyn. Niestety nie pozostawia po sobie wyczuwalnego zapachu i nie pieni się bardzo mocno, ale wystarczająco dobrze w porównaniu do niektórych płynów
    Zalety:
    • Wydajność, opakowanie, zapach, wygoda użytkowania
    Wady:
    • Nie pozostawia zapachu, mógłby się bardziej pienić
  • 14 stycznia 2019 o 5:10
    Bardzo wygładza skórę
    Szukałam jakiegoś fajnego i dużego płynu do kąpieli i zdecydowałam się na ten. Butla 750 ml kosztowała niecałe 3 e także cena jest świetna. Butelka jest duża, zamykana na klik. Ma dosyć mały otwór, więc można kontrolować ilość wlewanego płynu. Płyn jest biały, gęsty i kremowy. Pachnie jak krem Nivea Soft. Zapach jest bardzo przyjemny, delikatny, taki przytulny. Zapach czuć przez całą kąpiel, więc dla mnie miłośniczki pachnących kąpieli jest to duży atut. Płyn bardzo dobrze się pieni gęstą i kremową pianą, która trzyma się całą kąpiel. Skóra po kąpieli jest mega wygładzona. Nie potrzeba już używać balsamu po kąpieli albo oliwki. Początkowo parę razy złapałam się na tym, że po kąpieli zastanawiałam się czy nasmarowałam się czy nie, bo skóra była mega mięciutka i gładka jak bym używała oliwki. Płyn naprawdę jest świetnym i polecam. Jest w przystępnej cenie, wydajny. Super się pieni. Bardzo ładnie pachnie i robi coś dla skóry. Świetna opcja dla leniuchów, które nie lubią się kremować. Jak się skończy, to chce przetestować jeszcze inne.