Płyny do kąpieli

Dove Shower Mousse with Rose Oil Mus do mycia ciała

• 23 listopada 2022 o 6:43
    Bardzo dobra
    Mus do kąpieli kupiłam na wyjazd, stwierdziłam że to najlepsza alternatywa dla tradycyjnych żeli pod prysznic ze względu że mus się nie rozleje. Mus charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem. Konsystencja jest mus delikatna. Dobrze się pieni oraz bardzo dobrze oczyszcza. Nie wysusza skóry ani nie podrażnia. A co najważniejsze jest mega wydajny - zdecydowanie wart zakupy .
    Noelma_
    18 czerwca 2022 o 12:38
    Najlepsza na wyjazdy, na codzień!
    Zacznijmy od tego że bardzo lubię zapach różany w kosmetykach. Ważne jednak aby ten zapach nie przytłaczał, nie był "babciny". I tutaj mamy piękny, delikatny, otulający zapach róż. Piankę używam zawsze podczas wyjazdów. Mamy dwa kosmetyki w jednym czyli gęsty mus pod prysznic (nie musimy używać myjki czy gąbki do uzyskania piany ) i drugie zastosowanie czyli pianka do golenia. Używam jej także będąc w domu bo nie znalazłam żelu pod prysznic który tak pięknie pachnie różami i jest przyjemny w codziennym użytkowaniu.
    Zalety:
    • działanie nawilżające
    • produkt z wieloma zastosowaniami (żel pod prysznic, pianka do golenia)
    • przyjemne dla oka opakowanie
    • pompka nie zacina się
    Wady:
    • dostępność - ja zamawiam w drogeriach internetowych
  • 5 maja 2021 o 13:09
    Bardzo przyjemny produkt
    Mus do ciała Dove ma piękny, delikatny zapach. Jest do tego bardzo wydajny - pianka "rośnie" po wyciśnięciu i szybko można nią pokryć całe ciało, Mam wrażenie, że jest bardzo delikatna dla skóry, skutecznie ją przy tym oczyszczając. Cena regularna jest może dość wysoka jak na produkt pod prysznic, ale jeśli uda się ją znaleźć w promocji - zdecydowanie warto :)
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • piękny, delikatny zapach
    • nie wysusza skóry
    • jest wydajna
  • 3 kwietnia 2020 o 22:07
    jestem na tak
    Jestem ogromną fanką produktów do mycia ciała firmy Dove, ale ta pianka przeszła samą siebie! Produkty Dove cudnie nawilżają moją suchą skórę, uwielbiam już podczas kąpieli czuć, że skóra jest miękka i nawilżona. Mus do mycia ciała kupiłam z ciekawości i okazał się być strzałem w dziesiątkę. Konsystencja pianki jest bardzo zbita, co ma dla mnie ogromne znaczniem gdyż nienawidzę rozwodnionych pianek do mycia czegokolwiek;) Zapach pianki również mnie urzekł, jest przepiękny i świeży! Kolejnym zaskoczeniem była dla mnie wydajność tego produktu. Nie jestem niestety oszczędna jak chodzi o produkty do mycia ciała, a pianka posłużyła mi bardzo długo. Jedynym minusem jest to, że ciężko jest kontrolować to ile pianki się wyciśnie, ale przy jej wydajności to naprawdę mało znacząca uwaga:)
    Zalety:
    • nawilża skórę
    • jest wydajna
    • przyjemnie się jej używa
  • 16 grudnia 2019 o 14:38
    Świetny
    Kupując pierwsze opakowanie byłam nastawiona dość sceptycznie, pianka? do mycia? Po pierwszym użyciu przepadłam :) Gęsta piana o cudownym zapachu, przyjemnie się rozprowadza na skórze, dobrze myje, nawilża, jest bardzo wydajna - jedna pompka wystarcza na umycie całego ciała. Polecam bo jest niesamowita.
    • Nawilżenie