Kule i płatki do kąpieli

Miodowa Mydlarnia Puder do kąpieli `Słodka pomarańcza`

vronov
    7 grudnia 2023 o 21:54
    Ten zapach to petarda!
    Używam dość mało "kąpielowych umilaczy", ale to cudo wyrwało mnie z przysłowiowych butów ;) Zalety: -Śliczny, prosty (i szklany) słoiczek z przejrzystą etykietą. Na tyle uniwersalny, że na pewno dam mu drugie życie -Fajna konsystencja drobno zmielonego pudru w żółtym kolorze -Zapach który podczas kąpieli zniewala zmysły - woń naturalnej, słodkiej pomarańczy wypełnia całą łazienkę podczas kąpieli. W życiu nie miałam tak przepięknie pachnącego "kąpielowego umilacza". Jestem w nim absolutnie zakochana! Warto dodać, że puder swój zapach zawdzięcza olejkom eterycznym, a nie chemii -Produkt delikatnie musuje po dodaniu go do wody i lekko ją barwi na mleczno - żółty kolor -Kąpiel z dodatkiem tego pudru nie tylko cudownie relaksuje, ale również dobrze wpływa na skórę i rozluźnia mięśnie -Fajny, naturalny skład -Wydajność całkiem na plus jak na tego typu produkt. Na jedną kąpiel zużywam ok. 1/4 słoiczka Wady: -brak! Nie oczekiwałam wiele po tym produkcie, ale finalnie zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Używając go czuję się tak, jakbym dodała do kąpieli jakiś drogi, luksusowy specyfik. Aż nie chce się wychodzić z wanny :)
  • 30 września 2022 o 17:46
    Zapach i działanie na plus
    Bardzo lubię różnego rodzaju sole i pudry do kapieli. Ten zamówiłam z ciekawości. Puder pachnie przepięknie słodkimi pomarańczami. Zapach wprawia w bardzo dobry nastrój i relaksuje. Kąpiel w nim to istne spa dla ciała i ducha. Do moczenia stópek też się świetnie spisuje. Skóra jest nawilżona i odprężona. Produkt dość wydajny chociaż do tanich nie należy.
    lumiaa
    14 listopada 2020 o 18:19
    Relaks przez duże R, jakość przez duże J
    Puder do kąpieli Miodowa Mydlarnia oceniam jako świetny pod każdym względem. Z pewnością warto wypróbować chociaż nie jest to opcja wybitnie ekonomiczna. Za słoik o gramaturze 180 gramów zapłacić trzeba około 25 zł. Ja zużywam na dwa razy bo nie lubię popłuczyn tylko konkretną kąpiel a moja wanna do najmniejszych nie należy. Tym niemniej ilość pudru w kąpieli to kwestia upodobań. Preparat występuje w formie sypkiej mieszanki o mleczno pomarańczowo miodowej nucie. Miód jest słabo wyczuwalny ale jest w składzie. Znajdziemy tu także proteiny mleczne, ekstrakty roślinne i oleje oraz płatki kwiatów. Wszystko w konkretnej ilości co po prostu czuć. Ogólnie super. Nie jest to puder do kąpieli jakich wiele złożonych głównie z silnie perfumowanej chemii ale naturalna sypką mikstura o świetnym składzie. Jest to produkt manufakturowy robiony ręcznie przez pasjonatów- ma porównywalną jakość do produktów zagranicznych względnie innych ale kilkukrotnie droższych ekskluzywnych marek bio. Nie otrzymamy tu żadnej tęczowej pianki, żadnych szczególnie intensywnych egzotycznych woni, puder lekko musuje, woda jest mleczna i cudownie pachnie kwiatem pomarańczy. Sama kąpiel jest cudownie luksusowa i powinna trwać i trwać, bo to rekaks pierwszej jakości. Dizajn bardzo eko bo produkt zapakowany jest w zwykły szklany słoik z nakrętką i etykietą. Jest też niestety słabo dostępny stacjonarnie. Ja kupuję na allegro z reguły 2 aby nie płacić za przesyłkę. Satysfakcja gwarantowana.

Zobacz także inne Kule i płatki do kąpieli