Tusze do rzęs

Eveline Cosmetics Royal Volume Mascara Tusz to rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 czerwca 2024 o 15:09
    Dno...
    No ja nie wiem czy trafiłam na taki egzemplarz czy co, ale otwieram nowy tusz z myślą, że będzie fajna płynna konsystencja, która nada mojemu oku blasku, a tu świeżo po otworzeniu jest tak źle, że wracam do 3 tuszu wstecz i tamten lepiej sobie radzi niż ten. Trochę powątpiewam, że jest tak tragiczny, jednak był świeżo co otwarty, a okazał się totalną porażką. Suchy, cięzko nim malować rzęsy... ah szkoda gadać... Jedynie opakowanie ma w miarę przyjemne dla oka... Niestety, ale do wyrzucenia.
  • 4 marca 2023 o 12:24
    Royal maskara
    Opakowanie jest bardzo nie trwałe. Od początku zaczęła się brzydko łuszczyć farba. Tusz ma klasyczną szczoteczkę. Po nałożeniu dwóch warstw nie widzę efektu Royal objętości. Moich rzęs nie skleja. Tusz nie będzie moim ulubieńcem.
    • Brak objętości
  • 9 stycznia 2023 o 22:46
    Uwielbiam tusze Eveline, ale ten był porażką
    Najgorszy tusz z Eveline jaki miałam. Ogólnie nie był to najgorszy tusz w życiu, nie można mu odmówić jakichkolwiek zalet, ale Eveline przyzwyczaiło mnie do tak wysokiej jakości tuszy, że ten był po prostu bardzo mehhh i bardzo przeciętny. Co prawda był trwały, nie odbijał się i nie kruszył, ale efekt na rzęsach dawał mniej niż przeciętny. Volume to tam nie było żadnego, wydłużenie też średnie, lubił niekiedy sklejać rzęsy. Totalnie nie mój typ. Szczoteczka tradycyjna, włochata, bardzo średnio się sprawdzała. Ogólnie nie polecam.
    Zalety:
    • mocna czerń
    • nie kruszył się, nie osypywał i nie odbijał
    • łatwo dostępny
    Wady:
    • nie robił efektu volume
    • sklejał rzęsy
    • nie wydłużał
    • szczoteczka przeciętna
  • 5 listopada 2022 o 23:43
    Koszmar
    Porównując oczko /rzęsy pomalowane tym tuszem, a tuszem od Maybelline Lash Sensational są praktycznie nie do odróżnienia, ale jak przychodzi ociupina wilgoci tusz Eveline Royal Volume rozmazuje się; tworzy się efekt pandy. Dzieje się tak za każdym razem czy to łzy, czy deszcz, czy pot lub po prostu wilgotne powietrze. Szczoteczka również niczego sobie, nabiera zbyt dużo produktu i łatwo wybrudzić się podczas aplikacji na dolne rzęsy. Trzeba dać jej wyschnąć inaczej odbija się na górnej powiece rujnując tym makijaż. Wymaga wielu warstw aby cokolwiek było widać, więc traci na wydajności oraz w opakowaniu szybko wysycha.
    Wady:
    • trwałość, brak odporności na wilgoć
    • szczoteczka nabiera za dużo produktu
    Edith14
    10 marca 2022 o 8:18
    Totalna klapa
    Jedyne co podoba mi się w tym tuszu to opakowanie i choć wolę jasne kobiece kolory to tutaj po opakowaniu można stwierdzić że produkt jest z wyższej półki. Klasa i elegancja. Niestety jeśli chodzi o samą mascarę to totalnie się nie sprawdziła, już przy pierwszym użyciu skleja rzęsy,tusz się osypuje i rozmazuje. Efekt nie jest trwały,a po pomalowaniu wyglądam gorzej niż przed... Nie o taki efekt mi chodzi więc nigdy więcej go nie kupię. Szczoteczka włochata, nie poręczna, nie dla mnie.
    Zalety:
    Wady:
    • Skleja rzęsy
    • Rozmazuje się
    • Osypuje i brudzi