Bronzery i pudry brązujące

Douglas Collection Pearls Harmony, Healthy Glow Bronzing Powder Puder brązujący

• 27 lutego 2022 o 15:52
    Kulki brązujące
    Kulki skusiły mnie ładnym tekturowym, opakowaniem. Kolory ładne, oczywiście nie liczyłam na efekt wow, tym bardziej, że cena jest dość niska ok. 19 zł. Bez zapachu. Efekt dość delikatny, takie muśnięcie słońcem. Podoba mi się. Chociaż znam lepsze pudry brązujące. Myślę, że jako gadżet na prezent się sprawdzi.
    Zalety:
    • efekt
  • 27 lutego 2022 o 15:50
    Polecam
    Perełki brązujące kupiłam do przetestowania i muszę przyznać, że są bardzo fajne. Pierwszy raz używam bronzera w perełkach i u mnie się sprawdził. Nie są bardzo błyszczące dla kogoś kto nie lubi efektu glow jak najbardziej będą idealne. Nadają lekkie wykończenie makijażu.
  • 5 lutego 2022 o 17:44
    Lekko ocieplające
    Raczej nie kupiłam tego produktu, ale jak już dostałam to czemu nie spróbować : ) okazało się, że nie taki diabeł straszny... Są to lekko ocieplające perełki, ale nie pomarańczowe. Sprawdzą się na jasnej karnacji, bo pigment jest bardzo delikatny. Najlepiej wyglądają nałożone na chłodny produkt konturujący, samodzielnie jak wspominałam są ciepłe i delikatne zarazem. Przynajmniej dla mojej karnacji w stylu light (ale nie fair). Efekt na skórze nie jest jakoś specjalnie blyszczący, co zapisuję na plus, nie ma tu perły. Jeśli ktoś lubi perełki, myślę że będzie zadowolony. Do dziennego, szybkiego makijażu może to być fajna opcja. Może nie jest to kosmetyk, który odmieni wasze życie, ale całkiem przyzwoity.
    Zalety:
    • Idealny dla bladziochów
    • Nie jest pomarańczowy
    • Nie jest tandetnie błyszczący