Balsamy do ciała

5 na 51 opinię

Abigay
    2 listopada 2011 o 15:01
    CUDO :-)
    Jestem dopiero po 30, ale kupiłam ten krem bo postanowiłam zrzucić pare kilogramów i pomyślałam, że bedę zapobiegawczo smarować nim newralgiczne fragmenty jak uda, i biust. ..jednak nie moge sie oprzeć i.. smaruję cale cialo (poza tym krem jest bardzo wydajny, rozmarowuje sie z łatwością lekką wartswą) Skóra po nim jest idealnie miekka, gładziutka, i taka jakby wyrównana\' pod względem "faktury" i kolorytu....jedno małe "ale" jest takie (dla mnie), że jest przeznaczony dla kobiet po 45 roku życia, dlatego nie będę go uzywała regularnie, ale myślę, że jak skończę opakowanie, to za jakieś kilka miesięcy znowu zrobię sobie przyjemność w postaci tego kremu:-) Dodam dodatkowy opis,który znalazłam bo powyższy uważam za mało dokładny: " DENSITIUM 45+ o unikalnej recepturze, odpowiadających potrzebom skóry wieku 45+. do pielęgnacji skóry ciała, a zwłaszcza ramion, ud, skóry brzucha, czyli miejsc o widocznym spadku elastycznośc Skład: 1,5% Bio-Calcium (Calcium-PCA), 0,05% “głęboki” kwas hialuronowy, 2% kofeina, 1% nośnik pochodzenia roślinnego przeciwdziałający wiotczeniu skóryOpierając się na badaniach dotyczących potrzeb skóry dojrzałej zastosowano dwa kluczowe składniki: BIO-CALCIUM Fizjologiczny kompleks jonów wapnia i L-PCA o wysokiej biodostępności zapobiega wiotczeniu skóry - hamuje rozpad kolagenu wzmacnia barierę skórną - stymuluje odnowę komórkową GŁĘBOKI” KWAS HIALURONOWY” Ultra-fragmentowny kwas hialuronowy o niskiej masie cząsteczkowej 5000 Da wnika 6Ox głąbiej* i szybciej niż „zwykły” kwas hialuronowy - stymuluje głębokie warstwy skóry, poprawia nawodnienie skóry - zwiększa syntezę kwasu hialuronowego REZULTATY** Skóra jest bardziej elastyczna, jędrniejsza, pełna blasku, zwiększenie gęstości skóry,poprawa nawilżenia skóry efekt rozświetlenia , SVR DENSITUIM 45+ CORPS to krem do ciała do skóry po 45 roku życia. Poprawia elastyczność, gęstość i jędrność skóry. Działa lekko drenująco i lipolitycznie. Nawilża i odżywia suchą skórę. Wskazania: utrata jędrnosci, zwiotczenie skóry Stosowanie: 2x dziennie: rano i wieczorem na oczyszczona skórę ciała. Zwłaszcza na : ramiona, uda, biust, brzuch.

Zobacz także inne Balsamy do ciała