Balsamy do ciała

Hagi Balsam do Ciała Malinowy Chruśniak 200 ml BEAF-824CF
Hagi Balsam do Ciała Malinowy Chruśniak Modelujący 200ml

• 11 grudnia 2024 o 17:31
    Świetne nawilżenie
    Bardzo polecam ten balsam ukaja moją skórę w zimowe dni.Ma bardzo dobry skład i zapach jest śliczny i również jest łatwo dostępny kupiłam na promocji w rosmanie razem z żelem pod prysznic z tej samej firmy który również bardzo serdecznie polecam .
    Zalety:
    • Dostępność ,zapach,skład
  • 29 lutego 2024 o 21:03
    Mamba malinowa!
    Malinowy Chruściak od Hagi pachnie jak mamba malinowa! Obłędnie! Balsam zawiera olej manoi, masło shea, oleje (m.in. makadamia, ryżowy)oraz ekstrakty z owoców - truskawki, jeżyny, maliny i porzeczki. Fizetyna i frambion mają stymulować spalanie tkanki tłuszczowej, zarówno przy odpoczynku jak i podczas wysiłku. Nie zauważyłam żeby balsam modelował sylwetkę, ale za to jak nawilża! Skóra jest po nim miękka, miła w dotyku. Balsam jest gęsty, trzeba się trochę namęczyć z rozsmarowaniem ale przy okazji wykonuje się masaż który może dodatkowo spalić tkankę tłuszczową ;) Nie trzeba brać dużej ilości produktu, powinien starczyć na długo czas. Skóra bardZo długo pachnie malinami. Nie uczula ani nie powoduje reakcji alergicznych.
    Zalety:
    • ZAPACH!
  • 5 lutego 2024 o 21:35
    Malinowe cudeńko!
    Oceniam go w kategorii nawilżającej, ponieważ ujędrnianie uzyskuje się bardziej na siłowni :) Podoba mi się za: ♡ Przepiękny zapach, który długo zostaje na ciele ♡ mega nawilżenie ♡ bogaty skład ♡ fajną konsystencję ♡ szybkie wchłanianie ♡ ładne opakowanie Co na minus? - trochę wysoka cena regularna
  • 4 lipca 2023 o 20:33
    Nawilżająca bomba
    Balsam zamknięty jest w tubce z zamknięciem od dołu dzięki czemu łatwo jest go używać nawet gdy zostały już tylko resztki. Szata graficzna jest przyjemna dla oka, zacheca do zwrócenia na niego uwagę przez elegancki minimalizm. Zapach jest specyficzny. Spodziewałam się czegoś innego czytają "chrust malinowy". Z początku nie mogłam się do niego przekonać, ale jego działanie skradło moje serce i tym sposobem zużyłam go do samego końca. Konsystencja jest taka jaką lubię. Nie ma nic wspólnego z "twardym masełkiem", ale również nie spływa z dłoni. Bardzo dobrze się rozprowadza. Nie bieli skóry. To co od razu zauważyłam to ekspresowe nawilżenie ciała, które utrzymuje się przez całą noc. Przy dłuższym stosowaniu przyjemnie odżywia skórę. Efektów modelujących nie zauważyłam, ale również ich nie oczekiwałam więc nie byłam tym rozczarowna. Balsam dostałam jako dodatek do prezentu urodzinowego. Jakie było moje zdziwienie gdy chciałam kupić kolejną tubkę produktu i zobaczyłam cenę sięgająca blisko kwotę 50 zł. Naprawdę produkt jest wart uwagi, ale niekoniecznie aż takich pieniędzy. Myślę, że sięgnę po niego ponownie ale w cenie promocyjnej.
    • świetnie nawilża
    • odżywia skórę
    • ładne opakowanie
    • wysoka cena
    GiaVia
    8 lutego 2023 o 0:20
    Nie modeluje ale dobrze nawilża, odżywia i delikatnie uelastycznia
    Opakowanie-> plastykowa duża tuba z zamknięciem na zatrzask. Pojemność 200ml. Design etykiety minimalistyczny/graficzny. Przyjemny dla oka. Matowe wykończenie opakowania z elementami błyszczących zdobień. Ładny klasyk. Konsystencja i aplikacja-> białe, półpłynne mleczko. Na opakowaniu mamy nazwę ‚malinowy chruśniak’ jednak ten zapach to nie malina. Wyczuwam Mix owoców leśnych/jeżyn ale żadna nuta nie wybija się szczególnie. Zdecydowanie słodki i otulający. Jednak zapach to życz gustu więc nie da się go ocenić rzetelnie. Traci na intensywności po niedługim czasie od aplikacji. Balsam po nałożeniu na skórę wydaje się bardziej gęsty i treściwy wiec trzeba go sprawnie rozsmarowywać szczególnie na większych partiach ciała. Ze względu na to ze wymaga uwagi i nie jest najłatwiejszy w aplikacji nie jest również mega wydajny. Producent zaleca aplikacje na suchą skórę ciała jednak w moim przypadku lepiej i szybciej aplikuje się zaraz po kąpieli na delikatnie mokrą skórę. Działanie/efekty-> Od razu po nałożeniu poczułam nawilżenie. Pozostawia na ciele ‚delikatny film’ i nie wchłania się w 100% jednak nie jest to nieprzyjemna, lepka warstwa która wspaniale poradziłaby sobie z przyklejeniem i pobrudzeniem ubrań (a takich bubli na rynku mamy wiele). Daje satynowe wykończenie i myśle ze właśnie dzięki temu ‚’satynowemu filmowi’ jaki pozostawia był/jest w stanie odżywić moją skórę. Po ponad 2óch tygodniach codziennego stosowania po kąpieli znacząco wygładził najbardziej suche partie ciała. Producent opisuje ten produkt jako ‚modelujący’. Używam go od ponad miesiąca i nie zauważyłam aby w jakikolwiek sposób ‚modelował’ moje ciało. To co robi to: nawilża, odżywia i uelastycznia. Ogólnie uważam ze jest to bardzo dobry produkt i naprawdę godny uwagi jeśli tylko lubicie słodkie zapachy i nie przeszkadza Wam dłuższa i uważna aplikacja. Myśle, że sprawdzi się szczególnie w przypadku suchej skóry która wymaga delikatnego ujędrnienia. Ja za jakiś czas chętnie do niego powrócę (mając nadzieje, że producent rozważy inny zapach dla tej linii).
    Zalety:
    • działanie efekty; nawilżenie, odżywienie, uelastycznienie
    Wady:
    • słodki zapach (oczywiście to kwestia gustu i preferencji)
    • konieczność sprawnej i szybkiej aplikacji