Żele pod prysznic

Oceania Essential, Żel pod prysznic `Egzotyczne pobudzenie`

• 4 września 2024 o 17:43
    M9ja opinia
    Pachnie dość sztucznie. Uważam ze produkt jest mało wydajny przez opakowanie które sprawie ze aplikuje się żelu znacznie dużo. Również wykonywania opakowania w kwestii trwałości Pozostawia wiele do życzenia. Polecam mimo to ponieważ przyciaga cena.
  • 28 sierpnia 2024 o 15:20
    PIĘKNY ZAPASZEK
    Żel pod prysznic Oceania o zapachu mango czyli jak to nazwał producent " egzotyczne pobudzenie " zakupiłam w promocji w Biedronce za niecałe 4 zł. W dzisiejszych czasach jest to naprawdę niska cena . Produkt zamknięty jest w plastikowej, przeźroczystej , zamykanej na klik butelce . Lubię takie rozwiązania ponieważ zawsze widać ile pozostało produktu do końca. Konsystencja żelowa o kolorze pomarańczowym. Zapach naprawdę przypominał mango, a to jeden z moich ulubionych owoców. Żel używałam przez miesiąc i żałowałam kiedy się skończył. Będę polować na kolejne promocje . Kosmetyk jest zgodny z opisem producenta , przede wszystkim dobrze myje , mocno się pieni i pięknie pachnie, to mi wystarcza. Za 4 zł nie wymagam aby pielęgnował moją skórę , bo i tak po prysznicu zawsze balsamuję ciało. Producent podając cechy produktu pisze że PH jest neutralne dla skóry z czym zgadzam się w 100 procentach . Nie wystąpiły u mnie podrażnienia oraz alergie. Podsumowując : żel nie pielęgnuje , ale dobrze myje i ładnie pachnie. Polecam.
    Zalety:
    Wady:
    Summer
    10 sierpnia 2024 o 20:12
    Na lato
    Dzięki zapachowi słodkich, soczystych, egzotycznych owoców ten żel najlepiej nadaje się na okres letni. Pomarańczowy kolor dobrze z tym koresponduje. Ma konsystencję ciągnącą się trochę jak kurze białko, co mnie drażni, wolę taką typowo żelową lub kremową. Moją skórę trochę wysusza, ale nie ma tragedii, za tą cenę - szczerze mówiąc - spodziewałam się, że może być gorzej. Pieni się dobrze, więc jest wydajny. Jak na produkt dyskontowy, jest to niezła jakość.
  • 9 sierpnia 2024 o 15:00
    Cytrusowy klimat
    Oceania egzotyczne pobudzenie ,żel koloru pomarańczowego, w przezroczystej butelce o pojemności 500ml, z wygodną w użyciu nakretką. Dzięki temu,że butelka jest przezroczysta, widać ile żelu pozostaje do zużycia. Żel jest wydajny, ma gęstą konsystencję , przyjemny cytrusowo- słodkawy zapach.użyty podczas kąpieli pobudza zmysły, dodaje energii. Zapach w łazience o wiele dłużej się utrzymuje niż na ciele.Żel dobrze spełnia swoje zadanie odświeżenia i oczyszczenia skóry. Produkt kupiony w Biedronce ,w niskiej cenie -4.49.Polecam wypróbować
    Zalety:
    • Gęsta konsystencja
    • Ładny zapach
    • Cytrusowe klimaty
    • Dość niska, przystępna cena
    • Pobudza zmysły
    • Dodaje energii
    • Niska cena
    Wady:
  • 8 marca 2024 o 11:01
    Dobry budżetowy żel.
    Dawniej często kupowałam żele Oceania, jak jeszcze były w tych wysokich i nieco prostokątnych butelkach. Wypróbowałam wówczas wszystkie warianty, a mleko i miód był moim ulubionym. Ostatnio skusiłam się na wersje egzotyczną i ozonową na jakiejś promocji, gdzie kosztowały 3 zł za 500 ml. W egzotycznym żelu wyczuwam tylko mango, i choć nie przepadam za nim jako owocem - to zapach to już inna kwestia. Ma pomarańczowy i kolor oraz niezbyt gęstą konsystencję, przez co kilka razy wylało mi się zbyt dużo żelu. Pienił się dobrze, skutecznie mył i w ogóle nie wysuszał mi skóry, pomimo standardowego składu. Nie zauważyłam również żadnych innych podrażnień. Butelka zwyczajna, zatyczka sprawnie działała. Pod koniec można ją bez problemu postawić do góry nogami. Mango wystarczyło mi na prawie 3 miesiące, stosowany na zmianę z innymi żelami. Jednak pod koniec coraz bardziej mi się nudził. Podsumowując, jest to dobra, budżetowa propozycja, która nie zrobiła mojej skórze żadnej krzywdy. Nie kupię go jednak ponownie, za dużo jest innych myjadeł do wytestowania.