Germaine de Capuccini, Excel Therapy O2, Pollution Defense Youthfulness Activating Oxy Emulsion (Emulsja ochronna przed zanieczyszczeniami)
1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiNajnowocześniejsza terapia przeciwzanieczyszczeniowa z silnymi substancjami aktywnymi o działaniu przeciwstarzeniowym, które zapewniają skórze wysoką dawkę tlenu, wzmacniają jej mechanizmy obronne i reaktywują jej wewnętrzną zdolność do samoodnowy.
"Druga skóra", która blokuje potencjalne szkody, które mogą spowodować zanieczyszczone powietrze, słońce, zanieczyszczenia domowe i cyfrowe - niebieskie światło. Lekka jedwabista emulsja o natychmiastowym wchłanianiu, przeznaczona do pielęgnacji skóry normalnej i mieszanej.
Zawiera kompleks MPC-Defense Complex, Life-Cytoxygen, Triple Shielding Anti-pollution i Blue Light Block, które działają ochronnie i wzmacniająco.
Cechy produktu
- Rodzaj
- koncentraty i esencje
- Właściwości
- ochronne, nawilżające
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
5 /5 HIT!
8 listopada 2019, o 14:38
Kupi ponownie
Używa produktu od: miesiąc
Wykorzystała: jedno opakowanie
Wyjątkowy!
Jeden z wielu kosmetyków jakie miałam okazję testować, jeden z niewielu który zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie. Konsystencja, która umożliwia szybkie nawilżenie, obłędny zapach który zdecydowanie pielęgnację przenosi na wyższy poziom. Oczywiście trudno mi dzisiaj stwierdzić w jakim stopniu faktycznie chroni przed zanieczyszczeniami środowiskowymi, jednakże skóra po użyciu, jest delikatna, gładka a koloryt jakby wyrównany. Nie zapycha, przyjemnie się go stosuje na serum. Produkt do którego naprawdę chętnie wrócę.
ZALETY: * opakowanie airless umożliwia wydobycie produktu do końca, bez zanieczyszczenia produktu w trakcie używania
* konsystencja
* szybkie wchłanianie
* idealny pod makijaż
*zapach, dla mnie wspaniały
WADY: * trudno mi znaleźć, jednakowoż to co idealnie trafia w mój gust dla innych może być minusem - zapach jest jak na krem wyrazisty, ale nie utrzymuje się długo
* cena - dość drogi, jednak warty ceny
produktów106
recenzji474