Wszystkie składniki:
aqua, dimethicone, cetearyl ethylhexanoate, tribehenin peg-20 esters, pentylene glycol, glycerin, aluminum starch octenylsuccinate, propylene glycol, panthenol, sodium hya luronate, tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, dimethicone crosspolymer, polyacrylate crosspolymer-6, peg-8, citric acid, sodium benzotriazolyl butylphenol sulfonate, buteth-3, tributyl citrate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, synthetic fluorphlogopite, parfum, mica, ci 77891, ci 42090, ci 77510 aqua, dicaprylyl carbonate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzoylmethane, dibutyl adipate, ethylhexyl triazone, glyceryl stearate, aluminum starch octenylsuccinate, stearic acid, dimethicone, alcohol, glycerin, peg-100 stearate, tocopheryl acetate, pistacia lentiscus gum, tocopherol, potassium cetyl phosphate, caprylic/capric triglyceride, sodium hyaluronate, xylitol, bakuchiol, hydrogenated lecithin, panthenol, xylitylglucoside, anhydroxylitol, allantoin, phenethyl alcohol, ethylhexylglycerin, xanthan gum, phenoxyethanol, hydroxyacetophenone, parfum