Emulsje, esencje i boostery

Lift4Skin Beauty Booster, Dual Hydration Kompleksowa pielęgnacja nawilżająca + anti-age

mm2991
    6 listopada 2023 o 16:45
    Bardzo ciekawe ale nie ideał
    Serum z kremem świetne rozwiązanie 2 produkty w jednym, charakteryzuje się bardzo ładnym opakowaniem eleganckim. Produkt charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem dość intensywnym. Świetnie się rozprowadza szybko wchłaniając nie pozostawiając tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Współgra pod makijażem . Jeśli chodzi o działanie świetnie nawilża, łagodzi uczucie ściągania skóry. Wygładza cerę. Nie podrażnia cery. Niestety cena regularna bardzo wysoka, a produkt słabo wydajny.
  • 1 listopada 2022 o 11:26
    Mocne nawilżenie
    Dobrej jakości nawilżenie, od pierwszego użycia widać efekty. Krem stosuje na dzień, moja skóra potrzebuje ochrony na zimne powietrze i zmiany w pogodzie więc zdecydowałam się ze względu na to. Miłym zaskoczeniem było zobaczyć ładnie nawilżoną buzie . Efekt gładkiej skóry z jednolitą fakturą po dotknięciu dłonią jest wystarczającym powodem by sięgać po ten krem pomimo dość wysokiej ceny
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Gładka skóra
    Wady:
    • Troszkę wysoka cena jak na pojemność
  • 3 stycznia 2022 o 16:05
    Dogłębne i długotrwałe nawilżenie
    Na wstępie zaznaczę, że kosmetyk otrzymałam w ramach akcji testowania na wizaz.pl. Moja cera polubiła się z nim od pierwszego użycia :) Zarówno serum, jak i krem mają lekką konsystencję oraz bardzo przyjemny zapach. Aplikacja jest prosta i przyjemna - kosmetyk szybko się wchłania, pozostawiając skórę miękką i gładką. Lift4Skin Dual Hydration skuteczne nawilża i koi skórę - gwarantuję Wam, że różnicę odczujecie natychmiast po jego nałożeniu! To jednak nie wszystko! Dzięki wysokiej zawartości kwasu hialuronowego, po dłuższym stosowaniu zauważyłam wyraźne ujędrnienie skóry, a w efekcie spłycenie drobnych zmarszczek :) Duży plus za wydajność oraz bardzo estetyczne i wygodne w użyciu szklane opakowanie z pompką. Produkt nie zapycha, nie uczula - odpowiedni do każdego typu cery, a w szczególności cery suchej :) Kosmetyk doskonale sprawdza się jako baza pod codzienny makijaż. Polecam, naprawdę warto wypróbować!
    Ann_81
    27 grudnia 2021 o 23:50
    Długotrwałe nawilżenie
    Od początku zachwyciło mnie połączenie serum i kremu w jednym opakowaniu, bo nie lubię zagracać sobie łazienki milionem kosmetyków. Zawsze jestem zadowolona gdy w serum znajdują się kwasy, bo wiem, że moja skóra dostanie kopa, więc ucieszyła mnie zawartość kwasu hialuronowego, który długotrwale nawilża. Nie mam dużego problemu z przesuszaniem się skóry twarzy i do moich potrzeb produkt sprawdził się idealnie, nie wiem czy przy mocno przesuszonej skórze byłoby tak samo. Krem jest lekki i szybko się wchłania, idealnie sprawdza się pod makijaż. Dodatkowo za filtr SPF 30 u mnie dodatkowy punkcik, bo znowu nie muszę kupować filtru oddzielnie.
  • 27 grudnia 2021 o 23:01
    Nawilżenie, jędrność, wygładzenie...
    Wiedziałam, że polubię się i z tym boosterem. Westja Hydration wersją uniwersalną jest- dla każdej cery. Ale dla suchej, jak moja- szczególnie. Serum bazuje na kwasie hialuronowym, który jest nawilżającym remedium. A do tego naturalnym, nieprzynoszącyn żadnych negatywnych skutków. Booster działa świetnie i zdecydowanie poprawił stan nawilżenia mojej cery. Dodatkowo zauważyłam jej wygładzenie i poprawę jędrności. Wiem, że to zasługa właśnie kwasu hialuronowego, który ma wszechstronne działanie. Nie zawiodłam się na tym produkcie, bardzo podoba mi się, że do serum dołączono krem zapewniający ochronę przeciwsłoneczną.