Isana Lippenpflege Coconut Pomadka kokosowa do ust

Medea05
    10 maja 2022 o 21:15
    Średniaczek, pozostawia biale smugi
    Pomadki mam wszedzie - na biurku, w torebce, w płaszczu, w kurtce, wszedzie. W sumie żeby jej nigdy nie zapomnieć to w kazdym okryciu wierzchnim mam inna pomadkę ;) Podobnie w torebkach - mam 3 naczelne i w kazdej mam pomadke. Cały czas probuje nowych wariantow szukajac najlepszej opcji i przy okazji probujac wielu rzeczy. Marka Isana to chyba najbardziej dostepna pomadka w Rossmanie - w koncu to ich rodzima marka. Jest duzo wariantow a dodatkowym plusem jest niska cena. Jesli zas chodzi o dzialanie pomadki - tu nie ma juz tak dobrze Oceniajac kokosowa pomadkę Isana moge wymienić nastepujace: #PLUSY + niska cena +wysoka dostepnosc + ladny kokosowy zapach + pomadka łatwo rozprowadza sie na ustach #MINUSY: -słabe dzialanie nawilzajace - moze nieco mocniejsze niz przy wersjach standardowych, ale wciaz niewystarczajace. Nada sie do codziennej pilegnacji ale raczej nie dla przesuszonych ust. Do "misji specjalnych" trzeba siegnac po inny kosmetyk - pozostawia biale, malo estetyczne smugi na ustach - mi osobiscie to przeszkadza - szybko "zjada się" z ust => - mała wydajnosc -brak SPF - nieco sztuczny smak - o ile zapach mi sie podoba, to posmak na ustach juz nie Generalnie sredniaczek, dla mnie lepszy niz wersja jezynowo-malinowa czy wersja letnia z SPF. Ale wciaz malo
  • 12 grudnia 2021 o 15:40
    Może być
    Do zakupu zachęcił mnie kokosowy zapach. Ma bardzo ładny delikatny kokosowy zapchach. Nie wiedziałam że będzie zostawiała kolor na ustach, jest to taki białawy kolor. Nie przeszka mi to za bardzo, nawet podoba mi się taki perłowy połysk. Nie nawilża ust za dobrze, a szkoda bo mógłby to być hit wśród takich nawilżających pomadek. Opakowanie nie jest dobrej jakości, po kilku użyciach się zepsuło.
    Zalety:
    • kolorek
    Wady:
  • 4 kwietnia 2021 o 23:30
    Kokos i nic poza tym
    Kosmetyk z mojego ulubionego gatunku ,,nie myślałam, jak kupowałam, bo kokos". Opcjonalnie można zmienić na arbuz. Zwykle wychodzę na tym jak Zabłocki na mydle, ale nie przetłumaczę sobie tego pewnie nigdy. Po prostu impuls. Widzę i kupuję. Produkt dostępny w każdym Rossmanie w wręcz śmiesznej cenie 5 złotych. No aż trochę żal się nie skusić. Opakowanie proste, wizualnie dosyć ładne, niestety absolutnie nietrwałe. Po 2 tygodniach już było widać na nim porządne, głębokie zarysowania. Później pękła nakrętka, także plastik raczej bardziej przeciętnej jakości. Pomadka bardzo zbita, taka twarda- co kto lubi, ale do mnie to akurat nie przemawia. Pachnie ładnie, delikatnie, nienachalnie, z nutą kokosa. Nawet nie wygląda za ładnie na ustach. Nie oczekuję od balsamu nadawania koloru ustom. Tutaj są one delikatnie pobielone, co przy mojej koszmarnie bladej cerze daje naprawdę okropny efekt. Może komuś się to spodoba. Powiedźmy, że to trochę połączenie balsamu do ust z błyszczykiem, daje taki perłowy efekt. Jest możliwość, że u kogoś wygląda to całkiem ładnie, u mnie wychodzi mały koszmarek. O nawilżeniu właściwie nie ma co pisać. Od razu po nałożeniu ma się wrażenie nawilżenia. Balsam szybko się zjada i z nawilżenia nic nie zostawia. Więcej tu minusów niż plusów, a przede wszystkim brak jakichkolwiek efektów używania. Mam nadzieję, że nigdy więcej nie kupię balsamu z Isany. No wiecie, chyba że będzie arbuzowy :)
    Zalety:
    • Dostępność.
    • Cena.
    • Ładny zapach.
    Wady:
    • Słabej jakości plastik, z którego zostało wykonane opakowanie.
    • Bardzo twardy, toporny sztyft.
    • Nadaje perłowy odcień, który nie z każdą karnacją się zgrywa.
    • Brak nawilżenia.
  • 18 października 2020 o 20:32
    Pół na pół
    Pomadka nawilża bardzo dobrze, nabłyszcza, ale niestety ma zbyt intensywny zapach. Cena jest niska, opakowanie jest ładne, pomadka warta kupna, lecz zapach jest nie dla mnie.
  • 28 maja 2020 o 14:00
    Przydatny produkt
    To już moja kolejna pomadka marki Isana. Tym razem zdecydowałam się na wersję z kokosem ponieważ, uwielbiam wszystko co z nim związane. Nie zawiodłam się, zapach jest bardzo ładny i wyczuwalny na ustach. Opakowanie solidne, balsam łatwo się wykręca. Konsystencja dosyć zbita, ale przyjemnie się rozprowadza. Dzięki temu, że jest bardziej gęsta niż np. Nivea dłużej utrzymuje się na ustach. Kolor jasnoróżowy, na skórze daje lekką, błyszczącą poświatę. Trochę przypomina mix błyszczyka z pomadką. Jest to chyba jeden z nielicznych balsamów, który jednocześnie nadaje ustom tak ładny odcień. Jeśli chodzi o nawilżenie to jest ono delikatne. Dla mocno przesuszonych ust może być za słaba. Używam jej codziennie od 2 tygodni i zużycie jest znikome, więc wydajność bardzo dobra. Cena również przystępna, dodatkowo kupiłam ją podczas promocji za jakieś 2,50. Dla mnie same plusy, polecam:)