Olejki do twarzy

Pixi Skintreats, Jasmine Oil Blend Jaśminowe serum do twarzy

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

null na 5
  • Przed chwilą
    Cudny
    Buteleczkę tego cudeńka otrzymałam w prezencie od mojej koleżanki, której Pixi co jakiś czas wysyła paczki PR. Jasmine Oil Blend to luksusowy olejek do twarzy, który został stworzony z myślą o regeneracji, odżywieniu i ukojenie zmęczonej, wrażliwej lub dojrzałej skóry. Jest częścią znanej serii Skintreats od Pixi, która łączy naturalne składniki z efektywnym działaniem pielęgnacyjnym. Mam cerę przetłuszczającą się z licznymi oznakami starzenia, zmęczoną oraz z przebarwieniami. Olejek ma lekką, jedwabistą konsystencję, która nie jest zbyt tłusta ani ciężka, czego obawiałam się przy mojej skórze. Bardzo łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, pozostawiając na skórze delikatne, satynowe otulenie bez uczucia lepkości. U mnie świetnie sprawdzał się wieczorem jako część wyciszającego rytuału. Olejek ma delikatny, naturalny zapach jaśminu – subtelny, kwiatowy i relaksujący. Bardzo mi się podobał. Nie jest przytłaczający ani sztuczny, dzięki czemu uprzyjemniał wieczorną pielęgnację i koił zmysły. Skóra po nim była odżywiona, nawilżona i rozświetlona. Choć nie posiada właściwości rozjaśniających to jednak zauważyłam, że stan cery znacząco się poprawił. Polubiłam się z tym produktem i z chęcią do niego wrócę
    Zalety:
    • Piękny zapach
    • Przyjemna konsystencja
    • Nawilża
    • Uprzyjemnia wieczorny rytuał

Zobacz także inne Olejki do twarzy