Odżywki do brwi

Life Professional, Serum przyspieszające wzrost rzęs i brwi

• 23 sierpnia 2022 o 2:58
    świetne
    Zawsze miałam problem z moimi brwiami - były nierówne w stosunku do siebie, dość mało widoczne, miały "dziury". Odkąd zaczęłam stosować to serum zrobiły się znacznie ładniejsze, włoski się pogrubiły i zagęściły. Brwi są znacznie bardziej widoczne. Stosuje codziennie od jakoś prawie 2 miesięcy a już widzę duże efekty podczas gdy ludzie mówią, że przy takiego typu produktach potrzeba czekać około 3 miesięcy na poprawę, w takim razie jestem ciekawa jak będą wyglądać moje brwi po tym czasie :) Co do rzęs, jak narazie nie zauważyłam diametralnej zmiany. Moje rzęsy są raczej długie i ładne ale odkąd nakładam serum wydają się trochę bardziej zagęszczone. Nie spodziewałam się po rzęsach, w moim wypadku, za dużo ale jestem pewna, że serum pomoże osobom, które chcą mieć długie i gęste rzęsy. Jedynym moim problemem jest wydajność. Używam niecałe dwa miesiące a już właściwie się kończy ale to może moja wina bo nakładam dość sporo produktu. Ogólnie, nie widzę żadnych wad. Mi jak dotychczas dało rezultaty jakie chciałam i jestem bardzo zadowolona z tego produktu.
    Zalety:
    • działanie
    • szybkie rezultaty
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 13 stycznia 2021 o 12:54
    Fantastyczna!
    Moje rzęsy zawsze były dość przeciętne, ani zbyt długie ani jakoś szczególnie gęste. Chciałam wypróbować czegoś co pomogłoby w stymulacji ich wzrostu, żeby nawet bez wytuszowanych rzęs oczy wyglądały na bardziej otwarte i bardziej wyraziste. Ten kosmetyk to prawdziwe cudo, nie spodziewałam się aż tak genialnych efektów! Zalety: - cena, ten kosmetyk jest tańszy niż Long for Lashes (chyba około połowa ceny) - dostępność - wygodny aplikator z pędzelkiem, jak eyeliner w kałamarzu - wydajność - całe opakowanie starcza na 3,5-4 miesiące codziennego używania - nie uczula, nie szczypie, nie podrażania oczu, nie skleja rzęs - EFEKT - pierwsze efekty zaczęłam zauważać po miesiącu codziennego użytkowania, linia rzęs była wyraźnie bardziej zagęszczona; po dwóch miesiącach moje rzęsy były już wyraźniej dłuższe - gdy próbuję patrzeć do góry to czasem czuje jak najdłuższe rzęsy dotykają powiek; teraz gdy maluję rzęsy tuszem, który od dawna jest moim ulubieńcem to widzę jak wielka jest różnica! Wady: - brak Moje rzęsy są wyraźnie dłuższe i bardziej zagęszczone, niestety z natury są dość sztywne, ale zakupiłam zalotkę, aby efekt po wytuszowaniu był jeszcze wyraźniejszy i mogę teraz z zadowoleniem i pewnością powiedzieć, że wreszcie mam rzęsy o jakich marzyłam. Oczywiście, nie ma się co nastawiać na efekt jak z reklam, ale ja jestem pod wrażeniem jak bardzo rzęsy mi urosły.
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Odżywki do brwi