Odżywki do brwi

Dermena Lash, Odżywka do rzęs i brwi, osłabione i przerzedzone rzęsy i brwi (nowa wersja)

Bulb24
    17 grudnia 2024 o 22:15
    Nie widzę efektu
    Odżywkę kupiłam zachęcona bardzo entuzjastycznymi opiniami, po tym jak wydawało mi się, że zaczęło wypadać mi więcej rzęs. Nie robi ona żadnej krzywdy, nie zawiera niebezpiecznych dla oczu substancji, ale też nie daje efektu. Stosuję od około pół roku, a nadal zdaża się, że wypadnie mi dużo rzęs z jednego miejsca. Odżywka nie działa na wydłużenie, możliwe, że zauważyłam minimalny efekt w grubości i ogólnym stanie rzęs, ale trudno to stwierdzić. Podsumowując niestety bez efektów.
  • 20 października 2024 o 12:26
    Polepsza kondycję rzęs ale ich nie wydłuża
    O swoich problemach z rzęsami pisałam tu niejednokrotnie więc zachęcam do zapoznania się z innymi recenzjami odżywek do rzęs,które zamieściłam na portalu. W dużym skrócie moje rzęsy mają tendencję do masowego wypadania pod koniec ich żywotności co powoduje nieestetyczne placki i ubytki, które wyglądają fatalnie. Czas "zbierania się do kupy"niestety również mam wrażenie jest wydłużony niż w przypadku innych osób, dlatego więc mocno inwestuję we wszelkiego rodzaju wcierki, odżywki i oleje aby choć odrobinę wrócić do normalnego stanu. Dodam,że uwielbiam mieć rzęsy obłędnie długie i gęste, nigdy nie korzystam z przedłużania bo lubię ten efekt wypracowac samemu. Odżywka Dermena to na pewno dobre rozwiązanie dla wzmocnienia rzęs. Przyznaję,że trochę rozminęłam się z oczekiwaniami,gdyż zależało mi na przysłowiowym wachlarzu (czyli jednoczesnym wydłużeniu jak przy np. long4lashes ) ale widzę potencjał na wzmocnienie na przyszłość. Faktycznie produkt stosowany regularnie przez okres kilku tygodni wpływa na objętość rzęs i pojawienie się nowych i tutaj zdecydowanie należy oddać producentowi że się spisał na medal. Produkt nie szczypie,nie podrażnia,jest powiedziałabym neutralny. Po ponad 3miesiacach użytkowania planuję przerzucić się jednak na kosmetyk, który wpłynie także na długość i rzęs,niemniej na pewno wrócę do Dermeny aby podtrzymać efekty.
    dhajka
    13 maja 2024 o 9:34
    Gęstsze rzęsy i brwi
    Odżywkę do rzęs i brwi Dermena Lash stosuję od dwóch miesięcy, codziennie wieczorem, regularnie po demakijażu. Nakładam ją wzdłuż górnej linii rzęs jak eyeliner oraz w miejscu brwi na ich całej powierzchni. Produkt nie spływa i nie drażni. Formuła produktu jest bezzapachowa i bezwonna.Opakowanie wygląda jak tusz do rzęs. Posiada dwa aplikatory. Pędzelek do rzęs oraz spiralko-szczoteczkq do brwi świetnie się uzupełniają. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Moje rzęsy stały się gęstsze. Widać nowe włoski. Praktycznie przestały wypadać. Brwi też się zagęściły i stały się bardziej lśniące i układają się prawidłowo. Produkt wystarcza na bardzo długo.
    Drogeria Super-Pharm
    Eulina
    8 maja 2024 o 13:36
    Wzmacnia
    Stosuję to serum od 2 miesięcy, ponieważ rzęsy osłabiły mi się po ściągnięciu sztucznych. Posiada pędzelek do nakładania produktu na linię rzęs oraz szczoteczkę do aplikacji na brwi. Rzęsy faktycznie zrobiły się gęstrze i dlługaśne, aż czuje je na okularach jak mrugam ???? Nie zauważyłam natomiast przyciemnienia, ale mam od tego tusz. Produkt nie powoduje u mnie uczucia szczypania. Jeśli chodzi o brwi, to u mnie niestety nie wpłynęło na nie w żaden sposób. Ani nie są gęstrze, ani nie wyrosło na nich nic nowego. Do rzęs jednak polecam.
  • 25 kwietnia 2024 o 13:32
    Utrzymuje rzęsy w dobrej kondycji
    Bardzo chciałam utrzymać moje rzęsy w dobrej kondycji, dlatego zdecydowałam się na odżywkę do rzęs. Używam jej tylko do rzęs, wieczorem po zmyciu makijażu nakładam linerem wzdłuż ich linii, a szczoteczką nakładam na całe górne rzęsy. Konsystencja jest lekko żelowa. Niestety trochę obkleja rzęsy, kiedy mrugam czuję, że trochę sklejają się z dolnymi rzęsami. Dlatego nie zgadzam się z opisem, że nie skleja rzęs. Jestem zadowolona z odżywki, bo widzę, że utrzymuje moje rzęsy w bardzo dobrym stanie.