Odżywki do brwi

Long4Lashes Lashes Anti-age Strengthening Serum Serum wzmacniające do rzęs i brwi

• 2 maja 2023 o 8:17
    Super produkt
    Trochę długo zastanawiałam się nad jego zakupem ale jednak kupiłam. Serum stosowałam tylko do rzęs bo brwi mam w dobrej kondycji. Po regularnym stosowaniu tak około miesiąca zauważyłam znaczną poprawę kondycji rzęs. Rzęsy stały się dużo mocniejsze i mniej ich wypada ado tego znacznie widać ich długość. Serum jest bardzo delikatne i nie uczula ani nie szczypie w oczy. Produkt jest dość wydajny bo mi wystarczył na kilkadziesiąt użyć. Myślę że warto go mieć w szczególności gdy chce się poprawić jakość swoich rzęs.
    Zalety:
    • Wydajny, widać jego działanie, nie uczula jest bardzo delikatny dla oczu
  • 10 kwietnia 2023 o 20:40
    Działa!
    Nie wierzyłam w spektakularne efekty a po regularnym stosowaniu po ok miesiącu było widać dużą różnicę w wygladzie moich rzęs. Jestem zaskoczona tym serum. Rzęsy stanowczo się zagęściły i wydłużyły. Po dobrym wyszczotkiwaniu rzęs moja mama zapytała mnie co robilam z rzęsami bo mam takie długie. Przezroczyste serum znajduje się w niewielkim opakowaniu a starcza na długo. Nie podrażnia mojej skóry ani oczu. Jest bezzapachowy. Konsystemcja wodnista ale aplikuje się w fajny sposób który nie powoduje rozlewania produktu. Polecam bo działa!
    Zalety:
    • Efekt, nie powoduje podrażnień,
    Ismihan
    18 stycznia 2023 o 16:47
    Serum
    Z grabne opakowanie, łatwa aplikacja. Jest to jedyny chyba produkt kosmetyczny który faktycznie przynosi efekty. Nie trzeba poświęcić wiele czasu aby mieć piękne rzęsy. Osobiście byłam zaskoczona takimi efektami
    Zalety:
    • Wydajnosc
  • 8 stycznia 2023 o 21:06
    Szczerze polecam :)
    To serum uratowało moje rzęsy po zniszczeniu przez kosmetyczkę - nieprawidłowo wykonany lifting rzęs pozostawił rzęsy spalone, pozbawione struktury. Nie mogłam ich nawet pomalować, ponieważ były zwinięte w cieniutki rulonik :/ na szczęście moja przyjaciółka zlitowała się nade mną i podarowała mi w prezencie, później bez skrupułów kupowałam kolejne opakowania
    Zalety:
    • naprawdę działa
    • wygodna aplikacja
    • przystępna cena w porównaniu do produktów tego typu
    Wady:
    • zaślepiona szczęściem po odzyskaniu rzęs nie widzę żadnych wad
  • 1 maja 2021 o 19:29
    Działa, ale do niej nie wrócę
    Jestem osobą młodą, więc raczej nie zależało mi na działaniu anti-age, jednak kupiłam tę odżywkę z tego powodu, że była na promocji. Mam dość długie rzęsy, jednak zależało mi na naturalnym podkreśleniu ich, ponieważ nie lubię używać maskary. Trzeba trochę poczekać na efekty, jednak warto. Efekty pojawiły się może dopiero po miesiącu po codziennym regularnym stosowaniu. Używałam tej odżywki może 2-3 miesiące. Rzęsy się wydłużyły (musiałam nawet przycinać jedną, ponieważ była tak długa, że wpadała mi do oka) i mam wrażenie, że pojawiło się dużo nowych rzęs, które urosły. Po zaprzestaniu używania stan rzęs nadal się utrzymywał. Teraz próbuję wykończyć tę odżywkę, ponieważ jeszcze dużo jej zostało i data ważności od otwarcia to tylko 6 miesięcy. Efekty są nadal pozytywne. Miałam obawy co do bimatoprostu, który jest składnikiem aktywnym tej odżywki, jednak chyba nie odczułam jego żadnych negatywnych skutków. Oczywiście trzeba zachować ostrożność, aby preparat nie dostał się do oka, w przeciwnym wypadku może szczypać i obniżać ciśnienie gałki ocznej, gdyż bimatoprost to lek na jaskrę. EDIT: zauważyłam wzmożone wypadanie rzęs po zaprzestaniu używania tej odżywki, oczywiście nie od razu i nie było ich zbyt wiele.
    Zalety:
    • wydłużenie i zagęszczenie rzęs
    • wydajność! starcza na bardzo długo. niby mała objętość, ale ja mam tę odżywkę już kilka miesięcy i nadal jestem w trakcie 1. opakowania
    Wady:
    • wysoka cena bez promocji
    • trzeba zachowywać ostrożność podczas stosowania
    • EDIT: zauważyłam wzmożone wypadanie rzęs, więc raczej nie wrócę do tej odżywki
    • PAO tylko 6 miesięcy
    • nie wiadomo, jak wpłynie na wzrok po dłuższym stosowaniu