Odżywki do brwi

Promaxyl RapidLash, Eyelash Enhancing Serum Serum wydłużająco - pogrubiające do rzęs

Zojka26
    9 sierpnia 2016 o 12:27
    Działa :)
    Byłam uzależniona od przedluzania rzęs metoda 1:1, nosiłam takie rzęsy prawie 2 lata, po czym musiałam wyjechać zagranicę i niestety moja przygoda z nimi została brutalnie przerwana. To, co miałam na oczach po wypadnieciu ostatniej przedluzonej rzesy to byla jakas totalna masakra. Nie dosc, ze rzesy byly krotkie i pokruszone, to jeszcze mialam spore ubytki na całej linii. Wygladalo to potwornie, doslownie nie mialam czego malowac maskarą. Kupilam te odzywke w drogerii kompletnie jej nieznając - byla jedyną latwo dostepna opcją, zaplacilam za nią w brytyjskim Bootsie około 40£ i zaczęłam regularnie używać. Po dwóch tygodniach zauważyłam pierwsze efekty, pojawiły się nowe małe rzeski, cała linia rzęs wyraźnie się zagescila . Po kolejnych tygodniach efekt był już spektakularny. Doszłam od wybrakowanych kawałków włosków do gęstych, długich i mocnych rzęs, wyglądających dobrze nawet bez maskary. Używałam tej odżywki sumiennie, codziennie na noc i czasem też rano. Efekty w moim przypadku przerosły moje oczekiwania, gdy nalozylam dwie warstwy tuszu uzyskiwalam efekt sztucznych rzęs. Rzęsy dodatkowo deliktnie się podkrecily, przez co były jeszcze bardziej wyraziste. W zasadzie nie zauważyłam żadnych wad tego specyfiku. Nie podraznial mnie, choć mam wrazliwe oczy i noszę soczewki kontaktowe. Przez pierwsze dni widoczna była u mnie jedynie czerwono-fioletowa, delikatna linia przy nasadzie rzęs, ale bez nieprzyjemnych dolegliwości jak pieczenie czy swędzenie. Z czasem zniknęła sama. Bardzo polecam ten produkt, bo jest wydajny - jedno opakowanie starczyło mi na 4 miesiące przy codziennej aplikacji, często 2 razy dziennie. Cena w stosunku do jakosci jest w porządku,za tę samą pojemność np revitalash musimy zapłacić znacznie więcej. Nie obnize oceny za to, ze efekty znikają po zaprzestaniu stosowania, bo to trochę bez sensu. To tak jakbyśmy liczyły ze podklad będzie nadal krył nawet jak go zmyjemy z twarzy :P Polecam wszystkim, którzy marzą o pięknych rzesach :)
  • 26 marca 2016 o 16:06
    Ideał
    Po tygodniach bardzo skrupulatnego stosowania miałam piękne rzęsy długie zdrowe ,na początku były nierówne część wychodziła ale to chyba taki efekt przejściowy bo potem był efekt wow.Opakowanie starcza na baaaardzo długo. Dodam że to nie pierwsza stosowana przeze mnie odżywka tego typu . Używałam również droższego odpowiednika jednak Rapidlash jest zdecydowanie lepszy.
    W strefie wolnocłowej
  • 24 listopada 2015 o 23:59
    Działa!!!!
    Jest to pierwszy i jak na razie dotąd jedyny booster, który stosuję na rzęsy. Moje rzęsy ręagują bardzo dobrze na ten kosmetyk, już po 2 tygodniach widziałam, że są dłuższe, gęstsze i ciemniejsze. Taką mam urodę i to mnie akurat bardzo cieszy. Minusy? Jeden...niestety, ale działa wysuszająco na rogówkę oka. Rano oczy mam strasznie suche i muszę szybko je potraktować albo kroplami nawilżającymi, albo odrobinką oleju arganowego na powieki. Mimo tego drobnego dyskomfortu jestem zadowolona z tego kosmetyku. Jest bardzo wydajny. Kupiłam go w promocji; był przeceniony z 200 zł na 100. Efekt jest wart tej ceny. Można go również stosować na brwi. Niestety moje brwi nie reagują już tak dobrze jak rzęsy (w zasadzie w ogóle nie reagują xD) Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 3 ml
    nusia78
    25 czerwca 2014 o 18:37
    Za pierwszym razem super efekt, za drugim- nic się nie dzieje
    W ciągu dwóch lat używałam go dwa razy , za pierwszym razem w roku ubiegłym zakupiłam go w kwietniu-na wakacjach miałam już "wachlarze" ,koleżanki mówiły, że mam sztuczne rzęsy. Po wakacjach przestałam używać i efekt zanikł. W tym roku zakupiłam 1 opakowanie już w styczniu ,po 3 miesiącach okazało się, że nic się nie dzieje. Rzęsy były takie same. Myśląc ,że to podróbka kupiona na aukcji, zakupiłam kolejne opakowanie i.... dalej nic. Drugie opakowanie stosuję już dwa miesiące a rzęsy może trochę się zagęściły, ale nie urosły. Wczoraj zakupiłam LONG 4 LASHES, mam nadzieję, że będzie widoczny efekt Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 całe, a 3-cie w trakcie
    Kofcia
    15 kwietnia 2014 o 18:20
    są lepsze
    To była moja pierwsza odżywka tego typu, pewnie gdybym nie spróbowała innych ocena byłaby dużo wyższa. Ale do rzeczy: - działa!! Pięknie wydłuża rzęsy! Wady: - co prawda podkręca rzęsy, ale w taki nieład, że ciężko je poskromić i ładnie umalować - piecze powieki, tam gdzie jest naniesiona, stają się czerwone i podrażnione - na powiekach robią się ranki i po prostu swędzą :( Działanie owszem jest, ale ma za dużo minusów. W tej cenie można kupić o wiele lepszy produkt, który też daje efekty, ale nie ma tylu wad :) Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe

Zobacz także inne Odżywki do brwi