Odżywki do brwi

Nanolash Odżywka do Rzęs

nanolash Serum 3 ML  Serum wartka rzęs rzęs, która zapewnia wzrost rzęs. 5905669547000
Nanolash Eyelash Serum

• 6 stycznia 2023 o 20:32
    Wrócę
    Przetestowałam już naprawdę dużo odżywek i serum na porost rzęs. Jedne działały inne niestety nie. W tym przypadku efekt był ale.. trzeba na niego długo poczekać ale naprawdę zadowala :) Opakowanie - odżywka do rzęs zamknięta w metalowej tubce o pojemności 3 ml. Wykonana jest bardzo solidnie. Szata graficzna jest czarna ze srebrnym napisem. Bardzo ładnie się prezentuje. Pędzelek jest cienki. Troszkę mnie to drażniło. Musiałam dokładać produktu. Zapach i konsystencja - odżywka jest praktycznie bezzapachowa. Konsystencja wodnista. Nakładana jak w przypadku eyelinera. Działanie - powiem tak.. na efekty trzeba sporo poczekać ale naprawdę warto. To jedna z nielicznych odżywek, która naprawdę działa. Pod koniec użytkowania dopiero zobaczyłam efekty ale były zadowalające. Rzęsy stały się dłuższe i bardziej gęste. Staly się również ciemniejsze. Trzeba uważać by nie dostał się produkt do oka, możecie odczuć pieczenie. Jako, że produkt zadziałał wrócę do niego ponownie. Polecam wypróbować
    Zalety:
    • szata graficzna jest bardzo ładna
    • solidne opakowanie
    • bezzapachowy
    • widoczny efekt
    • rzęsy stały się dłuższe i bardziej gęste
    Wady:
    • po dostaniu się do oka, możecie odczuć pieczenie
  • 6 marca 2022 o 12:53
    Działa, ale...
    Podobnie jak z long4lashes, mam mieszane uczucia co do tego produktu. Działać działa i nawet nieco szybciej niż swój tańszy odpowiednik. Ponieważ rzęsy urosły mi do spektakularnych rozmiarów i zdecydowanie się wzmocniły. Ale... jest to tylko chwilowe działanie, ponieważ po zaprzestaniu używania produktu rzęsy robią się słabe i wypadają 2 razy bardziej niż przed zastosowaniem. Dodatkowo kolejnym minusem jest reakcja alergiczna- czerwone powieki po długim czasie stosowania produktu, co grozi pogorszeniem wzroku.
    Zalety:
    • Szybkie działanie
    Wady:
    • Reakcja alergiczna
    • Pogorszenie wzroku
    KamaM90
    1 lutego 2022 o 19:28
    Super!
    Odżywka Nanolash jest godna polecenia. Stosując ją miałam piękne, długie rzęsy. Posiada bardzo ładne , ekskluzywne opakowanie. Efekt widoczny już po 2-3 tygodniach, trzeba stosować regularnie. Wyatarcza na długo. Pierwszy raz kupiłam ją razem z moimi koleżankami i każda była zadowolona z efektu. Cena mogłaby być niższa.
    Zalety:
    • Super działanie
    • Wydajna
  • 25 listopada 2021 o 12:05
    Działa!
    Kupiłam odżywkę bez większych oczekiwań i wiary w to, że zdziała cuda. Szukałam czegoś co doprowadzi moje rzęsy do porządku po wielomiesięcznym przedłużaniu u kosmetyczki. Początkowo byłam sceptyczne nastawiona ale już po 2-3 tygodniach zauważałam minimalne różnice. Z czasem używanie odżywki weszło w nawyk. Obecnie stosuję już ponad 2 miesiące (z pojedynczymi dniami przerwy). Różnica miedzy tym co było a jest obecnie - spora. Rzęsy są wydłużone (górne i dolne), mniej ich wypada, lekko pociemniały, dobrze się układają, są zdrowsze. Polecam z czystym sumieniem ;) ZALETY: - Opakowanie - wygodne, minimalistyczne. Z pędzelkiem, który dozuje odpowiednią ilość produktu. - Bezproblemowa, szybka aplikacja - Szybko się wchłania. - Konsystencja wodnista, bez wyraźnego zapachu. - Wydłuża rzęsy - w równym stopniu. - Wydajna. - Cena (w porównaniu do konkurencyjnego produktu). WADY: - Dostępność stacjonarnie. - Kiedy dostanie się do oka może podrażnić. - Z początku oczy (tuż po użyciu) mogą być lekko zaczerwienione.
  • 24 listopada 2021 o 11:08
    Przy regularnym stosowaniu odżywka sprawiła że moje rzęsy stały się mocniejsze i grubsze
    O firmie Nanolash się dowiedziałam niedawno, chociaż jest ona na rynku pare lat, to nie miałam przyjemności zapoznania się ze słynna ich odżywką do rzęs. Według marki miesiąc wystarczy na metamorfozę, o której zawsze marzyłaś! Producent obiecuje wydłużyć rzęsy o 50% w ciągu 30 dni! I jak się nie skusić ? ;) Ze względu że posiadam wrażliwą skórę, muszę zwracać dużą uwagę na produkty które kupuję, szczególnie jeśli chodzi o okolice oczu , ta partia skóry jest naprawdę wrażliwa a do tego czasem reaguje alergicznie pojawia się opuchlizna. Odżywka do Rzęs Nanolash informuje nas że jest najlepsza dla wrażliwych oczu, została przebadana okulistyczne jak i dermatologicznie, wiec bez obaw zaczęłam ją stosować. Warto upomnieć o klasycznym opakowaniu, na czarnym tle jest wytłoczona nazwa marki w kolorze białym, coś jak inglot tylko użyto innej czcionki, osobiście lubię takie klasyczne wzory na produktach, do wszystkiego pasują i zawszę elegancko wyglądają. Nanolash łatwo się aplikuje precyzyjnym pędzelkiem, który jest bardzo cieniutki i delikatny dla skóry. Odżywkę powinno się nakładać na czystą skórę, przed nałożeniem kremu pod oczy. Konsystencja jest płynna lecz odrazu wnika w skórę przy aplikacji. Nanolash posiada naturalny skład wiec jest bezpieczny dla nas, jak i nie ma zagrożenia dla oczu. W pierwszym tygodniu stosowania regularnego odżywki byłam nieco rozczarowana bo nie dostrzegłam żadnych zmian, lecz one zaczęły się pojawiać już w drugim tygodniu. Po zalecanej 30 dniowej kuracji serum znacznie poprawiło długość, grubość moich rzęs, również zauważyłam że stały się mocniejsze i rzadziej wypadają. Jestem zadowolona z zakupu i poznania nowej marki, napewno wrócę do tej odżywki w przyszłym roku.

Zobacz także inne Odżywki do brwi