Odżywki do brwi

Naturmedicin Xlash Odżywka stymulująca wzrost rzęs i brwi

Xlash Eyelash Serum do rzęs 3ml

• 1 października 2023 o 10:35
    Wartę swojej ceny.
    Zdecydowanie pordukt godny polecenia. Już samo opakowanie i aplikator są na plus, zdecydowanie lepsze od konkurencyjnych produktów. Lepiej przez to stosuje się produkt. W tego typu kosmetykach zawsze obawiam się, że będą podrażniać wrażliwe okolic oka, ale w tym wypadku nie ma o tym mowy. Kosmetyk nie wywołuje u mnie jakichkolwiek podrażnień. Już po miesiącu regularnego stosowania zauważyłam, że moje rzęsy i brwi są wzmocnione, jest ich więcej, są grubsze. Zdecydowanie polecam wszystkim!
  • 1 października 2023 o 10:05
    Naprawdę działa.
    Odżywka pomaga mi odbudować naturalny wygląd moich rzęs. Rzęsy zaczęły mi odrastać już po miesiącu używania. Teraz po pół roku używania, moje rzęsy są długie, czarne. Odżywka nie skleja, nie podrażnia, nie uczula, bardzo łatwo się ją nakłada na rzęsy.
    wrola1
    9 stycznia 2020 o 14:53
    zadziałała :)
    Będzie krótko, bo chcę tylko potwierdzić: TAK, odżywka działa (i to ze zmienionym składem = tym podanym w opisie produktu). Moje poszukiwania czegoś do rzęs zaczęły się od spektakularnych rzęs koleżanki, która przyznała się do 'wspomagania', owszem poleciła mi produkt, ale za zawrotną kwotę prawie 400zł, a to odpadało... Wiele z popularnych, dość tanich (do 100zł +/-) odżywek ma w składzie bimatoprost, który jest lekiem, i którego też chciałam uniknąć. Xlash był optymalnym wyborem, jeśli chodziło o cenę i opinie, które znalazłam w internecie. Wymagało to ode mnie cierpliwości - moje rzęsy są super cienkie, super krótkie i super rzadkie. I gdybym rzuciła stosowanie po obiecanych 3-4 tygodniach nie doczekałabym się ładnych rzęs, które zawitały po około 2-3 miesiącach... (wrzucam zdjęcie, saute; myślę, że choć nie mam zdjęcia 'przed' i tak prezentują się nieźle, dla mnie efekt był bardzo satysfakcjonujący). Nie pojawiło się ich więcej, ale zrobiły się dłuższe. Pierwszy raz, kiedy je tuszowałam miałam dosłownie firanki ;). Zmiana była widoczna na tyle, że sama zaczęłam słyszeć komplementy. :) Stąd moja rada - cierpliwości. Odżywka starczyła mi na ok.8 miesięcy, po prostu używałam jej dopóki był w środku płyn (pierwsze miesiące do pół roku skrupulatnie, raz dziennie, potem odpuściłam, miałam krótkie przerwy, bez zmian dla kondycji rzęs). Teraz zaplanowałam miesięczną przerwę, minęły 2 tygodnie, na razie nie widzę przerzedzenia. Po tym czasie będę testować inny produkt, ale jeśli chodzi o Xlash, jestem zadowolona, nie żałuję wydanych pieniędzy. :)
  • 6 stycznia 2019 o 10:25
    Rewelacja!!!
    Uwaga będzie długo ;) Przez ponad cztery lata przedłużałam rzęsy, po porodzie niestety z braku wolnego czasu musiałam zakończyć przygodę z ich zakładaniem. Szok jaki przeżyłam po zobaczeniu moich naturalnych rzęs, był nie do opisania. Załamałam się. Wyglądałam dosłownie jak po chemioterapii. Krótkie i bardzo przerzedzone resztki wyglądały strasznie. Przekopując wizaż postanowiłam poszukac czegoś co naprawde pomoże odbudować mi naturalny wygląd moich rzęs. Natrafiłam na zdjęcie dziewczyny, która dodała zdjęcię przed i po, własnie po stosowaniu odżywki XLASH. Skusiłam się i to była najlepsza decyzja w moim życiu!!!! Rzęsy zaczeły odrastac juz po tygodniu stosowania odżywki! Efekt był piorunujący! nie wierzyłam, że może zadziałac tak szybko! Teraz po dwóch miesiącach stosowania moje rzęsy są długie, czarne a koleżanki pytają mnie gdzie je przedłużam. Z czystym sumieniem POLECAM!! Dla mnie to HIT
    Zalety:
    • Bardzo szybkie działanie, zaledwie po tygodniu widziałam efekt
    Wady:
    • BRAK, produkt idealny!
    Enzi
    17 sierpnia 2018 o 17:25
    Najlepsza
    Uzywalam juz kilku odzywek . Wszystkie maja podobny sklad /pojemnosc/ceny. Jak dla mnie ta jest najlepsza, bo spelnia obietnice producenta i wogole mnie po niej nie szczypia oczy. Celowo nie bede wymieniac innych firm, ale tamte powodowaly u mnie opuchniecie powieki, lzawienie, szczypanie, podwojne widzenie. Przy XLash tego poblemu nie mam. W promocji place 169 na stronie dystrybutora. Starcza na ok 4-5 mies regularnego uzywania. Rzesy sa o wiele dluzsze. Kilka osob pytalo, czy mam sztuczne. Nie wiem, czy przyciemnia, bo robie regularnie hen e. Zuzylam ok 4 opakowania, na chwile kupilam tansza wersje polskiej firmy, ale zaraz do niej wracam.
    Zalety:
    • Nie uczula. Super wydluza.
    Wady:
    • Mimo, ze starcza na kilka miesiecy, to wydac 169 w promocji a 199 w normalnej cenie, to troche wydatek jest

Zobacz także inne Odżywki do brwi