Toniki i hydrolaty

Lana Luxury Cosmetics Silver Collection, Kosmetyczna woda srebrna

• 5 stycznia 2022 o 13:11
    Ciekawy produkt
    Produkt wydawał mi się ciekawy od samego początku, pierwszy raz używałam czegoś na bazie srebra. Kosmetyk aplikowałam na zmienione trądzikowo miejsca, czyli w moim przypadku dekolt i ramiona. Zamknięty jest w plastikowym opakowaniu z atomizerem, dzięki czemu łatwo można rozprowadzić go na ciele. Mam wrażenie, że skóra w wyżej wymienionych miejscach się poprawiła. Nie uczula, nie wyczułam również żadnego zapachu. Bardzo dobry produkt.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    Drogeria Super-Pharm
  • 19 kwietnia 2021 o 13:33
    Duże zaskoczenie
    Produkt ten był dla mnie zaskoczeniem‼️ miłym zaskoczeniem oczywiście. Woda ta zawiera srebro najwyższej próby. Używam ją jako tonik rano i wieczorem przed dalszą pielęgnacją. Rewelacyjnie koi moją suchą twarz, goi podrażnienia. Mam wrażenie, że pory się zmniejszyły. Woda ta jest idealna przy występowaniu stanów zapalnych skóry, ranach, oparzeniach, a także po makijażu permanentnym oraz zabiegach laserowych. Woda daje natychmiastowe ukojenie mojej twarzy doskonale oczyszcza i nawilża. W żaden sposób mnie nie zapchała, nie wysuszyła ani nie podrażniłam. Fajnie zagoiła wypryski.
  • 18 września 2020 o 16:08
    Można stosować do wszystkiego
    Woda z srebrem ..Jest to dla mnie ciekawy produkt który, można używać praktycznie do wszystkiego. U mnie dużą rolę odegrała po goleniu szczególnie miejsc intymnych , ale też na nogach . Mam wrażliwą skórę i bardzo delikatną. Od lat mam problemy z krostkami po goleniu , ale zawszę się nie poddawałam i szukałam czegoś jedynego i chyba znalazłam " lek " na moje krostki . Wodę używałam szczególnie po goleniu czyli 2 razy w tygodniu. Po około 5 u życiach widać pierwsze efekty. Skóra jest gładka, dużo mniej podrażniona , zauważyłam że praktycznie przestały pojawiać się krostki i podrażnienia. Koleżanka doradziła mi też używać wody po ściągnięciu hybryd. Robię sobie sama hybrydę i raz lepiej, raz gorzej to wychodzi a moje paznokcie i dłonie potrzebują odżywienia i czasami wyglądają na przesuszone, ale woda srebrna pomogła mi odbudować płytkę paznokcia po hybrydach. Nawilżyła dłonie i zauważyłam ze woda też dobrze radzi sobie ze skórkami . Osobiście też używałam wody do czyszczenia pędzli. Dobrze czyści, dobrze działa na ciało , na paznokcie . Jeden kosmetyk a tyle możliwości , super . Bardzo lubie takie kosmetyki. Dodatkowo podoba mi się piękne opakowanie białe ze srebrnymi napisami. Dobrze że produkt jest w formie mgiełki dzięki czemu łatwiej nam wydobyć produkt. Woda jest wydajna, bo nie wiele jej trzeba do na nasze ciało, żeby były efekty. Plus dla firmy że są to polskie kosmetyki, polskiej firmy .
    Zalety:
    • Działanie
    • Efekt
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta