Kremy na noc

Eveline Cosmetics Exclusive Snake, Luksusowy krem-koncentrat multiliftingujący 60+

• 9 marca 2024 o 19:26
    Dobry krem
    Stosuje ten krem i jestem bardzo zadowolona .Krem ten pozwala skórze na regenerację i skuteczną odnowę. Po dłuższym stosowaniu odzyskuje ona elastyczność i jędrność. Śluz ślimaka niweluje pierwsze oznaki starzenia się i ujednolica koloryt skóry. Ponadto spłyca nawet głębokie zmarszczki. Ja go stosuje juz trzy m-ce i widzę duża porawę mojej skory. Cena tego kremu jest bardzo przystępna , a ja jestem emerytką wiec nie stac mnie na drogie kremy .
    Zalety:
    • Przystepna cena
    • regeneracja zmarszczek
    • poprawia koloryt skóry
    • ujedrnia
    Wady:
    • wszystko mi sie podoba
    Fiordad
    26 sierpnia 2023 o 10:42
    Fajny dla skóry
    Moja skóra zazwyczaj jest przesuszona i odwodniona, a ten krem fenomenalnie sobie radzi z tym problemem. Już nie mam uczucia spiętej twarzy. Kupię ponownie
  • 17 października 2021 o 18:14
    Dobry
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Próbkę kremu otrzymałam w gratisie w Jawie. Odrazu po otworzeniu czuć bardzo ładny zapach kremu. Krem świetnie nawilżył mu twarz. Jestem bardzo zadowolona i napewno kupię. Zalety: -ładny zapach -nawilżenie
  • 22 października 2020 o 20:15
    Świetny zarówno na dzień i na noc
    Krem pojawił się na rynku wiosną 2019 roku. Od tamtej pory zużyłam już kilka słoiczków. Opakowanie- jak już wspominałam - to słoiczek zamknięty dodatkowo w eleganckim kartoniku w barwach czarno- złptych,, z przewaga czerni. Słoiczek jest typowy dla marki Eveline, czyli dosyć tandetny, ale mnie osobiście to nie przeszkadza. Konsystencja kremu jest niezwykle przyjemna- aksamitna, dosyć lekka, ale nie za lekka (i na pewno nie wodnista, po prostu jest raczej z tych lekkich). Kosmetyk dobrze się wchłania , nie pozostawia na skórze tłustego filmu. Pachnie delikatnie, przyjemnie i kobieco. Krem świetnie nawilża i praktycznie od razu wygładza. Sprawia, że na skórze łatwiej jest rozprowadzić podkład, a makijaż dłużej się trzyma (i co najważniejsze, nic się nie roluje, nic nie zbiera się w załamaniach skóry). Wiadomo, że kosmetyk drogeryjny nie spłyci głębokich zmarszczek, nie odejmie nam dwudziestu lat, ale krem Eveline właściwości wygładzające na pewno posiada. Lekko napina skórę, co sprawia, że wygląda ona na wypoczętą , świeżą i odrobinę młodszą. Dobry jest pod makijaż, ale sprawdza się również jako krem na noc. Sprawia bowiem, że budzimy się rano z promienną, wygładzoną skórą. Polecam.
    Zalety:
    • często w promocji