Kremy na noc

Tołpa Dermo Face, Hydrativ, Hialuronowy krem-maska nawilżający (nowa wersja)

Tołpa Dermo face hydrativ nawilżający krem-maska odprężający NOC 40 ml
Tołpa
tołpa. hydrativ. hialuronowy krem-maska nawilżający, 40 ml
Tołpa Dermo Face Hydrativ
Tołpa Hydrativ Hialuronowy Krem-Maska Nawilżający na Noc 40ml

IvanaLi
    13 kwietnia 2025 o 16:41
    Coś dla skóry wrażliwej
    Jeśli masz wrażliwą, podrażnioną lub przesuszoną skórę twarzy ten kosmetyk będzie dla ciebie idealny. Skóra po użyciu kremu - maski z serii Tołpa Hydrativ sprawia wrażenie nawilżonej, odżywionej i wypoczętej. Jest bardzo gładka i niweluje zaczerwienia. Bardzo wydajna !
    Zalety:
    • nawilża i odżywia
    • skóra po użyciu wydaje się wypoczęta
    • niweluje zaczerwienia
    Ddkla
    18 lutego 2025 o 9:53
    Niezbędnik w kosmetyczce
    Krem idealny do codziennego stosowania, zapewnia świetne utrzymanie nawilżenia. Sprawdza się też świetnie pod makijaż. Wygładza skórę i nie jest napięta
  • 3 sierpnia 2024 o 12:13
    Krem maska
    Produkt ma wygodne opakowanie- tubkę z której można bez problemu wydobyć cały krem. Ma lekką konsystencję lecz przy codziennym stosowaniu mnie zapchał(mam cerę mieszaną). Szybko się wchłania, ma dość specyficzny zapach ale nie jest zły. Jeśli chodzi o nawilżenie to nie jest one jakieś spektakularne, znam inne dużo lepsze kremy niż ten.
    Zalety:
    • Wygodne opakowanie
    • Lekka konsystencja
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Zapycha
    Sana50
    15 września 2023 o 15:18
    Bardzo fajna maseczka
    Krem/ maskę zakupiłam w ramach poszukiwania głęboko nawilżających produktów. Krem świetnie się sprawdza jako maseczka na noc. Rano skóra jest miękka, wygląda na wypoczętą i jędrną. Nie podrażnia, nie zapycha, nie zauważyłam żadnych zmian na cerze po jej stosowaniu. Fajny produkt zamiast miliona pojedynczych maseczek. Opakowanie ok, nie wylewa się. Wystarczy niewielka ilość na całą twarz. Minusem jest dość krótki termin ważności po otwarciu. Produkt jest dość wydajny, przez co trzeba go często używać aby się nie zepsuł.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • wygładzenie
    Wady:
    • krótki termin ważności po otwarciu
  • 25 czerwca 2023 o 15:02
    Maska jako krem- całkiem nieźle
    Kupiłam ten krem/maskę w zimę, gdy moja skóra była ekstremalnie przesuszona. Stosowałam go głównie jako krem i powiem, że bardzo dobrze nawilżał. Zużyłam całe opakowanie. Czasami miałam wrażenie, że delikatnie szczypała mnie skóra przy stosowaniu go, natomiast nie zauważyłam innych problemów. Mam skórę wrażliwa na policzkach z naczynkami, a strefa T to totalnie tłusta strona mojej skóry.
    Zalety:
    Wady:
    • Potrafił delikatnie szczypać na skórze
    Drogeria Super-Pharm

Zobacz także inne Kremy na noc