Kremy na noc

Glov Skin Harmony, Nawilżająco-regenerujący krem do twarzy

Lucy58S
    22 sierpnia 2023 o 17:05
    Dla cery mieszanej
    Świetnie się sprawdzi do cery takiej jak moja- czyli dojrzałej i mieszanej. Bardzo dobrze odżywia, nawilża. Moja twarz rano jest nawilżona I rozświetlona. Bardzo szybko się wchłania.
    vicgor
    5 lipca 2023 o 23:22
    Ten zapach... jak nivea.
    Zakupiłam krem kierując się samymi dobrymi opiniami, jednak moim zdaniem nie odnajduje nic z przedstawionych benefitów. Krem jak każdy inny. Nie nawilża jakos szczególnie mojej suchej skóry, muszę nakładać go baaardzo dużo. I najgorzej, że śmierdzi jak krem nivea starej babci. Dobrze, że nie jestem wyczulona na zapachy, bo bym musiała go wyrzucić.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • ZAPACH
    • brak działania
  • 3 lutego 2023 o 22:36
    Świetnie nawilżający krem
    Kremik jest dla mnie nieco inny pod względem tych kremików, które stosowałam wcześniej. Przede wszystkim ma piękny zapach, niby taki perfumowany, ale bardzo przyjemny dla zmysłu węchu. Uwielbiam jego konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Od razu po zastosowaniu czuć, że skóra jest taka gładka i odżywiona. Turbo nawilżenie gwarantowane! Jednak szczerze muszę przyznać, że cena tego kremu może powalać na kolana. Znam kremiki, które są zdecydowanie lepsze, albo i takie same, jednak stoją niżej, jeżeli chodzi o półkę cenową. Udało mi się kupić na promocji, cena jednak i tak jest wysoka. Kupiłam z ciekawości, ale raczej już więcej nie kupię. :)
  • 22 listopada 2022 o 11:13
    GENIALNY
    Krem Skin Harmony naprawdę pozostawia skórę aksamitną w dotyku, świetnie nawilża oraz dodaje naturalnego blasku, który wpływa na zdrowy wygląd skóry. Krem jest bardzo delikatny, nie pozostawia tłustej i lepkiej warstwy po nałożeniu, szybko się wchłania i idealnie nawilża moją przesuszoną twarz w tym ciężkim okresie jesienno-zimowym. Dodatkowo ja go nakładam nie tylko na noc, ale również pod makijaż, jest naprawdę genialny. Moja skóra go pokochała.
    Zalety:
    • cudowny, delikatny zapach
    • bardzo wydajny
    • mocno nawilżający
    • brak tłustej powłoki
    • idealny pod makijaż
    • efekt zdrowej - nawilżonej skóry widoczny już po tygodniu
  • 19 lipca 2022 o 22:12
    Aksamitny
    Pierwsze co zachwyciło mnie po otwarciu to zapach. Przyjemny, delikatnie ziołowy, taki wręcz sielski. Później konsystencja, która jest niczym aksamit, chce się tego kremu wciąż dotykać. Dzięki temu wspaniale się go używa, relaks zapewniony. Opakowanie miłe dla oka, kartonik zewnętrzny utrzymany w kolorach różu, natomiast produkt zamknięty w matowym szklanym słoiczku. Moja sucha skóra go polubiła. Nawilża, pielęgnuje i koi.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Kremy na noc