Pasty i płyny do zębów dla dzieci

natureON Kids, Pasta do zębów dla dzieci bez fluoru

• 25 listopada 2024 o 21:09
    Aromatyczna arbuzowa pasta dla dzieci
    Tę pastę miałam okazję przetestować razem z moim małym wnuczkiem. Mały uwielbia tę pastę i z ochotą myje swoje małe ząbki. Ja oczywiście też trochę podkradałam tej pasty, bo skusił mnie piękny zapach arbuza, no i chciałam ją przetestować. Pasta ma w swoim składzie także ekstrakt z mięty, co nadaje jej orzeźwiającego charakteru. Arbuzowa pasta umieszczona jest w poręcznej, miękkiej tubce, bardzo wygodnej w użytkowaniu. Dobrze czyści zęby i daje efekt orzeźwienia. Przy kontakcie z wodą lekko się pieni. To bardzo dobra pasta dla dzieci, zarówno pod względem składu, jak i działania.
    Zalety:
    • miękkie opakowanie,
    • wygodne dozowanie,
    • ma piękny arbuzowy zapach,
    • ma dobry skład,
    • dobrze czyści zęby,
    • odświeża.
    Wady:
    ebena
    16 maja 2023 o 13:44
    Super Pasta
    Moje dziecko bardzo polubiło tą pastę, ja zresztą też, przede wszystkim za brak w składzie fluoru, na szczęście past bez fluoru przybywa na rynku, co mnie bardzo cieszy. Pasta pięknie pachnie, jest wydajna, ma idealną konsystencję, więc świetnie się dozuje, ładne opakowanie i dobry skład! Czego chcieć więcej!
  • 12 października 2021 o 18:24
    Arbuz
    Córka wybrała sobie te pastę w drogerii bo spodobało jej się opakowanie. Wesoły Ząbek w otoczeniu arbuzów nawet mnie się wydał uroczy. Miętowe pasty u nas odpadają bo są za ostre , zawsze stawiamy na coś owocowego. Mnie osobiście bardziej niż grafika zainteresował skład który w 99% jest naturalny i bez fluoru. Materiałem czyszczącym jest krzemionka,. Pasta nie zawiera cukru tylko ksylitol, ekstrakt z mięty i aromat arbuzowy który lubią nie tylko dzieci. Pasta ma ciekawy różowy błyszczący kolor. Drobinki to mika która bardzo spodobała się córce i mówi że ma pastę z brokatem :) Tubka jest wykonana z miękkiego tworzywa które dziecko bez problemu naciśnie i wydobędzie pastę. Bardzo dobrze myje i odświeża oddech. Dziecko chętnie po nią sięga więc cel osiągnięty. Cena też przyzwoita bo 11 zł. PLUSY *dobrze czyści zęby i odświeża oddech *delikatnie się pieni *naturalny skład, certifikowane ekstrakty *ciekawy kolor i wygląd pasty *aromat arbuzowy *ładne opakowanie *dostępność *cena *bez fluoru, bez SLSów *opakowanie podlega recyklingowi
  • 15 września 2021 o 23:51
    Świetny produkt.
    Nie ma mocnych na mycie zębów przez dzieci. A tu za ostra pasta, a tu się zapomni, a innym razem znajdzie się kolejna wymówka. W naszym przypadku był problem używania past z fluorem i szczoteczka elektryczna do tego. Trzymanie ciągle pasty w jednym miejscu sprawiło, ze na szkliwie pojawiły się jasne przebarwienia, na co dentysta zalecił pastę bez fluoru. Jako, że wszystkie inne miały za ostry smak, padło na tą pastę. Okazała się strzałem w 10. Smak idealny, dobrze doczyszcza zęby, nie zawiera fluoru. Można myć zęby i jej nie wypluwać, nic się nie stanie - to jest wyjątkowy atut. Mimo, że ta pasta jest dedykowana dzieciom, parę razy zdarzyło mi się jej użyć i sama jestem zachwycona smakiem. Polecam dla małych i dużych.
  • 5 lutego 2020 o 2:23
    Córka zachwycona
    Nie ma mocnych na dziecięce mycie zębów. Tu się jednak udało i to z pewnością za pomocą smaku arbuzowego. Bez tego były walki o mycie rano i wieczorem, teraz nie ma ochoty, ale też oporu brak :P Myje ząbki jak każda pasta, w porządki.
    Zalety:
    • arbuz
    Wady: