Maski do włosów

L'Oreal Paris Elseve, Color Vive, Purple Mask Maska przeciw żółtym i miedzianym odcieniom

notino.pl
Loreal Loreal Loreal Elseve Color-Vive maska do włosów przeciw żółtym i miedzianym odcieniom 150ml
Elseve Maska do włosów Color Vive Purple 150 ml

Nasi użytkownicy zostawili 114 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 grudnia 2024 o 13:47
    Delikatnie schładza kolor
    Przy moich farbowanych włosów maska sprawdziła się bez dwóch zdań. Maska schładza kolor, ale nie powoduje że włosy przybierają fioletowy odcień. Maska bardzo ładnie pachnie, przyjemny zapach pozostaje jeszcze na włosach po spłukaniu głowy. Maska zmiękcza włosy, dzięki czemu bardzo dobrze się układają i są delikatne w dotyku, ułatwia rozczesywanie. Maska nie podrażnia i nie uczula. Nie powoduje łupieżu ani szybszego przetłuszczania się włosów. Opakowanie to miękka tubka z nakrętką na klik, która pomaga wydobyć idealną ilość produktu. Na pewno będę do niej wracać. Polecam!
    Zalety:
    • delikatnie schładza kolor
    • nadaje włosom miękkości
    • wygładza
  • 2 października 2024 o 17:16
    Maska do włosów
    Lubie tę maske używałam jej jak miałam platynowe włosy i rzeczywiście uttrzymywała mi kolor nawet jak długo nie użyłam to potrafiła mi przywrócić do tego koloru włosy jakie był od początku wiec ja sobie chwale
    Seirina
    11 marca 2024 o 14:39
    Nie dla mnie
    Szukałam odżywki ochładzającej kolor i akurat ta była w promocji. Oprócz ceny skusił mnie lekko fioletowy kolor, który sugerował, że nie zafarbuję przy okazji całej łazienki. I to by było na tyle plusów... Odżywka ma nieprzyjemny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Był wyczuwalny nawet po kolejnym myciu z inną odżywką na drugi dzień. Skład jest standardowy: humektantowo-emolientowy, a jednak zrobil kuku moim włosom. Zrobiły się szorstkie w dotyku i bardziej spuszone niż zwykle. A teraz clue, czyli efekt. Zadaniem produktu jest niwelowanie żółtych i miedzianych odcieni, a więc powinien się sprawdzić na moich rozjaśnianych włosach z refleksami. Tymczasem nie do końca. Równomiernie rozprowadziłam i wmasowałam odżywkę we włosy, aby pigment dotarł do każdego pasma, bardzo dokładnie rozczesałam włosy z produktem, a mimo to efekt jest, powiedziałabym, łaciaty. (Dobrze się składa, że za kilka dni idę do fryzjera i poprawimy kolor). Krótko mówiąc, nie polecam. Spodziewam się, że jest spory wybór lepszych odżywek w podobnej cenie.
  • 4 kwietnia 2023 o 22:16
    Zdecydowanie zmiękcza włosy
    Dostałam ten produkt w prezencie za wygraną w konkursie na instagramie. Mam farbowane blond włosy, więc bardzo się ucieszyłam, że mogę przetestować ten produkt. Maska przepięknie pachnie, dzięki czemu aplikacja produktu była bardzo przyjemna, Produkt posiada fioletowy odcień, który miał niwelować żółte odcienie. I tak faktycznie było, podczas stosowania tego produktu, zauważyłam, że mam bardziej chłodny odcień, co bardzo mnie ucieszyło. Maska zmiękcza włosy, dzięki czemu bardzo dobrze się układają i są delikatne w dotyku. Opakowanie w tubie plastikowej, zajmuje mało miejsca więc zmieści się w każdej kosmetyczce. Produkt wydajny, niewielka ilość produktu wystarcza na jedną aplikację.
  • 25 lutego 2023 o 16:03
    Piękny zdrowy blond
    Uwielbiam tę maskę do włosów. Włosy po niej są wygładzone i miękkie. Wyglądają zdrowo, są wypielęgnowane. Włosy są fajnie dociążone, ale nigdy obciążone. A co najważniejsze zniwelowane są żółte tony blondu. Blond po niej jest jaśniejszy i zimniejszy, po prostu piękny. Maska ułatwia rozczesywanie. Opakowanie to miękka tubka z nakrętką na klik, która pomaga wydobyć idealną ilość produktu. Maska lekko pachnie, ale ten zapach nie utrzymuje się na włosach, odrobinę uprzyjemnia aplikację. Maska nie podrażnia i nie uczula. Nie powoduje łupieżu ani szybszego przetłuszczania się włosów. Polecam!
    W strefie wolnocłowej