Lakiery do włosów

Wella Professionals Professional, EIMI, Sugar Lift Spray Cukrowy spray do włosów

Wella Eimi Sugar Lift Cukrowy Spray Nadający Objętość i Teksturę 150ml
Wella Professionals Eimi Sugar

• 23 maja 2023 o 22:59
    Zaskakujący przedłużacz świeżości włosów
    Mam niskoporowate, przetłuszczające się włosy za ramiona. Kupując ten spray, miałam nadzieję, że nada moim włosom więcej objętości. Niestety większego volume nie zauważyłam, ale za to okazało się, że spray cukrowy świetnie hamuje przetłuszczanie i przedłuża świeżość włosów. Bez produktów do stylizacji muszę myć włosy max co drugi dzień, z tym sprayem wystarczy 2 razy w tygodniu. Staram się go nie nadużywać, ale jestem zachwycona ;)
    Tawima
    11 sierpnia 2022 o 17:45
    Fantastyczny
    Mam włosy raczej krótkie ok. 15 cm. Cienkie, miękkie, śliskie, ciągle oklapnięte. Ten spray robi mi na głowie całkiem fajną fryzurę. Od zawsze używam różnych produktów do stylizacji. Mam więc porównanie. Z tego sprayu jestem zadowolona. Unosi włosy, robi objętość. Włosy sie robią grubsze, sztywniejsze, nie kładą się . Spryskuję wilgotne włosy i układam na szczotce. Można też włosy wyczesać, a fryzura jest wtedy bardziej naturalna, ale wciąż widocznie obfitsza. Włosy wyglądają na gęstsze, trochę się kleją niestety. Lubię go używać. Mozna też poprószyć troszkę pudrem do włosów . Włosy wtedy są jeszcze bardziej uniesione. Nie wiem jak inny typ włosów, ale do moich jest naprawdę dobry. Wydajny.
    Zalety:
    • działa
    • unosi włosy
    • pogrubia
    Wady:
    • pompka z tandetnego plastiku
    • trochę klei włosy
    • trochę wysusza włosy