Lakiery do włosów

Wella Wellaflex, Heat Protection, Hairspray Maksymalnie utrwalający lakier do włosów

WELLA Wellaflex Lakier 250ml Stylizacja na Gorąco

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 grudnia 2024 o 14:44
    Jestem mu wierna od kilku lat
    Lakier Wellaflex ostatnio zakupiłam w Rossmanie w bardzo przystępnej, promocyjnej cenie. Muszę przyznać, że relacja ceny do jakości jest tu bardzo dobra. :) Lakier faktycznie wyróżnia się wśród produktów do stylizacji włosów. Ładnie 'odbija' włosy od nasady. Dla mnie idealny wybór, który zapewnia trwałość, naturalność - bez efektu sztywnego kasku! Dodatkowym atutem jest jego odporność na wilgoć. Bardzo prosty w użyciu, rozpyla się równomiernie, nie zostawiając białego nalotu, więc wygląda idealnie nawet na ciemniejszych włosach. Ma całkiem przyjemny zapach, dla mnie migrenowca to bardzo ważny punkt. Podoba mi się też to, że włosy pozostają miłe w dotyku, a lakier ich nie obciąża, ani nie skleja. Co mnie najbardziej zaskoczyło to, że kosmetyk bardzo łatwo wyczesać z włosów, a przecież należy do tych najbardziej supermocnych. Zapewnia również ochronę przed promieniowaniem UV. Jestem mu wierna od kilku lat.
    Zalety:
    • unosi u nasady
    • nie skleja włosów
    • łatwo się wyczesuje
    • niska cena
    • łatwo dostępny
    • zapewnia ochronę przed promieniowaniem UV
  • 10 stycznia 2021 o 11:18
    dobry produkt
    Faktycznie dobrze utrwala fryzurę a jego efekt utrzymuje się stosunkowo długo, zaaplikowany w odpowiedniej ilości i odległości nie skleja włosów. Jedyny problem to później zmyć go z włosów, może się nie udać za pierwszym razem.
    Zalety:
    • długotrwałe utrwalenie fryzury
    • nie skleja włosów
    • neutralnie pachnie
    Wady:
    • ciężko go zmyć za 1 razem
  • 30 sierpnia 2018 o 11:02
    Ideał
    Lakierów wellaflex używam od lat i mimo wszystko wciąż do nich wracam. Produkt łączy w sobie świetną jakość, w parze z dobrą wydajnością i niską ceną (ok. 10 zł). Opakowanie jest proste i klasyczne. Wygodnie leży w dłoni i pozwala na szybką aplikację. "Psik" nie zakleja się i dozuje produkt w optymalnej, suchej mgiełce- dzięki czemu nie skleja kosmyków. Produkt ma bardzo przyjemny zapach, który ładnie osiada na włosach. Nie jest on duszący i drażniący, dzięki czemu uprzyjemnia aplikację. Kosmetyk dobrze utrwala fryzurę, dając jej zdrowy i naturalny wygląd- nie tworzy tzw. "hełmu". Ma on bardzo dobrą trwałość, przy neutralnej pogodzie utrzymuje się na włosach przez cały dzień. Przy wilgotnym powietrzu radzi sobie wystarczająco, by przebiec od domu, do samochodu i z powrotem ;) Produkt daje się łatwo wyczesać z kosmyków i nie wpływ na ich kondycję. Dla mnie bomba!
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • dobra cena i wydajność
    • łatwo dostępny
    • ładny, nie duszący zapach
    • nie zlepia włosów
    • dobrze utrwala fryzurę
    • łatwo się wyczesuje
  • 17 kwietnia 2018 o 13:59
    Bardzo go lubię
    Bardzo lubię ten lakier. Nie skleja włosów, dobrze utrwala, nie zostawia żadnego osadu na włosach. Mam wrażenie, że w nie wnika a nie na nich osiada. Nie przeszkadza mi też zapach, jakoś nie spotkałam jeszcze lakieru, którego zapach by powalał na kolana. Cena przystępna, opakowanie standardowe i wygodne w użyciu, myślę, że sprawdzi się u wymagających.
  • 1 lutego 2015 o 12:14
    Idealnie utrwala włosy
    Używam tego lakieru od kilku lat. Wreszcie znalazłam lakier, który utrwala mają fryzurę i nie muszę w tym celu wypsikiwać połowy butelki. Mam krótkie i miękkie włosy. Potrzebuję lakieru, który je trochę usztywni i utrwali. Od kiedy znalazłam ten lakier, nie używam już żadnego innego. + super utrwala fryzurę nawet po niewielkiej ilości lakieru + włosy trzymają mi się cały dzień + bardzo wydajny

Zobacz także inne Lakiery do włosów