Lakiery do włosów

Syoss Keratin Style Perfection, Hairspray Lakier do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 32 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 18:12
    Mój ulubiony lakier do włosów
    Odkąd kupiłam go po raz pierwszy, używam tylko tego. Lakier dobrze trzyma włosy, ale nie robi skorupy. Nie ma potem problemu z rozczesywaniem włosów. Nie śmierdzi i nie ma intensywnego zapachu, tak jak inne lakiery.Duża pojemność, starcza na długo. Aerozol sie nie zacina. Zużyłam kilka opakowań.
    Zalety:
    • nie ma duszącego zapachu
    • wydajny
    • nie skleja włosów
    • dobrze trzyma włosy
    Wady:
  • 3 sierpnia 2023 o 13:45
    Lakier
    Niby wszystko się zgadza włosy są lsniace , sypikie i nie posklejane dość przyjemnie pachnie lecz u mnie napewno nie utrwala fryzury, niestety nie spełnia roli lakieru . Wystarczy przeczesać włosy ręką i tak jak by znikał z nich
  • 3 sierpnia 2023 o 13:08
    Moje włosy go uwielbiają
    Mam ten lakier w zmienionej szacie graficznej (napis KERATIN jest większy), więc nie wiem, czy i skład się nie zmienił. Jak na moje wymagania ten lakier jest świetny i na pewno kupię go ponownie. Mam włosy skłonne do przesuszania się, puszenia. Jestem na takim etapie zapuszczania, że jeszcze nie mam jak zrobić kucyka i generalnie z tego, co mam na głowie nie jest łatwo ułożyć coś fajnego. Dzięki temu lakierowi potrafię to zrobić i fryzura trzyma się przez wiele godzin. W dodatku następnego dnia włosy nie są obciążone, posklejane, czy innego tego typu historie. Innymi słowy polecam polecam polecam.
    Zalety:
    • Nie skleja włosów
    • Nie obciąża włosów
    • Po użyciu włosy wyglądają zdrowo
    • Fryzura trzyma się przez cały dzień
    • Często używam tylko tego lakieru, bez pianki, czy innych produktów, więc spora oszczędność czasu i pieniędzy
    • Miłe dla oka, poręczne opakowanie
    • Stosunek cena - jakość - pojemność
    Wady:
  • 26 marca 2023 o 14:08
    Utrzymuje fryzurę w ryzach
    Lakier skusił mnie zawartością keratyny, którą moje włosy kochają. Lubię efekt gładkich i błyszczących włosów. Żeby utrzymać taką fryzurę potrzebuję utrwalenia lakierem. Nie znoszę efektu skorupy i suchości po użyciu lakieru. Tutaj się z tym całe szczęście nie spotkałam. Lakier ma duże opakowanie, do końca spryskiwacz działał bez zarzutów. Delikatnie można spryskać mgiełką włosy. Zapach dość znośny, bez konieczności ucieczki z łazienki. Włosy po tym lakierze są ładnie nabłyszczone, a co najważniejsze wytrzymują w ryzach parę godzin - do kilkunastu, w zależności od użytej ilości. Keratyna pomaga jednocześnie zadbać o strukturę włosa. Wyczesywanie też nie stanowi problemu. Dobry lakier, ale jeszcze nie ideał.
    Zalety:
    • trwały
    • połysk włosa
  • 3 stycznia 2023 o 16:16
    Przetestowałam i szybko o nim zapominam.
    Odkąd skróciłam włosy delikatnie za ucho lakier stał się kosmetykiem, którego używam zdecydowanie częściej. Mniej więcej co drugi dzień i o czasu do czasu do utrwalenia koka u mojej córki. Tą propozycją jestem jednak bardzo rozczarowana, opis Producenta obiecuje wiele, a w praktyce działanie niewiele ma z nim wspólnego. Lakier ma standardowe, metalowe opakowanie z plastikowym, czrnym korkiem. Jego pojemność to 300 ml i został zakupiony w Biedronce. Ma bardzo ładny złoty kolor, jakby z takich drobinek. Fajna jest też fakturę czy powłoka, która powoduje, że butelka się nie ślizga. Atomizer działa bez zarzutu, nie pluje, nie zacina się, tworzy fajną mgiełkę. Zapach nawet przyjemny, nie dusi. Działanie lakieru oceniam przeciętnie. Jego główną zaletą jest to, że nie powoduje u mnie łupieżu, swędzenia czy innych niechcianych reakcji. Dobrze utrwala fryzurę, ale niestety sklejaja włosy. Po jego użyciu wyglądają jakby nieświeżo, są obciążone. Nie do końca zgodzę się, aby były miękkie i błyszczące. Nie zauważyłam, aby strasznie przesuszał włosy, ale z pewnością keratyna, która jest w nim zawarta nie wpływa jakoś szczególnie pielęgnująco. Łatwo go usunąć podczas mycia. Przetestowałam i szybko o nim zapominam bo więcej po ten lakier nie sięgnę.