Kosmetyki po opalaniu

Soraya Kojący żel po opalaniu ukojenie i nawilżenie `S.O.S. Ater Sun`

• 16 września 2023 o 0:10
    Ok
    ✔️Żel znajduje się w małej podręcznej tubce, która jest bardzo miękka co bez problemu można wycisnąć żel. Zamknięcie ma tupu klik. Jest krem mały do do każdej kosmetyczki wejdzie. ✔️Szata graficzna jest prosta na niebieskim tor a z tylu są zawarte najpotrzebniejsze informacje. ✔️Jego konsystencja taka żelowa, taka nie za rzadka ani gęsta. Bez żadnego problemu jego aplikuje na skórę jak i rozsmarowuję a do tego bardzo szybko wchłania. ✔️Zapach jest dość delikatny a do tego lekko wyczuwalny. ✔️Co do jego działania to jestem nawet zadowolona bo fajnie łagodzi skórę jak i nawilża. A do tego skóra jest mięciutka w dotyku jak i gładka. Nie zauważyłam żeby podrażnił czy uczulił. ✔️Co do wydajności to dość mało wydajny jest ale lekko wystarczy na wakacje.
  • 28 września 2021 o 18:09
    niestety ale nie polecam
    Produkt sam w sobie jest dobry, koi opaloną skórę i ją nawilża. Moja ocena wynika z jego konsystencji - bardzo lejąca oraz z tego jak zachowuje się po aplikacji. Żel jest niesamowicie klejący. I pozostaje na długie godziny, praktycznie wcale nie wsiąka w skórę. Kosztował grosze, jednak nie kupię ponownie.
  • 1 września 2020 o 18:56
    Średniawka
    Produkt jest w przystępnej cenie, ma fajne opakowanie iiiii chyba tyle zalet. Szybko się kończy, gdyż trzeba nałożyć go na prawdę sporo by zauważyć i poczuć efekty - gdy nałoży się grubszą warstwę faktycznie czuć ukojenie, jednak cera lepi się w takim stopniu że nie za wiele można zrobić mając go na ciele. Nie wchłania się zbyt dobrze i czuć go na skórze.
    • nie uczula
    Wady:
    • szybko się kończy
    • zostawia lepką cerę
    kama_m1
    17 czerwca 2020 o 13:02
    Ratunek dla skóry spalonej słońcem. Przydatny produkt w wakacyjnej kosmetyczce.
    Kojący żel po opalaniu, kupiłam i używałam w zeszłym roku na wakacjach. Kosztował mnie nie dużo z tego co pamiętam ok. 10 zł w jakimś supermarkecie. Opakowanie to poręczna tubka wykonana z bardzo miękkiego tworzywa otwierana na klik. Jest na tyle poręczne, że spokojnie zmieściło mi się do kosmetyczki a potem do torebki i na plaże. :) Szata graficzna tak na prawdę niczym szczególnym się nie wyróżnia to tubka w kolorze niebieskim, morskim z napisami.. :) Konsystencja jest żelowa i jak dla mnie idealna nie za rzadka, nie spływa z rąk podczas aplikacji. Bardzo dobrze się go wyciska i aplikuje na skórę, dobrze się rozsmarowuje i szybko się wchłania w skórę, a raczej spalona skóra szybko go pije :D Wydajność oceniam na słabą. Niestety trzeba go dużo aplikować na skórę by był efekt. Takie jedno opakowanie ledwo starczyło mi na wyjazd. Zapach przyjemny, lekki, w kierunku neutralnym jest bardzo delikatnie wyczuwalny. Plus za d-pantenol w składzie (5%) , który to właśnie jest odpowiedzialny za łagodzenie skóry. Jeżeli chodzi o działanie żelu to jestem zadowolona. Zdecydowanie przyniósł mi ulgę podczas słonecznych dni. Formuła z pantenolem odpowiednio nawilża, łagodzi, regeneruje skórę. Zawiera delikatnie natłuszczające składniki, dzięki czemu skóra staje się jedwabiście gładka, miękka i przyjemna w dotyku. Szybko się wchłania i nie lepi się. Bardzo delikatnie go aplikowałam na zaczerwienione miejsca aż do ustąpienia objawów poparzenia słonecznego. Lekkie zaczerwienienia zniknęły w ciągu jednego dnia. Szybko koi podrażnione miejsca i przynosi ulgę. Nie powoduje schodzenia skóry, a czerwone oparzenia szybko znikają. Nie podrażnia, nie uczula, nie powoduje reakcji nieporządanych. Uważam, że jest to dobry towarzysz podczas wakacyjnych podróży, który uratuje skórę po nadmiernym opalaniu. Szkoda, tylko, że nie jest bardziej wydajny, reszta jak najbardziej w porządku.
    Zalety:
    • poręczne opakowanie w formie miękkiej tubki zamykane na klik, idealne w podróż
    • dobrze się go aplikuje na skórę, szybko się wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy
    • w składzie znajdziemy kojący, łagodzący
    • d-pantenol - 5%
    • odpowiednia, żelowa konsystencja
    • przyjemny, lekki zapach
    • działanie - nawilża, łagodzi, regeneruje spieczoną skórę po opalaniu przynosi, jej ulgę i ukojenie, pozostawia ją miękka w dotyku
    • nie podrażnia, nie uczula
    • cena przyjazna dla portfela
  • 23 września 2019 o 14:54
    Myślałam, że sobie lepiej poradzi
    Miałam go ze sobą na wakacjach w Egipcie i miał okazję by się wykazać. Dekoltu nie posmarowałam kremem z filtrem i powstało spore zaczerwienienie, które piekło. Po zastosowaniu tego produktu poczułam ukojenie oraz odpowiednią dawkę nawilżenia. Niestety produkt szybko się nie wchłania, a dodatkowo zostawia lepką warstwę, która strasznie mi przeszkadza. Sam produkt w sobie za dużo nie kosztował, dałam za niego około 12 zł, więc jestem zadowolona jak za taką cenę , tylko jakby poprawili konsystencję, by się tak nie lepiła. Jako tako zapachu nie wyczuwam, ani ładnie nie pachnie, ani brzydko, po prostu neutralny zapach. Z wydajnością będzie bardzo dobrze, bo produktu wystarczy odrobina by pokryć całą powierzchnię którą chcemy.
    Zalety:
    • koi skórę
    • nawilża skórę
    • zawiera d-pantenol
    Wady:
    • pozostają skórę lepką