Wkładki higieniczne

Bella Panty Sensitive For Teens, Wkładki higieniczne

• 28 lutego 2025 o 11:26
    bardzo fajne
    Lubię je bo są bardzo cienkie i bardzo wygodne a do tego chłonne! Kształt dopasowuje się do bielizny. Nie uczulają i nie powodują alergii skórnych. Są bezzapachowe więc jak ktoś nie lubi wersji pachnącej to tą polecam. Zawsze kupuję w Hebe .
    Zalety:
    • wygodne, chłonne,
  • 26 czerwca 2022 o 11:51
    Nie tylko dla nastolatek
    Wkładki kupiłam podczas zakupów w hipermarkecie. Korzystam z tego typu produktów pod koniec miesiączki, kiedy jest już naprawdę niewielka. Wkładki wpadły mi w oko dzięki bardzo fajnej grafice na opakowaniu i stwierdziłam, że wypróbuję. Jak wspomniałam, Wkładki zapakowane są w kolorowe opakowanie z bardzo ciekawą grafiką, w sam raz dla nastolatek właśnie bo to dla nich dedykowany jest produkt. Niemniej mi samej bardzo się podoba. Wkładki mają opływowy kształt, delikatny wzorek oraz falisty brzeg. Bez problemu dopasują się do majtek typu figi czy stringi. Produkt jest w kolorze białym i wykonany z miękkiej bawełny, która jest delikatna dla okolic intymnych. Grubość jest odpowiednia, nie są one ani za cienkie ani zbyt mięsiste, dzięki czemu komfortowo się je nosi i do tego są tez przewiewne. Jak dla mnie klei jest dobrej jakości, dobrze przywiera do bielizny i dzięki temu wkładka nie roluje się, nie migruje, nie zwija. Mimo dość cienkiej grubość wkładki dobrze chłoną i jeszcze nie zdarzyło mi się żeby przeciekły. Oczywiście trzeba pamiętać o regularnej zmianie. I choć nastolatka dawno nie jestem to jestem zadowolona z używania. Mnie materiał z jakiego wykonane są wkładki nie podrażnia, nie pojawiło się zaczerwienienie, swędzenie itd. U mnie opakowanie wystarczyło na kilka cykli, wiadomo dużo zależy jak często się używa i zmienia. Cena jest dość niska choć można znaleźć tańsze zamienniki w większym opakowaniu.
  • 6 grudnia 2019 o 16:55
    Bardzo fajne
    Wkładki znajdują się w ładnym, przyciągającym wzrok kartonowym opakowaniu. Otwarcie znajduje się z boku, co sprawia, że jest bardzo praktyczne. Same wkładki mają nadrukowane urocze, kolorowe wzorki. Plusem jest, że są odpowiednie do każdego rodzaju bielizny. Są cienkie, ale chłonne. Bardzo komfortowe w noszeniu, nie odklejają się ani nie przesuwają. Nie zostawiają śladów kleju na bieliźnie. Dają fajne uczucie świeżości i czystości. Nie podrażniają. Fajna opcja dla nastolatek i nie tylko :)
  • 4 października 2019 o 12:51
    Fajne
    Wkładki mają fajne kolorowe wzorki, ale nie prześwitują przez bieliznę. Są dosyć cienkie, ale chłonne bo nie przeciekają. W niskiej cenie i łatwo dostępne.
  • 4 sierpnia 2019 o 0:32
    Fenomenalne!
    Dla każdej nastolatki ważne jest, aby nie było widać i czuć, a głównie widać, szczególnie na WF. Te wkładki są cieniutkie, ale bardzo chłonne, więc nie widać ich w szatni na WF-ie imozna czuć się komfortowo cały dzień. Polecam gorąco wkładki wszystkim dziewczynom, które nie lubią zbyt drogich lub grubych wkładek.
    Zalety:
    • Są superchłonne i wygodne. Bardzo cienkie i niewidoczne przez bieliznę. Atrakcyjna cena. Ładne i wygodne opakowanie. Produkt bardzo łatwo dostępny.
    Wady:
    • Brak wad :)
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu