Synchroline Sensicure Face Cream-gel (Krem do skóry wrażliwej) (stara wersja)

• 31 lipca 2014 o 11:45
    Kapitalny jako baza pod makijaż
    Kapitalny jako krem na lato dzięki żelowj konsystecji. Idealnie sie rozprowadza a dzięki aktywnemu składnikowi MSM nie podrażnia nawet bardzo alergicznej skóry . Jego zapach jest niesamowity! Przed nim użuwałm kremów La Roche Posay, ale ten jest zdecydowanie lepszy. Zawsze trzymam go w torebce i nigdy się z nim nie rozstaje. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 26 kwietnia 2013 o 13:32
    Idealny, lekki, nie podrażnia, doskonale nawilża
    Mam skórę suchą, bardzo wrażliwą ze skłonnością do alergii. \\nOstatnio w aptece farmaceutka poleciła mi ten krem, przekonując, że jest naprawdę rewelacyjny. \\nDłuższą chwilę wahałam się nad jego kupnem, gdyż od dłuższego czasu nie mogłam znaleźć kosmetyku, który pasowałby do mojej cery. \\n \\nKrem okazał się genialny. Ma przyjemną konsystencję a\\\\\\\'la żelową. Łatwo się go aplikuje i nie wymaga on nałożenia dużej ilości co czyni go bardzo ekonomicznym. Uspokoaja skórę, wycisza, łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia. Nie powoduje uczucia ściągniętej skóry. Bardzo dobrze nawilża i wygładza, czyniąc twarz bardzo delikatną. Jak dla mnie dobrze nadaje się pod makijaż. \\n \\nObecnie jest to mój nr. 1. \\nNa okres wiosenno/letni sprawdzi się idealnie, zimową porą może być za lekki, ale na pewno będę do niego wracać :)
  • 6 października 2012 o 22:24
    Ideał
    Jeden z moich ulubionych. Używam go tylko w warunkach domowych, czasami nawet jako maseczkę ( kiedy skóra potrzebuje bardziej intensywnego nawilżenia) Uważam, że pod makijaż się nie nadaje, ale nie dlatego, że jest niekompatybilny z moim podkładem, tylko z powodu ZAPACHU – jest dość specyficzny i intensywny. Mnie się nie podoba, ale znoszę go z niżej opisanych powodów: +Krem ma aksamitną konsystencję, trochę jak masełko – tylko, że trochę rzadsze. +Skóra po nim jest wyjątkowo miękka, jak po zabiegu w salonie kosmetycznym. To tak jakbym miała na twarzy bazę wygładzającą pod makijaż. Aksamit! +Bardzo dobrze nawilża i szybko koi moją naczynkową cerę ( co nie zawsze jest takie łatwe) Odejmuję pół gwaizdki za zapach. Niestety, ta okropna perfuma :P nie ulatnia się tak szybko. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 17 lipca 2012 o 14:17
    bardzo fajny krem!
    Próbkę tego kremu otrzymałam w aptece wraz z próbkami tej samej firmy ale z linii dla cery naczynkowej. Te ostatnie nie przypadły mi do gustu i długo zwlekałam z wypróbowaniem tego kremu. Po jakimś czasie skusiłam sięjednak i jestem pod ogromnym wrażeniem!:) Obecnie to jeden z moich ulubionych kremów!! Przede wszystkim super konsystencja! Lekka, aksamitna, majstersztyk! Do tego baardzo ładny zapach! Krótko i zwięźle mówiąc : - bardzo dobrze nawilża, - dobrze się wchłania pozostawijąc lekki aksamitny film (trochę przypomina bazę silikonową w swojej aksamitności), - fajnie łagodzi podrażnienia i pomaga również zmniejszyć zaczerwienienia, działa łagodząco, - jest bardzo dobry pod makijaż. Bardzo dobry dla cery wrażliwej i problemowej.
  • 21 listopada 2010 o 12:16
    Fajny
    Bardzo dobry kremik. Jak dla mnie idealny na okres jesien/wiosna, na zime moze byc za lekki, na lato przy mojej mieszanej cerze troszke za ciezki, przynajmniej na upaly. Jak dziala?.. Przede wszystkim nie nablyszcza skory, buzia pozostaje w miare matowa przez dosyc dlugi czas. Poza tym nawilza, pozostawia skore gladka , bez uczucia napiecia i chyba troche lagodzi podraznienia. Nie polecalabym tego kremu typowo na noc, mimo ze na opakowaniu jest napisane ze mozna go stosowac zarowno na noc jak i na dzien, gdyz jest troche za lekki. Trzeba koniecznie dodac ze krem wcale nie jest bezzapachowy!! To tutaj dosc istotne, gdyz nie kazdemu bedzie sie podobal jego zapach a jest dosc mocny. Ciezko go opisac..Mnie nie przeszkadza natomiast moj chlopak go nie cierpi. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego