Eyelinery

Wibo Wibo x Katosu, Triton Liquid Eyeliner Eyeliner w pisaku

Nasi użytkownicy zostawili 38 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 marca 2022 o 13:08
    Jeden z najlepszych
    Szkoda wielka że ten liner był limitowany. Pokochałam go całym sercem. Był bardzo precyzyjny, malowanie kresek było mega ptoste. Liner kompletnie się nie zapychał i malował do samego końca bez zarzutów. Był mega czarny i delikatnie błyszczący po zaschnięciu. Ale nie przeszkadzało mi to. Nie rozlewał się po powiece i był bardzo trwały. Ideał.
  • 29 kwietnia 2021 o 13:30
    Najlepszy jaki miałam
    Testowałam niemalże wszystkie kultowe eyelinery w pisaku (z pędzelkiem): KvD, Clinique (również świetny, ale o wiele droższy), NYX. Ten jest zdecydowanie moim faworytem - szkoda, że to edycja limitowana, bo pozostałabym mu wierna na lata.
    Zalety:
    • niesamowita trwałość, czarny kolor, idealna elastyczność pędzelka, wydajność, cena
    Wady:
    • potrafi się minimalnie wylewać po otwarciu, kiedy trzyma się go w szalonych pozycjach (np. w walizce), ale wystarczy go obetrzeć w chusteczkę :)
  • 4 marca 2021 o 14:41
    Cudowny eyeliner
    Mam łzawiące oczy, a tego eyelinera nic nie ruszało. Szkoda, że nie jest już dostępny, bo był to najlepszy eyeliner nie za milion złotych, który sprawdzał się świetnie. Ostra końcówka, głęboka czerń, trwałość. Jeśli wróci, to chętnie kupię, ale raczej to się nie stanie :(.
    Zalety:
    • Głęboka czerń
    • Ostra końcówka, która mimo czasu wciąż była sztywna i spełniała swoje zadanie
  • 25 listopada 2020 o 12:30
    Najlepszy jaki mialam
    Eyeliner kupiłam w Rossmannie, cena przystępna, bardzo głęboka matowa czerń, super trwały nie podrażnia okolicy oka. Jak na eyeliner w pisaku spisuje się świetnie, a miałam kilka i żaden nie dawał efektu jak ten. Końcówka pozwala na precyzyjne linie a przede wszystkim nie zapycha się cieniami dzieki czemu bez problemu można nim pracować. Zdecydowanie jest to mój hit.
    • kolor
    • trwałość
    • aplikacja
    • nie podrażnia okolicy oka
  • 13 października 2020 o 12:27
    Zawodny
    Skuszona jego ciekawym opakowaniem, sięgnęłam po niego w drogerii, akurat gdy skończył się mój poprzedni eyeliner. Myślałam, że będzie mieć tradycyjną końcówkę w postaci gąbeczki, okazało się, że to pędzelek. To pierwsze (niemile) zaskoczenie w tym linerze i niestety, nie ostatnie. Przez to, że jest to pędzelek liner wylewa się do skuwki, dookoła pisaka i brudzi dłonie. Niepracujące się nim wyjątkowo dobrze, włoski po czasie zaczynaja odstawać w każdą stronę, więc narysowanie cienkiej kreski jest utrudnione. Trzeba je albo przyciąć, albo wyrwać pęsetą, aby wróciły do swojej formy. Formuła jest w porządku, mocno i szybko zastyga, więc ewentualne poprawki musza być błyskawiczne. Plusem jest jej trwałość, trzyma się dobrze cały dzień, ale... uczula. Także proszę zwrócić uwagę na ten aspekt przy zakupie, gdy ktoś boryka się z wrażliwą skórą wokół oczu. Demakijaż jest raczej ciężki, by zmyć liner, trzeba pocierać olejkiem bądź płynem dwufazowym, co daje dodatkowe podrażnienie okolicom oka.
    • Polska firma
    Wady:
    • Podrażnia
    • Forma pędzelka, która rozlewa płyn dookoła
    • Bardzo trudny w demakijażu