Eyelinery

Wibo Wibo x Katosu, Luna Glitter Eyeliner Brokatowy eyeliner

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 września 2022 o 22:55
    Brokatowy eyeliner
    + brokatowy eyeliner + korzystna cena + ładny efekt + wygodna aplikacja + wydajność + dostępność w drogeriach Rossmann + ładna szata graficzna + może posłużyć jako cień do powiek + trwałość
  • 29 grudnia 2020 o 18:33
    Fajniasty!
    Jak zobaczyłam go w Rossmanie to pomyślałam, że muszę go przetestować! Brakowało mi takiego produktu w mojej kosmetyczce. Świetnie trzyma się na powiece i niezwykle urozmaica makijaż. Dodatkowo ładne, przykuwające uwagę opakowanie i pędzelek ułatwiający aplikację. Idealny na wieczorne wyjścia i podkreślenie spojrzenia. Jestem na tak!
    Zalety:
    • trwały,
    • urozmaicenie makijażu,
    • pędzelek,
    Elednor
    1 listopada 2020 o 19:54
    Nie polubiliśmy się
    Eyeliner, który powstał przy współpracy marki Wibo i Youtuberki KatOsu. Eyeliner ten był dostępny w kolekcji Stellar Moon wypuszczonej w Rossmannie około roku temu. Aktualnie już go tam nie dostaniemy, ale nie ma czego żałować. Jeśli mam być szczera to od dnia zakupu użyłam go zaledwie kilka razy i tak cały czas leży w kosmetyczce nieużywany. A szkoda, bo zapowiadał się na całkiem fajny i uniwersalny kosmetyk. Opakowanie i produkt: Przezroczyste opakowanie, w bardzo ładnym kształcie, przez które widać kolor mieniących się drobinek. Oczywiście ma to też kolejny plus, którym jest fakt, że widzimy kiedy dany produkt się kończy. Produkt posiada aplikator w postaci cieniutkiego pędzelka, o długim włosiu, który teoretycznie powinien być bardzo precyzyjny. W moim przypadku tego typu aplikatory są bardzo niewygodne i nieprzewidywalne podczas pracy, szczególnie przy linii rzęs. Sam produkt ma ładny kolor drobinek, który nie jest ani za ciepły, ani za zimny, a co za tym idzie pasuje do wielu makijaży. Jednak w moim odczuciu baza tego eyelinera jest bardziej przezroczysta, co sprawia że liner traci bardzo na swoim kryciu. Aplikacja i działanie: Jak już wspomniałam wcześniej pędzelek kompletnie mi nie odpowiada co przekłada się na jego aplikację. Pędzelek ma długie włosie, które podczas aplikacji jest bardzo nieprzewidywalne i ciężkie do zapanowania nad nim. Przy każdej aplikacji, a nie było ich wiele, coś poszło nie tak i nigdy nie uzyskałam pięknej, idealnie równej linii. Zawsze w najmniej odpowiedniej chwili pędzelek gdzieś mi skręcał, co psuło cały efekt końcowy. Dodatkowo produkt rozkłada się nierównomiernie, a najbardziej jest to widoczne kiedy nałożymy go na czarny eyeliner. Mógłby też szybciej zastygać. Jeśli mam być szczera to o wiele lepszy efekt możemy uzyskać, używając glitterowych cieni w płynie od Zmalowanej. Może sytuacja by wyglądała inaczej jakby był to aplikator coś na zasadzie tych w pisakach. Co jeszcze? Eyeliner ma sporą pojemność i jest całkiem wydajny. Nie podrażnił mnie i nie uczulił. Ogólnie spodziewałam się czegoś całkiem innego, więc przygoda z nim zakończyła się wielkim rozczarowaniem. Dostępność i cena: Luna Glitter to eyeliner z kolekcji limitowanej, która aktualnie nie jest już dostępna w Rossmannie. Możemy ją natomiast dostać w sklepie internetowym samego producenta czyli Wibo. Jego cena to ok.15zł. Mi osobiście nie przypadł do gustu, jednak jeśli ktoś lubi tego typu aplikatory to dlaczego by nie spróbować? Decyzję pozostawiam Wam
    Zalety:
    • piękny kolor nie za ciepły i nie za zimy
    • tafla mieniących się drobinek
    • piękne opakowanie
    • opakowanie transparentne, widać kiedy się produkt kończy
    • duża pojemność i wydajność
    • nie uczulił i nie podrażnił
    Wady:
    • produkt o bardzo słabym kryciu, prawdopodobnie na bezbarwnej bazie
    • pędzelek dla mnie nieprecyzyjny, jest za miękki
    • nierównomiernie się rozkłada co najlepiej widzieć na czarnym eyelinerze
  • 26 października 2020 o 0:24
    Błyskotka
    Niezwykle ciekawy produkt. Eyeliner łatwo się aplikuje. Złoty kolor nasycony mieniącymi się w świetle drobinkami pięknie błyszczy oraz rozświetlaja makijaż. Można stosować, również jako cień. Korzystna cena, ładne opakowanie to dodatkowe atuty produktu.
    Zalety:
    • kolor
    • łatwa aplikacja
    • jakość
  • 1 września 2020 o 22:46
    Pierwszy eyeliner, który lubię i UŻYWAM!
    Z początku nie byłam przekonana co do opakowania, że ciężko będzie nim nakładać eyeliner lecz jest zupełnie inaczej. Trzonek dobrze leży w dłoni i łatwo można namalować kreskę na oku. Łatwo się otwiera jak i zamyka. Jest wytrzymałe. Jest też lekkie. Pędzelek to jeden z najlepszych jaki miałam przyjemność używać! Nakłada dobrą ilość kosmetyku. Nie za dużo jak i nie za mało. Nie robi "kulki" produktu na końcu. Nie puszy się jak i nie rozwarstwia. Bardzo dobrze wyważony. Nie za miękki jak i nie za twardy. Łatwo i szybko można nim namalować super cieniutkie kreski jak i też te spore praktycznie za jednym pociągnięciem. Lekka i żelowa. Bardzo dobrze nagimentowany. Przepięknie się błyszczy na złoto, choć ma w sobie trochę różowych i fioletowych drobinek. Brokat jest malutki i naprawdę delikatny. Nie czuć go na oku ani podczas zmywania. Jest jak delikatny pyłek. Równomiernie się nakłada o ile za mocno nie przyciśnie się pędzelka. Przyzwoicie wydajny. Jest dość jasny lecz to wyraźny kolor złota. Podoba mi się, że nie wchodzi z pomarańcz ani w żółte tony. Prawdziwie mieniący się złoty błysk. Wydaje się jednolity ale jak się dobrze przyjrzy widać drobinki. Wiele razy podchodziłam do kolorowych eyelinerów ale z miernym skutkiem. Kupiłam ten bo chciałam ponownie spróbować. Urzekł mnie tym jak łatwo nakłada się na powieki. Zależnie od nacisku można nałożyć od super cienkiej do naprawdę sporej krechy. Nie odciska się mocno na powiece. Szybko wysycha, nie trzeba długo czekać. Nie wyciera się podczas noszenia i mrugania. Utrzymuje się naprawdę długo, praktycznie już od nałożenia do zmycia. Nie warzy się. Łatwo się zmywa, nie zostaje na oku i nie trzeba mocno cisnąć ale zmywając brokat rozprzestrzenia się na całym oku i trzeba przyłożyć do demakijażu aby dokładnie go domyć. Co ciekawe to od razu po nałożeniu delikatnie chłodzi gdzie z początku wydawało mi się naprawdę dziwne. Stanowczo to mój ulubieniec jeśli chodzi o błyszczącą kreskę na oku. Świetnie się sprawdza do delikatnych błyszczących cieni gdzie podwaja ten efekt błysku, złota kreska.
    Zalety:
    • Wytrzymałe i lekkie opakowanie
    • Świetny pędzelek
    • Mocny kolor
    • Pięknie się mieni i iskrzy
    • Równomiernie się nakłada
    • Piękny złoty kolor
    • Łatwo się nakłada
    • Nie wyciera się
    • Bardzo trwały
    • Nie podrażnia oczu
    • Łatwo się zmywa
    Wady:
    • Nie ma! :)