WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Żele pod prysznic

Fa Cream & Oil, Silk & Magnolia Shower Cream Kremowy żel pod prysznic

• 12 czerwca 2023 o 17:17
    Fajniutki
    Jaka jest moja skóra: Sucha, wymagająca nawilżenia po każdym prysznicu, jednak wyjątkiem może być zastosowanie peelingu. Produkty do kąpieli mogą powodować przesuszenie, swędzenie skóry, ale w tej kwestii to loteria, gdyż nawet naturalne produkty powodują większe skutki uboczne niż te z gorszym składem. Czego oczekuje od produktu: Przyjemnego zapachu, oczyszczenia i nie ma mowy o przesuszeniu. Opakowanie produktu: Plastikowe. Jaki jest: Żel posiada dość gęstą konsystencję i dobrze się pieni. Piana jest przyjemna, delikatna i otula ciało przyjemnym zapachem. Żel dobrze oczyszcza i nie ściąga skóry. Nie przesusza skóry i nie ściąga. Inne wersje zapachowe również służą i jest to dla mnie duży pewniak, który wiem, że nie zawiedzie. Cena 250 ml – około 13 zł Dostępność Dobra, stacjonarnie i online.
    Zalety:
    • nie przesusza skóry
    • nie muszę odrazu po osuszeniu stosować balsamu/masła itp.
    • oczyszczenie
    • dobrze się pieni
    • wydajny
    • ładny i trwały zapach
  • 21 sierpnia 2022 o 18:47
    Kolejny przyjemniaczek
    Żel Fa, Cream & Oil, Silk & Magnolia Shower Cream kupiłam ze strony internetowej tuż po jego poprzedniku, który dobrze sprawdził się na mojej skórze. Moja skóra niekiedy płata figle przez co czuje dyskomfort. Swędzenie i uczucie ściągnięcia to nie jest dobre działanie. Po niemal każdej kąpieli, prysznicu muszę zastosować balsam/masło do ciała aby nawilżyć skórę. Wyjątkiem jest kiedy użyje peelingu, po nich nie muszę stosować żadnego wspomagacza ;) Tak więc, próbuje, testuje i szukam swoich ulubieńców. Żel od Fa posiada typową, dość gęstą konsystencję którą aplikuje na gąbkę a następnie na mokre ciało. Pieni się niesamowicie dobrze przy czym piana jest przyjemna, delikatna i treściwa. Zapach przyjemny i trwały. Pozostaje na skórze przez jakiś czas. Podoba mi się ale tutaj to kwestia gustu, myślę, że nie powinien być tak drażniący ale wiadomo co kto lubi. Dobrze oczyszcza i nie ściąga skóry. Nie sprawił, że swędzi i sprawia, że musze użyć tonu balsamu aby się nawilżyć a nawet obędzie się bez nawilżania. Jak dla mnie rewelacyjny dobrze myjący i pięknie pachnący żel pod prysznic.
    Zalety:
    • przyjemny, nie drażniący zapach
    • trwały zapach, pozostaje na skórze i choć jest wyczuwalny, nie jest intensywny
    • bardzo dobrze się pieni, piana jest treściwa, delikatna
    • dobrze oczyszcza
    • nie podrażnia, nie przesusza - nie wysusza skóry
    • cena i jakość
  • 30 listopada 2016 o 20:16
    Wygładza skórę
    ZAlety: - ma płynną, dość rzadką konsystencję która dobrze się pieni - zapach jest bardzo kwiatowy i przyjemny - skóra jest miękka i wygładzona - ma niską cenę - jest dostępny nawet w hipermarketach - nawilża i odświeża na długi czas
  • 27 września 2016 o 11:04
    Dobry
    Żel ten da się lubić, chociaż znam ciekawsze produkty. Zalety: + niska cena + wydajność + przyjemny, kwiatowy zapach, który utrzymuje się na skórze + wygodne opakowanie + działanie - żel dobrze oczyszcza skórę z zanieczyszczeń i nie wysusza skóry, ani jej nie podrażnia + ma przyjemną, kremową konsystencję + po jego użyciu nie trzeba używać balsamu do ciała. Jak widać - produkt dobry, ale wolę inne zapachy w kosmetykach pod prysznic.
    demz
    23 grudnia 2013 o 16:05
    Zapach rozkoszy
    Kupuję ten żel od lat. Zdecydowanie jeden z ulubionych, bo: - daje uczucie nawilżenia i odżywienia - dokładnie oczyszcza - ma bardzo niską cenę - ma piękne, kobiece opakowanie - przemiła kremowa, gęsta konsystencja - często jest w promocjach w dużej poj, - zapach, który uważam za najpiękniejszy spośród używanych przeze mnie żeli pod prysznic - wspaniale się pieni - nadaje się golenia wszystkiego ;)