Mydła

Yope Mydło kuchenne `Goździk `

Yope Goździk Mydło Kuchenne 500ml

• 23 grudnia 2024 o 7:35
    Cudowne
    Produkty yope to dla mnie podstawa w domu jeśli chodzi i kosmetyki jak i środki czystości. Miałam okazję testować ich wiele i wiem,że są sprawdzone. Mydło kuchenne goździk to delikatne, nawilżające i antybakteryjne mydło kuchenne o zapachu gozdzika które jest w płynie i likwiduje z dłoni intensywne, nieprzyjemne zapachy podczas mycia naczyń. Mydło kuchenne to zawiera olejek eteryczny z goździkowca ma składnik o naturalnych właściwościach przeciwbakteryjnych i przeciwgrzybiczych które bardzo sprawdzają się przy myciu nauczyć.Kosmetyk w swoim składzie zawiera roślinne substancje nawilżające skórę takie jak witaminę B5 i alantoinę, które mają za zadanie łagodzic podrażnienia naskórka. Jest to mega wydajny produkt który pięknie prezentuje się w każdej kuchni. Z pewnością Wam się spodoba.
  • 19 stycznia 2024 o 15:52
    Na zmianę z "Mineralnym" z tej samej serii to moje ulubione mydło kuchenne :)
    Kosmetyki Yope nigdy mnie nie podrażniły, są naturalne. Mam AZS na dłoniach, przy używaniu mydeł zawsze szybko widzę, czy mnie podrażaniają - tutaj się to nigdy nie stało :) Jednocześnie nie są jakieś wybitnie śliskie, są normalne w dotyku, dobrze się pienią, doczyszczają szybko brud. Są w wygodnych opakowaniach z pompką. Ja ten goździk bardzo lubię przede wszystkim dlatego, że szybko niweluje wszystkie nieprzyjemne zapachy, i chyba właśnie dlatego to jest mydło kuchenne - no bo spróbujcie obrać palcami czosnek, albo bardziej się ubabrać na przykład właśnie w czymś czosnkowym. To mydło niweluje tego typu zapachy jak żadne inne (nie usuwa całkowicie oczywiście, ale to i tak dużo). Plus dla Yope za tego typu pomysł. Potencjalny minus - jak nie lubicie goździków, no to nie polecam ;) ten zapach długo utrzymuje się na dłoniach. Wadą dla mnie jest potencjalnie ciężko dostępny refill, czy nawet samo mydło, bo często muszę zamawiać je przez internet, ale zdarzy się, że jest w Superpharmie. Bardzo polecam :)
    Drogeria Super-Pharm
  • 2 sierpnia 2022 o 14:22
    Uwielbiam
    Słabość mam do tego mydła, bo wyróżnia się, tego nie można mu odmówić. Taki codzienny rekwizyt, często niedoceniany, a tak potrafi ułatwić życie i do tego uprzyjemnić parę chwil. U mnie stoi jak nakazano w kuchni i sprawdza się świetnie. Jego konsystencja jest po prostu cudowna, nie do podrobienia. Przezroczysty gęsty żel, w dotyku wręcz aksamitny. Bardzo wydajny, nie tylko z racji dużej pojemności. Wystarczy odrobina i faktycznie radzi sobie z uciążliwymi zapachami i nawet tłustym brudem. W trakcie i chwilę po pachnie goździkiem, który dla mnie jest tak naturalny i jakby upiększony, wbrew temu, z czym kojarzył mi się wcześniej, czyli święta, tutaj nie odbieram go tak. To jak ziołowa kąpiel bardziej. Na dłoniach po jego użyciu czuć czystość, dosłownie umyte dłonie, nie wysuszone, wręcz jak wypielęgnowane, nic im nie ujęto i nic im nie dodano, żadnego naruszenia naskórka i żadnej dodatkowej warstwy. Prezentuje się estetycznie, mi taki design odpowiada. Pompka wygodna.
    Zalety:
    • Aksamitna konsystencja
    • Dobrze domywa
    • Nie wysusza
    • Wydajne
  • 8 kwietnia 2022 o 18:38
    Tylko pomarańczy brak...;)
    Mydło swym aromatem idealnie wpasowałby się w okres świąt Bożego Narodzenia. Goździk został tu idealnie odwzorowany. Zapach kosmetyku jest intensywny i dość długo utrzymuje się na dłoniach po ich umyciu. Brakuje mi tu tylko woni pomarańczy do duetu,które zwykle w grudniu goździkami przyozdabiam :) Co prawda aromat goździków nie jest moim ulubionym ,aczkolwiek jego zwolennicy będą naprawdę zadowoleni :) Mydło ma dość gęstą, żelową konsystencję. Higieniczna pompka dołączona do opakowania dozuje odpowiednią ilość produktu na dłoń. To jest bardzo wydajne, gdyż niewiele go potrzeba aby dokładnie umyć ręce z wszelkich zanieczyszczeń. Produkt porządnie myje dłonie, nie wysuszając ich przy tym na wiór, nie podrazniajac ani nie uczulając. Świetnie radzi sobie w roli mydła kuchennego, skutecznie usuwając z dłoni zapachy jedzenia. Ogromna pojemność specyfiku oraz przyjazny dla skóry skład jest kolejnym jego dużym atutem, choć jak już wspomniałam wcześniej nie przepadam jakoś super specjalnie za aromatem goździków ,więc nie wiem czy wrócę do niego ponownie...chyba ,że w okresie świąt Bożego Narodzenia,co by podkreślić zapachem ten właśnie grudniowy czas:)
    Zalety:
    • Polska marka, przyjazny dla skóry skład, pojemność oraz wydajność produktu, właściwości myjące oraz zapach.
  • 20 maja 2021 o 21:56
    Cudowne!!!
    Produkt zamknięty w ładnej butelce z pompką. Piękny goździkowy zapach, idealny na zimowe dni. Bardzo wydajny. Nie wysusza skóry, nawilża, pozostawia delikatny goździkowy zapach. Super produkt. Polecam!
    Zalety:
    • nawilża
    • nie wysusza
    • ładny zapach
    • naturalny skład
    • doskonałe właściwości myjące
    Wady: