WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Bambino Rodzina Mydło pod prysznic Hipoalergiczne 400 ml
Bambino Rodzina Mydło pod prysznic Hipoalergiczne 400 ml
Bambino Rodzina

• 29 września 2024 o 22:03
    I w dzieciństwie i w dorosłości
    Produkty marki Bambino używała przy mnie moja mama, a teraz ja wciąż sama po nie sięgam. Osobiście zawsze decyduję się na wariant 1000ml z pompką, które można dostać w popularnych sklepach spożywczych, jak i w drogeriach. Opakowanie to biała plastikowa butelka z niebieską pompką. Pompka zawsze działała bez zarzutów i nigdy się nie zawieszała. Żel sam w sobie ma przyjemny delikatny zapach, a kolor przeźroczysty. Jego konsystencja nie jest ani rzadka, ani gęsta, a pompka pobiera moim zdaniem odpowiednią ilość produktu. Stosuję go pod prysznicem, jak i w wannie i wszędzie działa tak samo skutecznie. Płyn skutecznie oczyszcza skórę, a przy tym jest hipoalergiczny i łagodny, co jest dla mnie najważniejsze w wyborze produktów do kąpieli. Zawarta w składzie oliwka bambino delikatnie. natłuszcza skórę, dzięki czemu po kąpieli zaobserwowałam, że skóra jest miękka i zdecydowanie NIE jest wysuszona. Zdecydowanie jeszcze wiele razy sięgnę po ten produkt
    Zalety:
    • Duża pojemność
    • Bardzo wydajny
    • Przyjemny zapach
    • Idealna konsystencja
    • Skuteczne działanie
    • Niska cena
    Wady:
    • Fajna byłaby pojemność np. 100/200ml, abym mogła zabierać go ze sobą na wyjazdy ;)
    Inne
  • 4 września 2024 o 11:52
    Fajny
    Bardzo fajny delikatny żel. Nie wysusza ani nie podrażnia skóry. Ma delikatny zapach, testowałam w 3 wariantach miceralny, mirabelka i rabarbar. Wszystkie zapachy są bardzo przyjemne poza rabarbarem. Żel jest wydajny, bardzo lubię za to, ze jest też w litrowym opakowaniu z pompką. Dzieki temu wystarcza na bardzo dlugo. Polecam!
    Zalety:
    • Wydajny
    • Delikatny
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 18 marca 2024 o 11:07
    Żel pod prysznic
    Bambino Rodzina, Hiperdelikatny żel pod prysznic z oliwką. 400 ml żelu w cenie 20 złotych. Zamknięto w biało niebieskim opakowaniu, pratycznym, zamykanym z małą dziurką, nic się nie wylewa. Kolor mleczny, nie barwi wody. Zapach przyjemny, delikatny i puchaty. Bardzo delikatny, ale przenoszący się na ciało. Żel dokładnie myje ciało. Nie uczula i nie podrażnią. Pozostawia skórę gładką ,jedwabistą i nawilżoną. Jestem z niego bardzo zadowolona. Od kiedy używam nie czuję potrzeby nacierania się balsamami. Świetny produkt.
  • 4 marca 2024 o 11:11
    Ten zapach...
    Bambino kupiłam zamiennie z Białym Jeleniem, ponieważ potrzebowałam hiperdelikatnego żelu do kąpieli. Opakowanie było wydajne, ale zapach, w porównaniu do mirabelkowego - bardzo mnie drażnił. Żel rzeczywiście nawilżał, nie pozostawiał ściągniętej skóry, jednak ta formuła nie jest dla mnie. Następnym razem, jeżeli będę chciała wrócić do Bambino, skuszę się na mirabelkową wersję, chociaż moja skóra nie lubi się z Parfum'ami :)
    • Nawilżenie
  • 13 listopada 2023 o 23:45
    Super dla całej rodziny!
    Żel kupiłam dla całej rodziny ale z myślą o moim dziecku które miewa suche plamy na ciele. Żel jest bezzapachowy. Dzięki zawartej w nim ukochanej, kultowej oliwce skóra moja i dziecka jest subtelnie natłuszczona i nie podrażniona. Dodatkowo zawarta oliwka pomaga szybko domywac ciało z „różnych brudów” . Tez doskonale i szybko radzi sobie z pedałami do makijażu ;)