Mydła

Yope Naturalne mydło w płynie ` Herbata i mięta`

• 19 maja 2023 o 21:17
    Spełnia oczekiwania
    Mydeł firmy yope używam od dłuższego czasu. Mają cudowny skład, oczyszczają skórę nie wysuszając jej przy tym. Są bardzo wydajne, poprzez swoją gęstość. Zawsze rozcieńczam je nieco wodą, aby nabrały lżejszej konsystencji. Zapachów jest cała gama i każdy z nim ma w sobie "to cos". Jednak herbata z miętą oraz werbena przypadły do mojego gustu najbardziej. Oczekuje od mydeł świeżego zapachu. Mydła firmy yope to mój KWC od dawna.
    • skład
  • 17 marca 2022 o 10:39
    Miętowa herbata
    Kolejne mydełko z Yope, które mnie w sobie rozkochało - i kolejne, które po prostu musi być u mnie w domu, nie ma innej opcji! :). Kupiłam je z przeznaczeniem typowo kuchennym, przyznaję - wiem, że Yope ma osobną linię mydeł kuchennych, ale tamte zapachy jakoś mnie nie porwały (opisowo ;)), więc zdecydowałam się na bezpieczną i uniwersalną 'Herbatę & Miętę'. Był to dobry wybór, jak się wkrótce okazało, dobry na tyle, że już zrobiłam zapasy tego mydełka, by móc cieszyć się nim bez ustanku! PLUSY: + Szata graficzna i opakowanie - design charakterystyczny dla Yope, a więc uroczy i dopracowany. Butla z ciemnego plastiku, solidna, z porządną pompką - wszystko gra i jest tak, jak lubię. + Żelowa formuła - pieni się nieźle, doskonale domywa i łatwo się spłukuje. Jedna pompka umożliwia dokładne oczyszczenie dłoni. + Śliczny zapach herbaty miętowej - realistyczny, świeży i naturalny. Nie utrzymuje się specjalnie długo na dłoniach, ale to nie wada - od zapachów mam perfumy, ewentualnie perfumowane kremy ;). + Naturalny skład z łagodnymi środkami myjącymi. + Porządne działanie - mydło znakomicie usuwa zabrudzenia oraz niweluje kuchenne aromaty, typu czosnek/cebula. Czasami myłam nim ręce również po zrobieniu makijażu i tutaj też sobie poradziło bez zarzutu. Daje poczucie świeżości i czystości bez nieprzyjemnego ściągnięcia skóry, + Mydło nie wysusza skóry i nie wywołuje podrażnień, nawet przy aktywnej egzemie. + Wydajność typowa dla mydeł w płynie - mój egzemplarz jest już praktycznie na wykończeniu, ale służył mi dobry miesiąc. + Przystępna cena. + Polska marka. MINUSY: - Nie ma żadnych :). Podsumowując - mydło 'Herbata i mięta' to kolejny produkt z Yope, który polubiłam i bez którego nie wyobrażam sobie mojej kuchni ;). Jest łagodne, a przy tym niezwykle skuteczne, w mig rozprawia się z kuchennymi zabrudzeniami i aromatami, a dodatkowo rozpieszcza zmysły przyjemnym zapachem. No i jest naturalne i niedrogie - czego chcieć więcej? Naprawdę polecam, zwłaszcza jeśli lubicie świeże zapachy i naturalne produkty - to mydełko na pewno was nie zawiedzie! <3
  • 23 maja 2021 o 21:28
    Świetnie się spisuje
    Bardzo lubię produkty Yope, przede wszystkim za ich dobre składy. Ich działanie również nigdy mnie nie zawodzi. Mydło w wersji "zielona herbata i mięta" zaskakuje pięknym zapachem, długo utrzymującym się na skórze. Oprócz tego jest wydajne i dzięki wygodnej pompce łatwo się je dozuje.
    Zalety:
    • wydajne
    • ładny zapach
    • wygodna pompka
    • dobry skład
    • nie wysusza
    Wady:
    • wysoka cena
  • 21 marca 2021 o 22:12
    Pięknie pachnie
    Bardzo lubię całą serię z zieloną herbatą i miętą :) To mydło w płynie sprawdza się super. Ma przyjemny herbaciany zapach, który orzeźwia. Mydło nie wysusza skóry. Fajnie sprawdza się też jako mydło kuchenne, ponieważ idealnie niweluje kuchenne zapachy (nawet po czosnku :)) Do tego jest mega wydajne. Miałam już okazję próbować inne zapachy i takie opakowanie starczało mi ze spokojem na minimum 2 miesiącu, przy używaniu przez 2 osoby.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • niewuluje nieprzyjemne zapachy w kuchni
    • jest bardzo wydajne
    • nie wysusza dłoni
  • 29 września 2020 o 15:54
    Kolejne cudo od Yope
    To kolejne już mydło do rąk od Yope które swoim zapachem i działaniem zrobiło wielką przyjemność nie tylko mi, ale całej rodzinie. Bardzo szanuje mydła Yope za dobre składy i przyjemne, nietuzinkowe ale jednocześnie subtelne zapachy. Tutaj po raz kolejny tak było. Mydło naprawdę ma herbaciany zapach ale bardzo delikatny i orzeźwiajacy jednocześnie. Dalej na czołówce jest Figa, ale ten jest zaraz za nią. Jeżeli chodzi o wydajność, to i tym razem się nie zawiodłam. Mydło wystarczyło na prawie trzy tygodnie używania. I super bo używałam go naprawdę dużo. Do tego znowu plus za efekt przyjemnego nawilżenia po myciu. Mydło zupełnie nie wysusza, a jest to dla mnie mega ważne, jako że z kremami do rak jestem na bakier. Zdecydowanie kupię ponownie.
    Zalety:
    • nie wysusza nawet przy częstym myciu rak
    • nie podrażnia i nie uczula
    • przyjemnie nawilża dłonie
    • wspaniale pachnie
    • często w promocji
    • wydajny (i przy takiej wydajności i działaniu cena jest naprawdę dobra)
    • dobry skład
    • Polska marka