WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Yope Mydło w płynie Figa Zapas 500 ml
Bodyland.pl
hairstore.pl

• 28 lutego 2024 o 11:50
    Mydła YOPE to moje ulubieńce!
    Ok, jestem zdeklarowaną fanką Yope, więc kiedy zobaczyłam figę na półce w rossmannie wiedziałam, że muszę wypróbować. Jak zwykle nie zawiodłam się :) Zapach jest przyjemny, ale nie sztucznie intensywny. Formuła mydła jest świetna. Bez tych twardych detergentów, które zwykle wysuszają dłonie. Po użyciu czuję, że moje ręce są nie tylko czyste, ale też nawilżone i odżywione, dzięki wszystkim tym naturalnym składnikom, jakie dodali.
    Zalety:
    • etykiety mydeł :))
    • skład
    • naturalny zapach
  • 1 października 2022 o 17:33
    Dobry produkt
    Mydło to zakupiłam w formie opakowania uzupełniającego o pojemności 500 ml, więc nie wypowiem się na temat butelki. Natomiast mogę dorzucić kilka słów o refillu - jest to saszetka wykonana z miękkiego i elastycznego tworzywa z małym, zakręcanym korkiem. Dzięki niewielkiemu rozmiarowi dozownik jest precyzyjny i bardzo wygodny - przelanie produktu do pojemnika nie sprawia trudności, jest szybkie i proste. Korek jest szczelny, więc nawet gdy nie przelewamy całej zawartości na raz, resztę możemy spokojnie schować do szafki bez obawy o rozlanie. Szata graficzna opakowania uzupełniającego jest identyczna jak w przypadku butelki - mamy tu uroczy i zabawny wizerunek zwierzątka. Refill to też zawsze trochę mniej plastiku od butelki. Jeśli chodzi o zapach, trochę się rozczarowałam. Nie zrozumcie mnie źle, bo woń jest przyjemna, nie ma tutaj syntetycznych nut. Natomiast nie jest taka intensywna, owocowa, soczysta, jak to bywa w przypadku Yope. Zapach jest bardzo delikatny, właściwie ledwo wyczuwalny. I bardziej niż figę, przypomina mi świeżo wyprane pranie :D Mydło ma bladożółty kolor. Jego konsystencja jest żelowa. Dość lejąca, ale nie na tyle, aby przeciekać przez palce. Wystarczy niewielka porcja na jedną aplikację. Mimo że skład jest oparty na łagodnych detergentach, produkt dobrze się pieni - jest to optymalna ilość, żeby umyć dłonie. Mydło łatwo się spłukuje i nie zostawia żadnej warstwy. Produkt skutecznie, ale delikatnie usuwa wszelkie zanieczyszczenia. Radzi sobie nawet z silnymi czy tłustymi zabrudzeniami oraz nieprzyjemnymi zapachami. Co dla mnie ważne, mydło nie wysusza skóry nawet przy częstym stosowaniu. Natomiast nie zauważyłam szczególnych właściwości pielęgnacyjnych. Aczkolwiek po myciu skóra pozostaje miękka, jej warstwa lipidowa nie zostaje naruszona i jej kondycja się nie pogarsza, więc tyle mi wystarczy - w końcu to tylko mydło, które ma myć, a nie krem.
    Zalety:
    • dobrze myje,
    • nie wpływa negatywnie na skórę rąk, nie wysusza,
    • dobrze się pieni,
    • łatwo się spłukuje, nie zostawiając żadnej warstwy,
    • wydajność,
    • skład.
    Wady:
    • ładny zapach, ale słabo wyczuwalny,
    • brak właściwości pielęgnacyjnych.
  • 7 maja 2022 o 20:01
    Wydajne mydło
    Kosmetyk bardzo wydajny mi jedno opakowanie wystarczyło na bardzo długo mimo częstego używania. Nie podrażnia i dobrze myje. Nie uczula i każdy może x niego korzystać. Ma bardzo ładne opakowanie które zdobi łazienkę. Co do zapachu to ciężko określić czym pachnie ale nie jest to jakiś drażniący zapach.
    Drogeria Super-Pharm
  • 17 lutego 2022 o 22:31
    Zapach jest niezwykle przyjemny
    Mydło jest naprawdę wydajne.Starcza spokojnie na kilka miesięcy. Sprawdza się świetnie w kuchni, bo w szybki sposób i bezproblemowo pozbywa się tłuszczu z dłoni. Konsystencja jest żelowa i taka śliska. Nie za rzadka ani nie za gęsta. Produkt przepięknie pachnie. Taką soczystą,słodką, apetyczną figą. Pompka jak zwykle w przypadku kosmetyków od Yope- nie zawodzi. Mydło nie wysusza dłoni. Wręcz je pielęgnuje. Po każdym myciu są miłe w dotyku. Dokładnie doczyszcza ręce. Naprawdę warty uwagi produkt.
  • 8 lutego 2022 o 12:24
    Bardzo fajne
    Super mydło. Ma bardzo dobry skład, przy czym dobrze się pieni i cudownie pachnie. Nie podrażnia. Odejmuję gwiazdkę za zapach podobny zupełnie do niczego - zdecydowanie przegrywa z siostrami Wanilią i Werbeną. Aczkolwiek jeśli ktoś lubi mydło prawie bezzapachowe, to powinien być zadowolony.